Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Adamı kahrından öldürecekmisin be adam sen 1/kahkahas23s1 1/kahkahas23s1 1/kahkahas23s1

    Ağustos sonuna doğru gelir forvet anca diyorlar çıldırıcam artık her sene aynı terane. Kongrede de gelicek forvet demiş ama ne zaman getiricem dediğinde düzgün birini getirdi ki? Hadi önceki seneler hocalar iyi değildi bu sene Jesus gibi adam getirmişsin kadroyu da düzgün kur be adam isyanım buna benim

  • Ağustos sonuna doğru gelir forvet anca diyorlar çıldırıcam artık her sene aynı terane. Kongrede de gelicek forvet demiş ama ne zaman getiricem dediğinde düzgün birini getirdi ki? Hadi önceki seneler hocalar iyi değildi bu sene Jesus gibi adam getirmişsin kadroyu da düzgün kur be adam isyanım buna benim

    Bu adamın getireceği forvet 2 3 milyonluk bi adam ben üst düzey birşey beklemiyorum aziz yıldırım olsaydı gözümü karartırdım ama bu adama inanmıyorum o sebepten pek ümitlenme derim.

  • Muriqi'den sonra getirdiği en iyi forvet bu arada hakkını yemeyelim. Goat abim oyuna katkısı yok ama bir şekilde atıyor asla 11 oyuncusu değil o ayrı.

    Öncesine sonrasına bakmam zaten sorunda bu alt seviyeye öyle bir alışılmış ki en iyisi bu diyoruz.Fenerbahçe'nin forveti 20-25 gol atar ,şuan takımın ileride ki en formda oyuncusu olabilir ben Serdar'ı üçüncü forvet yaparım anca.Öyle bir santrafor eksikliği var ki Serdar gözümüze iyi geliyor.

  • Öncesine sonrasına bakmam zaten sorunda bu alt seviyeye öyle bir alışılmış ki en iyisi bu diyoruz.Fenerbahçe'nin forveti 20-25 gol atar ,şuan takımın ileride ki en formda oyuncusu olabilir ben Serdar'ı üçüncü forvet yaparım anca.Öyle bir santrafor eksikliği var ki Serdar gözümüze iyi geliyor.

    Öyle zaten vasatlığa öyle alıştık ki... Bu ligin birinci kuralı forvet hattın çok iyi olması gerekiyor. Diğer mevkiler bir şekilde halledilir. Santraforun yanında kanatlarımız da iyi seviyede değil bence Rossi'ye 10m€ teklif varsa hiç düşünmeden satarım. Satın alan kulüp onu kullanabilir çok da başarılı olabilir. Ama Türkiye Ligi böyle çıtkırıldım topçulara göre değil. Başkan bir türlü anlayamadı bunu Emre Mor, King hâlâ böyle transferler yapılıyor.

  • Geçen senede transfer sezonunun sonlarında fırsat transferleri olucak diyip darmştattan Serdar'ı çekmiştik forvete 1/kahkahas23s1

    Sonlarda adam almasının sebebini açıkca açıklamıştı dürüst başkanım ya bedavaya getirmek için demişti son zamanları kaldı gene birşeyler olacağını düşünmüyorum 15 gün sonra giden gider kırıntılar kalır alır bitane onlardan :hfyeni (18): :hfyeni (18):

  • Öyle zaten vasatlığa öyle alıştık ki... Bu ligin birinci kuralı forvet hattın çok iyi olması gerekiyor. Diğer mevkiler bir şekilde halledilir. Santraforun yanında kanatlarımız da iyi seviyede değil bence Rossi'ye 10m€ teklif varsa hiç düşünmeden satarım. Satın alan kulüp onu kullanabilir çok da başarılı olabilir. Ama Türkiye Ligi böyle çıtkırıldım topçulara göre değil. Başkan bir türlü anlayamadı bunu Emre Mor, King hâlâ böyle transferler yapılıyor.

    Ben Rossinin pire gibi bir orda bir burda oluşuyla rakip takımda bir kaosa neden olduğu kanısındayım yani iş yapabileceğini düşünüyorum.Tek eksiği bitiriciliği Jesus o problemini çözerse seneye en aşağı 20 milyonu var.Bir de diyelim ki Rossi gitti yerini bu politikayla çok zor doldururuz.

  • Seferovic'e uygulanan 3 tane sağlık kontrolünden sonra bu arada kaynamış herhalde. Hayır bir de en olmayacak yerde ki adam sakatlanıyor. Galatasaray'da bekin sakatlanması demek yerine Ömer Bayram'ın oynaması demek. Kurtulamıcaz yani bu adamdan.

  • Seferovic'e uygulanan 3 tane sağlık kontrolünden sonra bu arada kaynamış herhalde. Hayır bir de en olmayacak yerde ki adam sakatlanıyor. Galatasaray'da bekin sakatlanması demek yerine Ömer Bayram'ın oynaması demek. Kurtulamıcaz yani bu adamdan.

    Seferovic'in de riski bu işte oynadığı her maçta skora katkı yapar ama sakatlanırsa geçmiş olsun.

  • Seferovic'in de riski bu işte oynadığı her maçta skora katkı yapar ama sakatlanırsa geçmiş olsun.

    Bu futbolcular nasıl adale sakatlığı geçiriyor ben anlamıyorum. Hiç çalışmıyorlar mı bunlar? Antreman falan yapmıyorlar herhalde. Avrupa'da büyük kulüplerde oynayan futbolcuların ben hiç adale sakatlığı yaşadığını görmüyorum. Mesela Galatasaray'da Tudor varkende hiç sakatlık olmazdı. Takım bırak 90 dakikayı 120 dakika oynansa bile koşardı yani öyle bir kondisyon vardı. Nasıl antreman yapıyorlar bunlar çok ilginç.

  • Bu futbolcular nasıl adale sakatlığı geçiriyor ben anlamıyorum. Hiç çalışmıyorlar mı bunlar? Antreman falan yapmıyorlar herhalde. Avrupa'da büyük kulüplerde oynayan futbolcuların ben hiç adale sakatlığı yaşadığını görmüyorum. Mesela Galatasaray'da Tudor varkende hiç sakatlık olmazdı. Takım bırak 90 dakikayı 120 dakika oynansa bile koşardı yani öyle bir kondisyon vardı. Nasıl antreman yapıyorlar bunlar çok ilginç.

    Valla hiç bilmiyorum biz de çok yaşadık bunu. Daha geçen hafta Pedro'da oldu maça çıkmadan büyük ihtimal sakat geldi. 2. Haftaya yetişir. Dubois'in de kontrolü belki düzgün yapılmamıştır. Çok iyi bir bek kulübü bu sorunundan dolayı ucuza vermiş olabilir. Seferovic'in sakatlık riski olduğu biliniyor 3 kere kontrolü yapılmış

  • Valla hiç bilmiyorum biz de çok yaşadık bunu. Daha geçen hafta Pedro'da oldu maça çıkmadan büyük ihtimal sakat geldi. 2. Haftaya yetişir. Dubois'in de kontrolü belki düzgün yapılmamıştır. Çok iyi bir bek kulübü bu sorunundan dolayı ucuza vermiş olabilir. Seferovic'in sakatlık riski olduğu biliniyor 3 kere kontrolü yapılmış

    Antalyaspor maçına PVA ve Omar ile çıkarız büyük ihtimalle. Hoca Ömer Bayram'ı oynatmaz umarım.

  • Hazır pişmiş oyuncularla şampiyonluk kovalamak en kolayı tabiki. Bu lig için 3-5 milyonluk transferler bile fazla. Adamları geri gönderince aldıkları milyonlar yüzbinlere düşüyor. Ligden ziyade gideceklerin hangi rakamlarla gideceğini merak ediyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...