Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Konya hızlı başladı golüde buldu gerçi bugün iyi oynayanlar kazanamıyor ama bakalım ne olacak

  • Duyanda takımlarda para var yabancı transferler havada uçuşacak sanır. Kiralık ta ne denk getirirsen onların da performansı ortada. Banka kredileri ile ayakta duran iptal edilen bien sayesinde para gören takımlardan bahsediyoruz...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Alt tarafı sahada 3 türk oynıcak buna bile itiraz eden bi takım var.. Cokmu güzel oluyor milli marş sırasında öyle put gibi durmak 11 yabancıyla? Bırakın biraz türk oyuncularında değeri anlaşılsın.

    Buna bile itiraz eden takım mı var? En avantajlı olacak kulüplerden biri Fenerbahçe ama sosyal medyada onlarda yabancı sınırı istemiyor. Çünkü Türk futbolunu geriye götürüyor. Sizin istememe sebebi çıkar. Beşiktaş zaten ne yabancı alabilir ne yerli en batık kulüp. Yabancı sınırı en çok Beşiktaş'ı zorlar. GS ve FB varken yerli oyuncu Anadolu'dan alamaz. Gökhan Caner sözleşmesi bitiyor. Yerli havuzu en kötü kulüp Beşiktaş. Altyapısı da çok iyi değil. Nedeni de şu U19 u17 bütün liglerde Galatasaray şampiyon. O yaşlarında en iyisi yunus Akgün onunda hali ortada. 40 yaşında yabancı atiba'yı kullanıyorsunuz hala yerine adam yok.



    Altyapıdan oynasın diyeceksiniz de altyapıdan a takıma koydun yetersiz adam nasıl oynayacak? Altyapı tesisleri ve eğitimleri rezalet. İlk 11'e altyapıdan oyuncu koydun hop oyuncu kazandın olmuyor. O zaman a takımlar 11 tane altyapıdan oyuncu ile oynasın. Bizde ne tesis var ne sistem ne eğitim. Mevcut kuralı hiç ellemeden altyapıdan 1 oyuncu zorunluluğu ve TFF tarafından tüm kulüplere alt yapı tesisleri için yatırım ödeneği verilmeliydi. Bana yabancı kuralı varken Türkiye'nin bir başarısını söyleyin? Ben yabancı sınırı yokken bir sürü başarı sayabilirim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Süper ligde son dakikalarda ve uzatmalarda gol atmak moda oldu sanırım.Beşiktaş'ın aldığı galibiyet ile 5.sıraya düşüyoruz.

  • Şampiyonluk mücadelesinden ziyade düşecek takımların mücadelesine sahne oluyor. Antepin altındaki herkes matematiksel olarak sanırım düşme hattında. Yani ligin yarısı düşme potasında. ^^^^

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Haftaya Konya da garantiler düşmeyi. Allahım kayseri düşmesin de kim düşerse düşsün

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.




  • Beşiktaşlı arkadaşlar özellikle bana laf edenler Sergen hocanın açıklamalarını baştan sona okusun,dinlesin. Müthiş konuştu kutlarım hocayı. Her yönüyle haklı. Sergen hocayı bir kez daha sevdim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Şu an Türkiye'de batmayan kulüp sayısı çok azdır heralde. Umarım biraz içe dönerler, mantıklı transferler yapılır. Nokta atış yabancı oyuncular alınır.

    Beşiktaşlı olmama rağmen ilk aklıma gelen galatasarayın falcao ve diagneye verdikleri paralar çok acayip o paralar sadece galatasarayın değil aynı zamanda Türkiye'nin de parası. Parayı vereceksin ki seninde ülkene para getirecek.

  • icenow123 Diagne olayı farklı olay. Fatih hoca orada mantıklı olanı yaptı. Galatasaray'ın FFP yüzünden sattığın kadar al maddesi var. Bu maddeye göre her transfer dönemi içinde oluşan kâr o dönem harcamalı. Kış transfer dönemi ise kış,yaz transfer dönemine geçemiyor. Galatasaray devre arası ozan 11m garry 9m satışlar yaptı. Luyindama marcao aldı sonunda 13m kâr kaldı elde. Bu para yaza aktıralamıyordu ve boşa gidecekti. Ozan'ın satışı falan son günler gerçekleşti. Son gün transfer edilecek oyuncu ancak yurtiçinden olabilirdi ki işlemler yetişsin diye. Diagne Türkiye ligi gol krallığını rekor ile kırması garantiydi çünkü çok az gol kalmıştı. Dediler bunu alalım 13m kâr boşa gitmesin,yaza aldığımız fiyata satarız sonuçta Türkiye ligi gol krallığını rekor ile kırıyor, Juventus İtalya geçmişi var 3 dil biliyor. Fakat yönetim beceriksizliği yüzünden oyuncuyu satamadı. Satsaydı yaza transfer döneminde +13m kâr ile başlayacaktı birde Fernando 4.5m etti sana 17.5m harcama limiti. Ayrıca diagne alış satışı yurt içi olay para gene Türkiye'de kaldı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞