Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Adam 6 ay top oynamadı. Geldi sıtma hastalığı yaşadı ve devre arası kampı kaçırdı. Sonra pandemi geldi. Adam o kadar pozisyona giriyor. Rakip savunma yerleşimini bozuyor. Yapmayın şu futbolu düzgün izleyin. Kamp geçirmiş onyekuru çift haneli goller yakalar kanattan.

    sen yapma bari geçen sene kamp yedi bu adam vuruş beceresi yok hele pas atma gibi düşüncesi hiç yok rodriges bundan daha iyiydi

  • Nankör olmayın ya. Rodrigues hangi büyük maçta oynadı? Onyekuru geçen sene Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor maçlarını aldı. Yetmedi bu sene ne kadar kaçırsa da Kadıköy maçının mimarlarından. Adam 6 ay top oynamadı. Sıtma hastalığı yaşadı sonra pandemi geldi. Elbet formsuz. Adam sahada en çok pozisyona giren en çok koşan isim. Kamp geçirmiş onyekuru çift haneli skora ulaşır. Rodrigues ile onyekuru'nun skor ve savunma katkısını araştırın. Rodrigues onyekuru'nun çok altında bir isim.

    ben sana cvp yazdım ama sen onyekuruyu daha çok beğeniyorsun saygı duyarım

  • Onyekuru'nun hızı olmasa sıfır resmen bu adam ya sıfır.Ne çalım atabiliyor,ne doğru düzgün pas atabiliyor,bitiricilik desen 10 tane pozisyon yaratıcaksın ki anca öyle atsın golünü..

  • Onyekuru'nun hızı olması sıfır resmen bu adam ya sıfır.Ne çalım atabiliyor,ne doğru düzgün pas atabiliyor,bitiricilik desen 10 tane pozisyon yaratıcaksın ki anca öyle atsın golünü..

    senle aynı fikirdeyim ama herkesin düşüncesi farklı bir şey diyemiyorum

  • senle aynı fikirdeyim ama herkesin düşüncesi farklı bir şey diyemiyorum

    Kesinlikle hocam seven sever sevmeyen sevmez herkesin futbola bakış açısı farklıdır.Ben kendi futbol mantığıma göre,Onyekuru yerine Seri alınsın daha mutlu olurum açıkçası.:thumbup:

  • sen yapma bari geçen sene kamp yedi bu adam vuruş beceresi yok hele pas atma gibi düşüncesi hiç yok rodriges bundan daha iyiydi

    Şaka mı bu hocam? Geçen sene kamp yedi 14 gol 5 asisti ligde var. Kupa maçları ile 16 gol 6 asist. Hayatında kaç tane çift haneli skora çıkan kanat oyuncusu gördün? Rodrigues 30 yaşında onyekuru 23. Adam gelişiyor. Everton, Monaco toplam 21m bonservis ödemiş. Rodrigues en büyük hayatında oynadığı takım Galatasaray. Gomis'siz nasıl oynuyor gördük fatih hoca hemen şutladı. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Bu yaşta çok iyi istatistikler bunlar. Çift hane diyoruz ya. Savunmasına yardım ediyor. Rodrigues kaç kere savunmaya geliyordu? Hep sağına çekiyordu başka çalımı yoktu adamın.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • Şaka mı bu hocam? Geçen sene kamp yedi 14 gol 5 asisti ligde var. Kupa maçları ile 16 gol 6 asist. Hayatında kaç tane çift haneli skora çıkan kanat oyuncusu gördün? Rodrigues 30 yaşında onyekuru 23. Adam gelişiyor. Everton, Monaco toplam 21m bonservis ödemiş. Rodrigues en büyük hayatında oynadığı takım Galatasaray. Gomis'siz nasıl oynuyor gördük fatih hoca hemen şutladı. Bence yanlış düşünüyorsunuz. Bu yaşta çok iyi istatistikler bunlar. Çift hane diyoruz ya. Savunmasına yardım ediyor. Rodrigues kaç kere savunmaya geliyordu? Hep sağına çekiyordu başka çalımı yoktu adamın.

    işte bunun çalım özelliği sıfır son dakika emrenin ara pasında akıllı topçu olsa ya penaltı alırdı ya çalım atar boş kaleye atardı 23 yaşında beyni çalışmayan adamın ne gelişimi o zaman brumayı yollamasaydık monacoya gitti oynatmadılar yine oynatmayacaklar kiralık olarak futbol hayatı devam eder geçen sene sayı veriyorsun geçen sene ki kadro tıkır tıkır işliyordu gözünü seveyim bak yine diyorum senin görüşüne saygı duyarım ama benim görüşümde yeri yok ben mesela seri yi çok istiyorum bazı arkadaşlarım çöp diyor :)

  • Hocam Everton - Monaco 21m bonservis ödemiş diyorsun da,Onyekuru Monaco'da kaç maç oynadı ? Kadroya bile alınmıyordu adam..

  • Gs için muhteşem oynadı gibi yorumları görünce futboldan anlamadığım anladım.Artık bu konuda susma hakkımı kullanıyorum...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • işte bunun çalım özelliği sıfır son dakika emrenin ara pasında akıllı topçu olsa ya penaltı alırdı ya çalım atar boş kaleye atardı 23 yaşında beyni çalışmayan adamın ne gelişimi o zaman brumayı yollamasaydık monacoya gitti oynatmadılar yine oynatmayacaklar kiralık olarak futbol hayatı devam eder geçen sene sayı veriyorsun geçen sene ki kadro tıkır tıkır işliyordu gözünü seveyim bak yine diyorum senin görüşüne saygı duyarım ama benim görüşümde yeri yok ben mesela seri yi çok istiyorum bazı arkadaşlarım çöp diyor :)

    Futbolu bilmeyenler der tabi. Seri lige gelmiş en iyi orta sahalardan. Tam bir regista. Yabancıların dediği deep playing marker görevini en iyi yapan isim. Seri'yi tut takımda 2 tane dinamik 8 numaraya koy 1 kanada seneyede onyekuru, diğer kanada feg satıp trezequet bak sonra keyfine. Ama onyekuru konusunda valla yanılıyorsun. Seneye de hoca tutmak için uğraşır söyleyim.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Hocam Everton - Monaco 21m bonservis ödemiş diyorsun da,Onyekuru Monaco'da kaç maç oynadı ? Kadroya bile alınmıyordu adam..

    Rodrigues'de Arabistan'da bile kadroya alınmıyordu? Onyekuru kadroya alınmıyor değil hoca ile problem yaşadı. Bence onyekuru'yu çok küçümsüyorsunuz. Değil ligde dünya üzerinde diğer liglere bakın 14 gol 5 asist kaç tane kanat oyuncusu yapmış. Çift hanelere çıkıyor. Rakip savunmacıları zorlayan en çok isim. Ligde her savunmacıya sorsunlar der onyekuru.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Rodrigues'de Arabistan'da bile kadroya alınmıyordu? Onyekuru kadroya alınmıyor değil hoca ile problem yaşadı. Bence onyekuru'yu çok küçümsüyorsunuz. Değil ligde dünya üzerinde diğer liglere bakın 14 gol 5 asist kaç tane kanat oyuncusu yapmış. Çift hanelere çıkıyor. Rakip savunmacıları zorlayan en çok isim. Ligde her savunmacıya sorsunlar der onyekuru.

    Hocam Onyekuru'ya tanınan şanslar bana tanınsa,o kadar pozisyona girip 14 gol kusura bakmayın ama bende atarım.Hız dışında elde tutulur hiçbir özelliği yok.Rakip savunmacılarıda bu yüzden zorluyor zaten sadece hızlı olmasından dolayı..

  • Hocam Onyekuru'ya tanınan şanslar bana tanınsa,o kadar pozisyona girip 14 gol kusura bakmayın ama bende atarım.Hız dışında elde tutulur hiçbir özelliği yok.Rakip savunmacılarıda bu yüzden zorluyor zaten sadece hızlı olmasından dolayı..

    Yahu tamam da bu adam niye bu kadar pozisyona giriyor? Kolaysa bu kadar diğer futbolcular da girsin? Rodrigues bundan çok kaçırıyordu. Gole çevirme oranlarına bakın isterseniz. Onyekuru bu kadar pozisyona giriyorsak şükredelim. Geçen sene çoğu pozisyonu gol yaptı. Kaçırdığı çok pozisyon yoktu. Bu sene 6 ay oynamadı,kamp kaçırdı, sıtma oldu,pandemi girdi hep ara verdi form tutamadı. Seneye kalırsa görürsünüz. Ligde santraforlar en çok pozisyonla buluşanlar 15-20 gol atıyor o adam 14 gol atmış çoğu santrafordan fazla. İstatistikler, oranlar her şey ortada. Hayır rodrigues'in 1-1 de adam geçme ve gole çevirme oranı çok daha düşük iyi diyorsanız da ben onu anlamıyorum. Rodrigues geri de dönmüyordu. Hep aynı çalımı sağ çekme yapıyordu.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞