Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Yerel amatör takımların maçları

    Sacları mahalle berberinde kesildiği belli olan amatör oyuncular

    Gündüz maçları

    Kosamayan hakemler

    Sahaya giren polisler

    Çevre evlerden maçı takip eden seyirciler

    Gelişi güzel uzaklastirilan toplar

    ZİRAAT Türkiye Kupası'nin ilk turlarının hastasıyım 😂

  • Akşam ADS puan kaybetseydi üzülürdüm. Gram ruh kalmamış bizim takımda. ADS de sağ da Yusuf sol da Abdürrahim orta da N'Diaye bizden gitme topçular. Bu adamlara karşı çıktığımız orta sahaya bak ; Bardhi, Bakasetas ikilisi. Bakasetas rakip ceza sahasına ne kadar yakın olursa o kadar iyi ama ısrarla 8 numara pozisyonunda oynatılıyor ? Yan pas geri pas yan pas geri pas :))) Trezege denen adam yüzünden Larsenin haşatı çıktı arkadaş. Koy sağ kanada Lahtimi oynasın. Ne kaybedersin ? En fazla 3 puan . E onu da zaten kaybediyorsun.

    Belhanda nın golü de güme gitti. Son dakika Samet atmasa sıkıntı büyüktü. İyi ki attı. İlk golde de adamın kaleye vuracağını mezarda ki dedem bile tahmin ederdi ama Uğurcan efendi edemedi. O yüzden baraj kurdurmadı. İyi füze yolladı helal olsun

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Lewa'ya 20 dakika içerisin de 3 tane çok rahat gol atabileceği pozisyon hazırladılar hiçbirini gole çeviremedi. Barcelona şu dakikaya kadar Münih deplasmanında çok iyi oyun ortaya koyuyor. Rakibin Münih olduğunu düşünürsek, bu kaçan pozisyonları aramaz umarım Barcelona.

  • Lewa'ya 20 dakika içerisin de 3 tane çok rahat gol atabileceği pozisyon hazırladılar hiçbirini gole çeviremedi. Barcelona şu dakikaya kadar Münih deplasmanında çok iyi oyun ortaya koyuyor. Rakibin Münih olduğunu düşünürsek, bu kaçan pozisyonları aramaz umarım Barcelona.

    Atamayana atarlar karşında Almanlar var :)

  • Atamayana atarlar karşında Almanlar var :)

    Beklenen oldu. Münih deplasmanında bu kadar pozisyon yakaladıysan onları gole çevireceksin. Herkes Bayern'e karşı bu kadar şans yakalayamaz. Lewa ilk yarı 3 tane kaçırdı. Adamlar ilk yarı ortalıkta yoktu, ikinci yarı 5 dakikada 2 gol attılar. Şampiyonlar liginin en tehlikeli takımı bu Bayern.

  • Beklenen oldu. Münih deplasmanında bu kadar pozisyon yakaladıysan onları gole çevireceksin. Herkes Bayern'e karşı bu kadar şans yakalayamaz. Lewa ilk yarı 3 tane kaçırdı. Adamlar ilk yarı ortalıkta yoktu, ikinci yarı 5 dakikada 2 gol attılar. Şampiyonlar liginin en tehlikeli takımı bu Bayern.

    Bayernin ölüsü bile yeterli hocam farka gitmesin dua etsinlerde Almanları biliyorsun başladığında durmuyorlar bakalım nasıl bitecek maç farklı bitecek gibi.

  • HerroYaMerro usta adamların taraftarlara baksana ip gibi Ahahaha ulan ya :hfyeni (18): :hfyeni (18):

    şaka bi yana şimdi messi olsa derdik 15 16 dakika var skoru değiştirir diye barcelonada o inanç bile kalmamış kurtarıcı şart adamlara.

    Barcelona bitmiş artık be usta. Bütün sihir Messi'deymiş. Real Madrid işte bu yüzden dünyanın en büyük futbol kulübü. Adamlarda kimler geldi kimler geçti değişen hiçbir şey olmadı. Hiçbir futbolcuya bağlı kalmıyorlar, transfer yaptıklarında öyle 1-2 senelik değil en az 7-8 sene oynayacak topçu alıyorlar. Casemiro'yu sattılar yerine hemen doldurdular Valverde ve Camavinga ile. Bu 2 oyuncu nerden baksan 5-6 sene daha Real Madrid'de. Bu süre içerisinde minimum 2 tane daha ucl kaldırır Real.

  • Barcelona bitmiş artık be usta. Bütün sihir Messi'deymiş. Real Madrid işte bu yüzden dünyanın en büyük futbol kulübü. Adamlarda kimler geldi kimler geçti değişen hiçbir şey olmadı. Hiçbir futbolcuya bağlı kalmıyorlar, transfer yaptıklarında öyle 1-2 senelik değil en az 7-8 sene oynayacak topçu alıyorlar. Casemiro'yu sattılar yerine hemen doldurdular Valverde ve Camavinga ile. Bu 2 oyuncu nerden baksan 5-6 sene daha Real Madrid'de. Bu süre içerisinde minimum 2 tane daha ucl kaldırır Real.

    Koca takım bi adama bel bağlarsa o var diye takımı güçlendirmesse olacağı buydu üstadım. real madrid gibi olamaz çünkü realin bi 11 dışındada süper adamları var aldı çünkü yazık bu takımın kendini toplaması en az 2 seneyi alır bağlamışlar kendilerini pedriye dünyaları kaçırdı yarı oyunu bozdu şimdi bu adam kalkıp gol atsa nolur her maç bu muhabbeti yapacaksa ohooo bak bayern biraz düştü atacaksa bu zamanda atacak ama zor dönmesi burdan döndürecek adam yok.

  • Maç bitti farklı maçlar olmuş bu akşam liverpool bu maçtan sonra moral toplar umarım atletico madrid 3 dakikada devrildi 84-87 leverkusen aldı maçı porto beni şaşırttı 4 tane yemiş hemde evinde çöküş oluyor sanırım geri maçlarda çok önemli değil zaten yarının maçları güzel.

  • Duran topların önemini anlamak için Liverpool'u seyretmek yeterli. O kadar şut attılar sonuç çıkmadı, duran top ile yine golü buldular. Liverpool kadar duran topları kaliteli kullanan takım gerçekten yok. Thiago'nun iyileşmesi de orta sahayı toparlamış. Thiago tabi tek başına hem lig hem şampiyonlar ligi sakatlanmadan götürür mü bilemem ama sakatlık yaşamazsa eğer bir nebze de olsa nefes alır orta sahası Liverpool'un. Bu maçta bu kadar pozisyona girmelerinin en büyük sebebi Thiago.