Ahmet Ağaoğlu: "Novak bizde 700 bin euroya oynuyordu. 1 milyon 650 bin euroya Fenerbahçe ile anlaştı. 1 milyon euro imza parası ve 1 milyon euro da menajerlik ücreti veriyorlar. Madem paran yok Novak’a 3 milyon 650 bin euroyu nasıl veriyorsun?" pic.twitter.com/cqeVTGZ05k
— Buzz Spor (@buzzspor) August 12, 2020
Bu doğruysa novak için verilen paralar müthiş ötesi. Parası olmayan, borç içinde olan Fenerbahçe'nin çok üst düzey olmayan bir beke bu kadar para vermesi akıl kârı değil. Trabzon'dan aldığının 2.5 katına maaş veriyorsun + 1m imza parası ve 1m menajerlik ücreti. Lige yeni vergi oranı geldi maaşın yüzde 40'ı kadar kulüpler vergi ödeyecek. Yani novak'ın maaşı Fenerbahçe için 2.3m yapıyor. Maliyeti 4.3m yapıyor. Feci rakam bunlar şok oldum. Fenerbahçe'li arkadaşlar kızmasın ama yapılan yanlış. Bu senede şampiyon olamazsa Fenerbahçe çok kötü finans durumu bekliyor. Limit olayı bu yüzden var işte.
Ben bu mantigi anlamiyorum bi kere ts dan 3 buyuklere geliyirsa fitbolcu ya ayni fiyata gelmeli yada altina imza parasini onlar buyik takima versin.
Simdi yusuf yazici lille giderkrn ts dan daha cok maas isterim mi dedi acaba imza parasi var mi acaba.cengiz under roma da ne kadar alıyorlar acaaba