Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Scouting desen var. Gerçekten nerden bulduysalar fena topçu, kimsenin bulamadığı böyle yetenekleri bulmak büyük beceri ister.


    Bunu scouta bağlamak çok yanlış ya. Tamamen yönetime yazar. Alamıyorlar kimseyi tarihin en beceriksizleri.Fatih hoca elde orta saha yok,ndiaye hiç beğenmez ama mecburuz alabiliyorsanız onu alın allah kahretsin sizi bıktım diyip onay vermiştir. Scoutun bulduklarını alamıyor beceriksizler.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bunu scouta bağlamak çok yanlış ya. Tamamen yönetime yazar. Alamıyorlar kimseyi tarihin en beceriksizleri.Fatih hoca elde orta saha yok,ndiaye hiç beğenmez ama mecburuz alabiliyorsanız onu alın allah kahretsin sizi bıktım diyip onay vermiştir. Scoutun bulduklarını alamıyor beceriksizler.

    Aslında benim cümlemde scouting adı altında yönetime genel bir eleştiriydi hocam, dedikleriniz gibi düşünüyorum bende. İngiltere'ye Lerma, Johansen, Seri için gidip Ndiaye'yle dönmek büyük rezalet. Belli oldu, GS için kanser bir sezon daha.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • fb yine transfer hatalariyla zarara giryor 1.5sene evvel bjk de kadro dışı kalmis adami 3.2 milyon € ya alıyorlar 2 milyon € da oyuncuya veriyorlar(sanki kaçıyor oyncu) ve oyuncuya uygun oyunu(tolgay pas oyununda iyidir) oynatmadan sozlesmesini feshediyorlar.zarar 6.2 milyon euro.ayni hatayi 2.4 milyin verdikleri serdar da yapacaklar gibi.oyuncuya fazladan para veriyorsun sonrada bu sene yedek birakacak hamleler yapıyorsun.

    Hadi anladik her transfer iyi cikmaz ama bir oyuncuya değerinden fazla para verip sonrada olmadi deyip göndermek icin ugrasmak da neyin nesi.serdar i 3.stoper yapacaktiniz niye koşa koşa aldiniz yedek bir oyuncuya 2.4 nasil verilir.

    Ve son olrak sampiyon olamazsa bu fb deki enkaz nasil toparlancak gelecek sene yok pahasina yine fitbolcu satmak icin mi uğraşacağız.

    Ali Koç artık miladının dolduğunu ve taraftarın şampiyonluk istediğini biliyor ve 1 senelik transferler yapıyor. şampiyon olursa takım zaten herkes yaşlı gönderilecek veya maaşları düşürülecek ve kulüpte yeniden bir yapılandırma tekrar başlayacak ve uzun vadeli olacak. Fenerbahçenin artık zamanı yok kimse beklemek istemiyor. Ali koç Tolgayı alırken hata yaptı ama bu sene toparlayacak

  • Ali Koç artık miladının dolduğunu ve taraftarın şampiyonluk istediğini biliyor ve 1 senelik transferler yapıyor. şampiyon olursa takım zaten herkes yaşlı gönderilecek veya maaşları düşürülecek ve kulüpte yeniden bir yapılandırma tekrar başlayacak ve uzun vadeli olacak. Fenerbahçenin artık zamanı yok kimse beklemek istemiyor. Ali koç Tolgayı alırken hata yaptı ama bu sene toparlayacak

    Bu zihniyetin örnekleri Beşiktaş ve Galatasaray da mevcut. O sözleşmelerle hiç Bi oyuncu parasını almadan gitmez babel feguli belhanda gönder bakalım nası gönderiyosan. 1 senelik transferde hiç Bi transferin sözleşmesi 1 yıl değil üstelik kap da gelmediği için detayı da bilinmiyor zaten. Transferle şampiyon olunmayacağını anlayacak inşallah kulupler bir gün. Galatasaraya gelirsek 6 gün sonra lig maçı var orta saha yok dünyada adam kalmadı ndiaye ye gidiyorlar. Bu beceriksizlik onu da alamazlar. Bam üçlüsünü bile getirecek kapasiteleri yok. İlk 3 bu sene de hayal malesef

  • Scouting desen var. Gerçekten nerden bulduysalar fena topçu, kimsenin bulamadığı böyle yetenekleri bulmak büyük beceri ister.


    Hep ayni seyler üzerinde duriyoruz sürekli bi tane de arjantin den vrya kolombiyadan birini bulduk desin kuluplerimiz.ts biraz yapiyior anadoli kulupleri bile bilindik adamlar pesindrn kosup duruyor.

  • Ali Koç artık miladının dolduğunu ve taraftarın şampiyonluk istediğini biliyor ve 1 senelik transferler yapıyor. şampiyon olursa takım zaten herkes yaşlı gönderilecek veya maaşları düşürülecek ve kulüpte yeniden bir yapılandırma tekrar başlayacak ve uzun vadeli olacak. Fenerbahçenin artık zamanı yok kimse beklemek istemiyor. Ali koç Tolgayı alırken hata yaptı ama bu sene toparlayacak

    Gelecek sene avrupaya giderse asla takimi yapılandırmaz.sampiyon olmazsa bu seferde şu kötü bu kötü diye yine futbolcular gönderilmeye calisilacak yok pahasina.

    Ne yapılabilir bir kere sanki bizdrn baska isteyeni cokmus gibi futbolculara cok para vermemek lazim.bugunu dusunruken maaliyeti çok olmayan istedigin zman elinden çıkabilecek genc oyuncuları takima monte etmek gerekir.mesela sosa varsa arkasinda mert hakan ve omer faruk olmali.gustavo nin keisnlikle yedegi hazirlanmali jailson sa bu jailson degilse iyi genc alınmalı ve kaliteli gencler arastirilmali

  • Kolarov gibi bir adam o kartı nasıl gördü arkadaş ya. Sırbistan 10 kişi. Haydi bakalım

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Bu maç Şenol Güneş e yazar. Şu Kenan Karaman sevdasından vaz geçmesi lazım. Bu oyuncu TFF 2. Ligde bile oynayamaz. Onun yerine Hakan Çalhanoğlu olsaydı çok farkı olurdu.

  • Kenan da var olup Hakan da olmayan neydi acaba. Rakip 10 kişi forvet çıkarıp forvet alıyorsun oyuna. Bıktım arkadaş bu korkaklıktan. Fransa yı 2 0 yendiğimizden beri takım top mop oynamıyor.