Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Onyekuru 10 tane Rodrigues eder. Hem daha bitirici hem daha skorer hem daha hızlı. En büyük avantajı defansta kaleye kadar gelip yardım ediyor. Rodrigues hiç yardım etmez. Skorer de değil. Onyekuru çift hanelere çıkar.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Teşekkürler fikirler için.Ben Garry-Bruma-Valbuena tipi oyuncuları çok begeniyorum bilekleri sağlam olan topçular.Rodrigues'in bitiricilik sorunu olmasa çok daha iyi fiyatlara satılabilir bence.Onyekuru'yu biraz daha pasif gördüm daha doğrusu sanki Garry'e göre daha az top tutuyor ayağında dogru mudur?

  • Mahmut bedava kart gördü. Haftaya cezalı

    Aynen bende şaştım. Ama Ömer'e yapılan harekete sarı bile çıkmadı visca yapmıştı. Direk kırmızılık hareketti o bilek kırıldı sandım valla. Vermesi gerekeni vermedi, verilmemesi gerekeni verdi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Teşekkürler fikirler için.Ben Garry-Bruma-Valbuena tipi oyuncuları çok begeniyorum bilekleri sağlam olan topçular.Rodrigues'in bitiricilik sorunu olmasa çok daha iyi fiyatlara satılabilir bence.Onyekuru'yu biraz daha pasif gördüm daha doğrusu sanki Garry'e göre daha az top tutuyor ayağında dogru mudur?

    Valbuena süper topcuydu, gitmesi yazık oldu valla. Hocam topsuz oyunda Onyekuru lig lideri diyebilirim, acayip gol koşusu var. Top tutma açısından dediginiz gibi olabilir hocam ama Onyekuru'nun sihri dediğim gibi gol koşusunda

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Bence Onyekuru Rodrigues Valbuena yetenekleriyle değilde istikrarları açısında farklanıyorlar. Valbuena bu 2 oyuncunun biraz daha dışında daha kaliteli bir oyuncu, oyunu yönlendirme ve liderlik edebilme özellikleride var. Ama diğer 2 oyuncuda en büyük fark şu, Rodrigues öyle bir maç oynar ki 4 gol 2 asist filan yapar ama ertesi hafta dürbünle bire göremezsin sahada, Onyekuru ise istikrarlı oyuncu, her hafta benzer performans gösterir.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Galatasaray'ın ortalarını anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum.İçerde kimse olmaz tam ceza sahası içine orta açarlar,içerde bütün futbolcular olur önünde ki adama çarptırırlar..

  • Valbuena süper topcuydu, gitmesi yazık oldu valla. Hocam topsuz oyunda Onyekuru lig lideri diyebilirim, acayip gol koşusu var. Top tutma açısından dediginiz gibi olabilir hocam ama Onyekuru'nun sihri dediğim gibi gol koşusunda

    Doğrudur hocam.O zaman benim dediğim Bruma-Visca-Valbuena tarzı ileriye top taşiyabilen oyuncular.Çogu fenerli garry'i de sevmez ama maçlara baktıgımızda Ozan-Garry-Deniz dışında tehlikeli atak yaratabilen oyuncu yoktur Fener'de...Eskiden de Caner-Gökhan bu görevi üstleniyordu Fener'de:thumbup:

  • Belhanda'nın yaptığı top kayıpları tamamen ileriyi düşünmekten dolayı kaynaklanıyor.Belhanda Ömer'e pas atarken Ömer uyuyor resmen..Belhanda dışında takımda ileriyi düşünen futbolcu yok.

    Einmal editiert, zuletzt von Diablo~ ()

  • Doğrudur hocam.O zaman benim dediğim Bruma-Visca-Valbuena tarzı ileriye top taşiyabilen oyuncular.Çogu fenerli garry'i de sevmez ama maçlara baktıgımızda Ozan-Garry-Deniz dışında tehlikeli atak yaratabilen oyuncu yoktur Fener'de...Eskiden de Caner-Gökhan bu görevi üstleniyordu Fener'de:thumbup:

    FB'nin geçtiğimiz senelerdeki şampiyonluk zamanlarında bek oyunları gerçekten çok üst düzeydi ve bek oyununu TR'de o kadrodan daha iyi oynayanı da görmedim.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • FB'nin geçtiğimiz senelerdeki şampiyonluk zamanlarında bek oyunları gerçekten çok üst düzeydi ve bek oyununu TR'de o kadrodan daha iyi oynayanı da görmedim.

    Evet öyle hocam.Gökhan ile Caner'in gidişi beni Alex'in gidişiyle aynı derecede üzmüştür.Zamanının en iyi beklerine sahiptik..