Deprem Öncesi Doğada Değişim/İşaret

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 25 ekim güneş tutulması neden depremi etkilesin ki ? Şu ana kadar Bir sürü parçalı tutulma yaşadı coğrafyamız.

• havada turunculuk ve aşırı basıklık , bunaltıcılık var biryerde deprem öncesi çatlaklardan çıkan havayla hava daha sıcak olur diyordu acaba bağı varmıdır ?

• havada turunculuk ve aşırı basıklık , bunaltıcılık var biryerde deprem öncesi çatlaklardan çıkan havayla hava daha sıcak olur diyordu acaba bağı varmıdır ?

Kesinlikle yok kardeşim

zaten bilimsel olarak kırılması gereken birçok fay var ülkemizde

Şuan o yerlerde deprem olsa kimse şaşırmayacak

Ama havaya,suya,güneşe bağlayan tayfa çıkacaktır :)

• Valla deprem doğada değişime sebep oluyor mu bilmiyorum şahit olmadım çok anormal birşeye ama depreme düzcede yakalanan bir öğrenci olarak şunu diyebilirim ki deprem gecesi saat 3-3.15 sularında ancak uyuyabildim çok uykum olmasına rağmen ve uykumun ilk dakikalarında depremle uyandım benim ve yurt arkadaşlarımın tamamında sıkıntı hali vardı birçoğumuz çok etkilendi psikolojik olarak uzun sürdü oldukça

• Valla deprem doğada değişime sebep oluyor mu bilmiyorum şahit olmadım çok anormal birşeye ama depreme düzcede yakalanan bir öğrenci olarak şunu diyebilirim ki deprem gecesi saat 3-3.15 sularında ancak uyuyabildim çok uykum olmasına rağmen ve uykumun ilk dakikalarında depremle uyandım benim ve yurt arkadaşlarımın tamamında sıkıntı hali vardı birçoğumuz çok etkilendi psikolojik olarak uzun sürdü oldukça

hocam o gece bende huzursuzdum uyumadım zaten deprem sırasında müzik dinliyordum .