Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Galatasaray 2 sene daha şampiyon olmasında sonra onlarda para toplarlar. Bence artık takımların araplara veya yabancılara satılmalı. Yoksa borçlar böyle ödenmeyecek.

  • cem dizdar i belki çoğu taraftar itici bulur ama şu geldigimiz durumu adam 30 kez söylüyor paran yoksa alma kardeşim.

    Eger sampiyin olarak borc odenseydi bjk ust uste sampiyon olunca borcu inidirirdi.onemli olan az bütçeyle bunu yapmak ama fb gibi takimlar son kurşunu kafasina sıkıp intihar etmek istercesine alıyor yasli oyunculari sonra seneye tekrar bunlarin yerine yeni transfer.

    Sonra da olmayinca dilencilik başlıyor.

  • Istanbul'dan herhangi bir takım 35 yaşındaki Sosa'ya bu fiyattan 2 yıllık sözleşme veriyorsa ciddi kaşınıyor demektir. Limit işleri falan hikaye demektir.


    Fener 1-1.5 Milyon arası istiyor Fenerbahçe mümkün değil bu parayı veremez. Ayrıca Fenerbahçenin sosa yı alması için Jailson, Zajc ve Mehmet Ekici yi göndermesi gerek.

  • Fener 1-1.5 Milyon arası istiyor Fenerbahçe mümkün değil bu parayı veremez. Ayrıca Fenerbahçenin sosa yı alması için Jailson, Zajc ve Mehmet Ekici yi göndermesi gerek.

    Bencede öyle olmalı, futbolcular şımarmış durumda. Sosa kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın, yeri geliyor sahada yürüyor.


    Donk bizim 1 milyon euroluk yeni teklifi reddetmiş, net 1 milyon euro kazanabileceği bir sözleşme bulsunda göreyim. Bizim kulüp 1 milyonun üstüne 5 kr fiyat arttırmaz umarım.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • neymis gustavo nun yeri dolmazmis sanki dunyada bir tek bu bolgede bu denli oynayan bir futbolcu var.acaba suan marsilya da gustavo njn yerinde kim var(guimares) bizim ulke hic mi baskq yerden futbolcu izlemiyir acaba.

    Bu sosa icinde gecerli sosa 500 bin euroyabir sene gelecekse gelsin 35 yasindaki futbolcunun ikinci yarıdaki peeformansi sana hiç mi fikir vermedi bi bolgede tonlarca oyuncu aldin hala ne diye alıyorsun.ferdi kadioglu 10 numarayi pekala oynar hemde sana 20 30 milyon kazandirir yeter ki ona uygun oyun oyna hrm o bolgede mert hakan var hatta tolgay bile var ama sende iyi bir oyun olmazaa tolgay da bos ferdi de sosa gelse oda biter

  • 3 buyukler yazmisim Trabzon 3 buyukler arasında mi?:D2:hfyeni (29):

    Galatasaray hariç 3 büyükler yardım topladı demek ne demek? Galatasaray dışında ki 3 büyük takım yardım topladı demek dimi. Peki Galatasaray dışında ki 3 büyük takımı sayar mısın?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Galatasaray hariç 3 büyükler yardım topladı demekki Galatasaray baya köklü bir kulüp /scatisma2::341şaka bir yana ekonomik durumun göstergesi olarak görüyorum futbol takımlarının bu kadar borç ve zorda olmasini..?(

    Şu mesajını açıklasana Allah aşkına?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Şu mesajını açıklasana Allah aşkına?

    Aslında mesajda demek istediğini doğru anlatmış. Örneğin: "X hariç hepsi buraya geldi." cümlesinden ne anlaşılır. Hepsinin geldiği ve X'in gelmediği anlaşılır. Bu cümlede de Galatasaray hariç Üç büyükler ifadesinden GS haricindeki Üç büyüklerden sayılan takımların yardım topladığı anlaşılır. Buradaki 3 büyükler ifadesi aynı zamanda bir sayı içerdiği için kafa karışıklığına sebep oluyor.

  • Aslında mesajda demek istediğini doğru anlatmış. Örneğin: "X hariç hepsi buraya geldi." cümlesinden ne anlaşılır. Hepsinin geldiği ve X'in gelmediği anlaşılır. Bu cümlede de Galatasaray hariç Üç büyükler ifadesinden GS haricindeki Üç büyüklerden sayılan takımların yardım topladığı anlaşılır. Buradaki 3 büyükler ifadesi aynı zamanda bir sayı içerdiği için kafa karışıklığına sebep oluyor.

    X, Y, Z takımları var. X takımı hariç 3 takım kriterleri karşılamadı örneklemesini verdim. X takımını ayırdım. Geriye kaldı Y ve Z takımları. 3. Takımı bana söyler misin?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Arkadaş ne cümle kurmusum forum karıştı Galatasaray hariç 3 buyukler yardım topladı ne demek Gs yi çıkar demek ve Bjk Fb yardım topladı demek anlatmak istediğimi mesajda doğru şekilde anlatmıştım cumlede anlam dusuklugu var sadece hepsi bu ayrıca kim haklı kim haksız muhabbeti saçma geldi burda haklı haksız tartışması yok ki ne alaka?:/