Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)

İzlemek için buraya tıklayın...
  • External Content twitter.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
    afc08.webp

• External Content www.youtube.com

• Virtüoz,orkestra şefi... Şov yaptı yine büyük oynadı. Tek eksisi bence amatör ruhunun çok yüksek olması çok daha fazla kırmızı kart gördüğünü görebiliriz. Her maç 11 başlasa en az 5 adam sakatlar bu gidişle.

External Content twitter.com

Beşiktaşa gelebilmek için kendini kovdurmaya çalışıyor, şist çaktırma. :hfyeni (18):

Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

Ahahaha :hfyeni (18): :hfyeni (18): yoğuruyor adamı ulan

• Bütün değerli forumdaşlarımın düşüncelerine sonsuz saygım var. Ve elbette benimde bazı düşüncelerim var.

Jesus'a eleştiri yapmak yerine bence söylediklerini ve yaptıklarını dikkatle takip edip, kendi özeleştirimizi yapmak daha doğru olacaktır.

Medyada ve kamuoyunda bulunduğumuz seviyenin hala farkında olmayanlar var. Düne kadar sıralamada 21. sıradaydık. Öyle filan rakip kolay, filan takım fos durumunda değiliz. Ligimizi neredeyse 2. bitiren Konyasporun Vaduz karşısında düştüğü durum tesadüf değil.

Ferençvaroş, Kızılyıldız, Cluj, Basel, Salzburg, Lazio, Genk vs. gibi takımlar dahi, bu kafayla devam edersek bizden bir üst klasman takımları olacaklar.

Çünkü bizim her yıl istikrarının yok ama bu takımların her yıl yükselen bir grafiği var.

O yüzden dev aynasında kendimize bakmaktan vazgeçip acilen jesus gibi realist olmalı ve düştüğümüz bu durumdan her yıl yukarı ivmeyle çıkmamız gerekiyor. Ama istikrarlı olmak kaydıyla. Yoksa mesela bu sene bir maçta Bayern'i yenip Liverpool'la berabere kalmak bir başarı değildir. O seviyelerde sürekli varolmak ve rakipler için tehdit oluşturmak doğru yoldur.

Dün akşama gelirsek, ben ilk ve en büyük tebriği sivasspor'a ayırdım.

Forman kaybolmuş, yedek kulübesinde 5 kişin var, yinede deplasmanda galip gelip ülkene puan kazandırıyorsun. Rıza hoca, nasıl büyük hoca olduğunu bir kez daha kanıtladı. Onun yerinde başka bir hoca olsa bahanelere sığınır, Avrupa'ya rotasyonla çıkar, elenir, tek kulvarda yarışırdı. Her sene bu yüzden düşme tehlikesi yaşıyor Sivas, ama yinede Avrupa ısrarından vazgeçmiyor Rıza hoca. Kendini hoca sanan konya hocasına sevgilerle. Rıza hoca ve ekibini yürekten tebrik ediyorum.

Göğsümüzü kabartan performanslarla Başakşehir ve Emre hocayı,

Avrupa ya geri döndüğünü gösteren Trabzonspor ve Abdullah hocayı,

Zorlu deplasmanda geri dönebilen Fenerbahçe ve Jesus dedemi yürekten tebrik ediyorum. Her Avrupa haftasını böyle kapatmak dileğiyle.

• Eraay Ne yaparız bugün? Takımı daha iyi görebilmek adına en güzel sınavlardan biri bence şu maç. Lig de gol yemeyen ve lider olan takımla oynuyoruz. Hocanın kadroyu bozacağını düşünmüyorum. İlerde Gomis oynar gerisinde Mertens - Yunus ve Kerem olur. Stoperde Abdülkerim'in cezası bitti. Okan hoca Emin yerine tercih edecek mi bakalım.

• Eraay Ne yaparız bugün? Takımı daha iyi görebilmek adına en güzel sınavlardan biri bence şu maç. Lig de gol yemeyen ve lider olan takımla oynuyoruz. Hocanın kadroyu bozacağını düşünmüyorum. İlerde Gomis oynar gerisinde Mertens - Yunus ve Kerem olur. Stoperde Abdülkerim'in cezası bitti. Okan hoca Emin yerine tercih edecek mi bakalım.

Ben akşam ki maçı iple çekiyorum. Zor maç ama tek farkla da olsa alacağımıza inanıyorum. Eğer erkenden bir gol bulursak yemeden zaten tribün baskısı ile 2 3 olmaması için neden olmaz. ama ogl bulamazssak 65 70 lere kadar büyük ihtimal maç berabere biter