Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Şuraya bak rezillik adam mı şimdi bunlar daha bugün askerimiz şehit oluyor kaç canımız gidiyor bunlarin derdine bak futbol hakikaten bunları içeri alın çıkartmayın cahil surusu sizinle aynı şehirde yaşadığıma utanıyorum..

    Şurada hatan var mert düzelteyim kendi arkadaşlarından taraftar gruplarindan bir abilerine saldırı yapıldığında hangi takım taraftari olursa olsun evde oturmasını bekleyemezsin bu laflarını hakedenler bu videodakiler degil o fişeği karşı tribüne doğrultacak kadar karaktersiz olan ve eğer söylendiği gibi planlı yapıldıysa fişek atılmadan önce o sis bombasını yakanlardır.Bir de Altay kalecisine korner direğiyle saldırıda bulunup bunu alkışlayanlar da en ağır cezayı almalıdır.

  • O bu şu yok. Bu insan müsveddeleri hayvandan daha da aşağılık varlıklara acımayacaksın. O fişeği atan hayvan tek değil. Etrafında ki herkesi alacaksın. Sis yakılıyor kameralar göztepe tribününe odaklanıyor. Tribünde yer değişimleri oluyor ve fişek atılıyor. Organize işler bunlar. İzleyelim bakalım

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Şurada hatan var mert düzelteyim kendi arkadaşlarından taraftar gruplarindan bir abilerine saldırı yapıldığında hangi takım taraftari olursa olsun evde oturmasını bekleyemezsin bu laflarını hakedenler bu videodakiler degil o fişeği karşı tribüne doğrultacak kadar karaktersiz olan ve eğer söylendiği gibi planlı yapıldıysa fişek atılmadan önce o sis bombasını yakanlardır.Bir de Altay kalecisine korner direğiyle saldırıda bulunup bunu alkışlayanlar da en ağır cezayı almalıdır.

    İki taraftar da suçlu hocam Altay taraftarı olan zat başlatıyor olayları ve Goztepe taraftari son gaz devam ettiriyor iki takımın taraftarlarına da en az 1 yıl yasak maçları seyircisiz olacak ve iki takımda küme düşme cezası alacak kusura bakilmasin kurunun yanında yaşta yanacak artık yapacak birşey yok..

  • İki taraftar da suçlu hocam Altay taraftarı olan zat başlatıyor olayları ve Goztepe taraftari son gaz devam ettiriyor iki takımın taraftarlarına da en az 1 yıl yasak maçları seyircisiz olacak ve iki takımda küme düşme cezası alacak kusura bakilmasin kurunun yanında yaşta yanacak artık yapacak birşey yok..

    İki taraf da suçlu mert suçlu aramiyorum ama yıllardır tribünlerdeyim çok deplasmana gittim taraftarin aklını az çok bilirim anlarim ayrica Deplasman yasağı gerekirse uygulanmalıdır bugunku olaylar bunu gösterdi eğer güvenliği saglayamıyorsanız maçtan 1 gün önce deplasman yasağı neden kaldırıldı diye sormak lazım?

  • Bugün 2 ayrı olay. Biri çok kötü biri ise çok tebessüm ettirici . Biri bugünkü İzmir'de yaşanan holiganlik ve cana kastetme. Çocukların dahi zarar görmesi...

    Bir de Galatasaray Fenerbahce

    basketbol maçında Ali Koç'un maçı Galatasaraylı taraftarlarına oldukça yakın yerde rahat rahat izlemesi, fotoğraf çekilmeleri. Maç sonu bazı Galatasaraylı taraftarların Ali Koç'un çıkacağı kapıda bekleyip fotoğraf çekilmesi. Spor budur işte... Centilmenlik ve karşılıklı sevgi saygıdır...


    Sporu holiganlık haline nasıl getiriyorlar anlamıyorum...

  • Yaralı olan taraftardan bilgi var mı acaba ?

    Ameliyat edildiğini ve durumunun ağır olduğunu okudum hocam bir haberde . Çene ve dişleri büyük hasar görmüş bir ameliyat daha olacağını okudum .

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Altay’ın kalecisi Ozan Özenç'e korner direğiyle vuran M.N.A. kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı.

    o direği ona monte ettiler işte geri zekalı amip beyinli herif

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • 17 Eylül 1967 meşhur Sivas-Kayseri maçında ki 40 ölü 300 yaralıda mı alkollüydü ? Toplum bilinci olmadığı sürece bu olaylar süregelicek.Alkole masum demiyorum sadece iş alkolle bitmiyor.

  • 17 Eylül 1967 meşhur Sivas-Kayseri maçında ki 40 ölü 300 yaralıda mı alkollüydü ? Toplum bilinci olmadığı sürece bu olaylar süregelicek.Alkole masum demiyorum sadece iş alkolle bitmiyor.

    Aynı şeyi diyoruz. Bu kadar bilinçsiz topluma bir de alkol eklenince sonuç böyle oluyor. En azından toplumu bilinçlendirene kadar spor müsabakalarında alkolü yasak kılacaksın. Madem içince ne yaptığını bilmiyorsun o zaman içip stada girmeyeceksin

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Aynı şeyi diyoruz. Bu kadar bilinçsiz topluma bir de alkol eklenince sonuç böyle oluyor. En azından toplumu bilinçlendirene kadar spor müsabakalarında alkolü yasak kılacaksın. Madem içince ne yaptığını bilmiyorsun o zaman içip stada girmeyeceksin

    Evet bu mantıklı sadece alkol değil uyuşturucu testinede tabii tutacaksın