Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Daha ilk maçtan olaylar olaylar:) ortamı gerecek mesaj atarsanız arkadaşlar, moderatörler şikayet gelsede gelmesede bu tür mesajları silebilirler.


    Bana penaltı gibi gelmedi, ama burada bile tartışma oluyorsa hakem bariz hata yaptı demek gaddarca olur..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Penaltı pozisyonları kişiden kişiye değişmez. Futbolsever olmasına veya fanatik olmasına göre değişir.


    Maçtaki iki pozisyonda net penaltıdır.hatta ikinci el pozisyonu da penaltı değildir. Karar doğrudur.


    Tartışılacak şey oyundur. Maalesef umduğunu bulamadım. Geçen sezon bitmemiş gibiydi.

    1 Forvet 1 Kanat 1 Stoper lazım. Belki 1 tane 10 Numara olabilir (Guiliano).

  • 1 Forvet 1 Kanat 1 Stoper lazım. Belki 1 tane 10 Numara olabilir (Guiliano).

    elimizde çok futbolcu var 3-4 hafta içinde uygun kombinasyon bulunur.


    Benim sıkıntım emrenin ,volkanın yanında erol bulut nasıl hocalık yapacak. Yanlış olan bu . Takımı tek başına erol bulut yönetmeliydi.

  • İlk yarıda rizeli futbolcunun eline geliyor hakem vara gitmedi pozisyon hakkında ne düşünüyorsunuz bana göre o penaltı gibi geldi adam elini kaçırmıyor

    penaltı değil hocam pozisyon, top ele çarpıyor ama futbolcu kolunu saklama gayretindeydi. Hakem doğru yorumladı

  • 💥💥

    Barış Yurduseven: "Trabzonspor camiasında herkes şaşkın. Hiç beklenmeyen bir olay bu. Sörloth, salı günü milli maça çıktı. 24 saat sonra dönmesi gerekiyordu. Aynı milli takımda Galatasaray'ın da oyuncusu var, o döndü. Sörloth dönmedi. Sörloth dün gelecekti, gelmedi. Sonra bugün geleceği söylendi. Yönetim, bugün gelmesini bekliyordu. Öğlen gelecek dendi, gelmedi. Akşam gelecek dendi, gelmedi. Ve Sörloth, telefonlara cevap vermemeye başladı." (TRT Spor)


    Barış Yurduseven'in verdiği bilgiye göre Türkiye'ye henüz dönmeyen Sörloth, bugün yapılan Covid-19 testine de giremedi.

    Yönetmelik gereği takımlar, müsabakalardan 2 gün önce Covid-19 testine giriyor.

    Bu teste giremeyen Sörloth, Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

  • dunki ankette yari yariya penalti veya degil cıktı.yani penalti ortada demki buna benzer bir pozisyon gecen sene orta saha da omer bayarama olmustu ve faul calinmsiti.

    Bir fb li olarak ilk bana da penalti gelmedi ama yüze gelen el kol siddetine bakilmaksizin penalti deniliyir benim sahsi fikrim penalti degil.ama bunun sideetini ancak ordaki iki fitbolcu bilebilir.

    Gelelim oyuna fb gecen seneye benzer bir ruh halinde cunku sorunu hep baska yerde ariyir kreatif oyuncu eksikligi o kadar brlli ki hala vasat oyuncularla bir oyun bekloyiruz ayrica taktik anlayisda yanlis ha sonrasinda tutar mi tutabilir ama dünyada bu taktik anlayisla pek sampiyon olan yok.

    Hala sorunu defans da arıyoruz tamam serdar vurdurdu hatasi var ama sag kanat nasil o kadar bos kalıyor.kalabalik defansi açacak kreatif oyuncu yokken hala ne diye forvette sorun aranıyor

  • Mesela geçen sene bu pozisyonda Falcao faul yaptı diye bir karar çıkmıştı. Türk hakem standartları bu kadar işte. Penaltı yok oyna dersin anlarımda zaten olması gerekende buydu, Falcao burda nasıl faul yapıyor onu anlamadım. :/


    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Trabzonspor Sorloth ile ilgili açıklama yaptı.


    Futbolcumuz Alexander Sorloth için RB Leipzig Kulübünden resmi transfer teklifi gelmiş olup, yönetim kurulumuz tarafından kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bu teklif değerlendirilmektedir.


    Kiralama sözleşmesinin erken feshini gerektiren ve tüm tarafların mutabık kalacağı bir anlaşma için süreç devam ederken, futbolcumuz Alexander Sorloth ülkesinin milli takımının kampına katılmak üzere Norveç’e gitmiştir. Karşılaşmaların ardından 8 Eylül Salı günü Trabzon’da olması gereken oyuncumuz, Oslo’da COVID-19 testi yaptırdığını, PCR testinin 10 Eylül Perşembe günü sonuçlanacağını ve 11 Eylül Cuma günü Trabzon’da olacağını tarafımıza bildirmiştir.


    Bugün itibariyle henüz Trabzon’a gelmeyen futbolcumuz için noter tespiti yapılmış olup kulübümüzün disiplin talimatındaki ilgili maddeler yürürlüğe girmiştir.


    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

  • Eskiden transfer olabilecek futbolcular sezon bitiminde kaçırılırlardı. Otel dağ evi vs tutulur sonra imza günü ortaya çıkardı. Sorlothun hikayesi de buna döndü^^^^^^

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...