Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kabaca tahminde bulunursak club brugge dıagne ye ödeyeceği yıllık ucreti galatasaray a kiralama ucreti olarak odemiş.Galatasaray da yıllık ucret şirketimiz tarafından karsılanacak demiş. böylece diagne nin kiralama ucreti 1.2 milyon euroya gelmiş.güzel bir muhasabelestırme yapılmıs.

  • Galatasarayın transferleri iyi hoş da ben kanatta hızlı siyah, salak beyinsiz bir topçumuzun olmasını isterdim.Bruma,garry,onyekuru gibi.Ayrıca defans hattımız çöp malesef hala..

  • Yalnız dünkü Tolga ve Emre'nin performansından sonra Gustavo transferini yararlı buldum o bölgede Ozan Jailson veya Gustavo oynar diye düşünüyorum.Bu arada Galatasaray'ın bu son transferleri yapması doğru hamle bence takıma acil transfer gerekliydi...

  • Fenerbahçe gustavo açıklamış. Çok iyi transfer. Ama maliyeti çok fazla olmuş. 32 yaşında bir isme 4 yıllık bir sözleşme çok fazla.Kap bildiriminde maaşı yazmıyor ama Fransa basını 3.5 m+ bonus 4m civarı deniş. Maliyetine bakarsak çok fazla. Ama kesinlikle katkı verecektir. Harika oyuncu. Lig bu sene daha kaliteli ve dengeli geçecek.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Seri gibi kaliteli oyuncu Gs de iyi görmedim bu saaten sonra olan herhangi bir transfere izlemeden iş yapar demek yanlış olur .Özellikle yabancı oyuncular uyum sorunu yaşıyor geçen sene Fb deki en büyük sorun buydu .

  • Seri gibi kaliteli oyuncu Gs de iyi görmedim bu saaten sonra olan herhangi bir transfere izlemeden iş yapar demek yanlış olur .Özellikle yabancı oyuncular uyum sorunu yaşıyor geçen sene Fb deki en büyük sorun buydu .

    Hocam seri Afrika kupasında mücadele etti.Fiziken yorgun iken üstüne kamp yediler. Aynı durum belhanda, luyindama, diagne'de vardı. Milli ara sonrası oyuncular yavaş yavaş form tutar. Seri için bir şey demek erken bence. Kalitesini kesinlikle gösterecektir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hocam seri Afrika kupasında mücadele etti.Fiziken yorgun iken üstüne kamp yediler. Aynı durum belhanda, luyindama, diagne'de vardı. Milli ara sonrası oyuncular yavaş yavaş form tutar. Seri için bir şey demek erken bence. Kalitesini kesinlikle gösterecektir.

    Evet belki ondan iyi görmemiş olabiliriz çünkü kaliteli bir topçu .

  • Taylan Antalyalı'yı nasıl bilirsiniz? Pek takip edemedim kendisini..

    Öncelikle en çok dikkat çeken özelliği fizik gücü . Kolay kolay yıkılmayan bir oyuncu. Ceza sahası dışından şutları etkili. Pas tercihleri kötü denebilecek seviyede. Frikikleri iyi vuruyor. Düşük tempoda oynamayı seviyor gibi duruyor. Transfer bedeli olarak çok yüksek fiyatlar konuşuluyordu aslında ama günümüzde bu türk futbolcular için gelenek haline geldi. 800b€ deniliyor bonservis bedeli olarak kendini geliştirirse bu fiyata iyi bir transfer diyebilirim. Galatasaraya hayırlı olsun.

  • transfer dönemi biterken anlıyoruz ki bizim takımlar akıllanmıyor bi söz vardır normal insanlar nusubetten ders alır akıllı insanlar başkasının başına gelenden ders alır diye.bizimkilee hihiç biseyden ders almıyor bu konuda en çok laf edenlerden biri olan ali koç da.gencleesme geleeck ffp derken en çok bunlara karsi is yapanlardan biri kendi oldu.gelecek vaaadeden ve kendimizin gelistirdikleri ayrica bikac tane de tecrubeli oyuncuyla muekmmel bir takim kurulabilirken hala yasi gecmis burayi kucumseyen veya potansiyelinin altinfa oynayabilecek oyunculara sariliyorlar sınra da gindrmek icin bin caba.cunki yinetimler sorumluluklari yok.

    Velhasıl bu transferler egee başarı gelmezse özellikle gs fb pahalıya patlayabilir.patlayinca zaten şuan ki başkanlar olmayacak sonra ceVir cevirebilirsen.

    Not: gustavo bu yaşta çok maliyetli bir oyuncu ve bundan sonra satılabilecek biri değil onun yerine gremio dan matheus henriqe 'yi bi izleyin derim bundan sonra alamayacagimiz bir oyuncu gustavo dan eksiği var mı bi bakin