Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fazla adı geçmez ama en başarılı oyuncularımızdandı avrupada, goller ise mükemmel..


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Diğer spor branşları iptal edilirken futbol liginin iptal edilmemesi tam bir fiyasko. Şahsi fikrim futbol ligide ertelenecek mayısın sonunda

  • Tartışmasız en iyi frikikçilerden..


    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ben Galatasaray'lıyım . Bursa'da yaşıyoruz yıllardır. 2010'da o şampiyonlukta altıparmakta sabaha kadar konvoy yapmıştık. O sezon Bursa'nın kaç maçına gitmiştim müthiş top oynuyordu takım. Harika bir şampiyonluktu. Tüm şehir çok güzel kutladı şampiyonluğu. Yazık oldu takıma. Gelen başkanlar hep paraları yedi. Beleş kombine dağıttı. İbrahim yazıcı vefatı erken oldu ve çok etkiledi. Bir başkan çıksa düzgün bursa o performansı devam ettirirdi. Oyuncu kadrosu iyidi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından. Keşke Avrupa kupasını bir kaç kez alabilsek. 20 sene önce aldığımız kupa ile övünüyoruz. Müthiş ve zorlu başarı ve ilk. Ben eminim Cl de Real Madrid'i eleseydik o gazla şampiyonlar ligini de alırdık. Hakem katliamı yüzünden elendik. O kupaya da çok yaklaşmıştık. Umarım fatih terim bir şampiyonlar ligi kupası alarak futbola veda eder.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • 8-0 lı acı tecrübeleri tadan bir kuşak olarak bu kupa alınışındaki sevincimiz koyu fenerli ve beşiktaşlı arkadaşlarla sarmaş dolaş oluşumuz unutulmazdı.Ama sonrasında Sevilla bu kupayı almayı öyle bir hale getirdi ki sanki şampiyonlar ligine katılmazsam kupa benimdir gibisinden.Şampiyonlar ligi finali şu an nasıl hayal ötesi olarak gözüküyorsa o dönemde de Uefa kupasını almak aynı şeydi.Bir hayalimiz var elbet...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • 17 mayıs 2000, Türk futbol tarihinin kulüp bazında en büyük başarısı, Berlin maçında her golde, Mallorca maçında Emrenin aşırtmasında,Leeds maçında atılan her golde ve tabi ki final maçında popescunun penaltısından sonra balkona çıkıp gool diye bağırdığım günler.. Ben bir Fenerbahçe taraftarıyım, bu başarıdan da bir Galatasaraylı kadar gurur duydum, duyacağımda..


    Ama gel gör ki ülkemiz de fanatizm ve fanatiklik boyutları öyle yerlere gelmiş durumda ki ne kupayı alan Galatasaray taraftarının yazdıkları çizdikleri söyledikleri, nede rakip takımların yazdıkları söylemleri düzgün..Bu fanatizm bitmediği sürece kendini büyük görme karşıyı karalama bitmediği sürece başarıları beraber kutlayamayacağız..Kimse durumun farkında değil herkes at gözlüğünü takmış öyle devam ediyor..


    Galatasaray o sene kupayı nasıl kazandı, 4 senelik oturmuş takı takır,işleyen bir takım, çok iyi bir kaleci, çok iyi ileri ikili, sahanın her yerine ve her anında müdahale edebilen bir teknik direktör ama aslan payı sahanın teknik direktörü ve çoğu maçın kilidini açan George Hagi.. Bir Fenerbahçeli olarak eğer o 4 senelik başarıda ve kupa yolunda Hagi olmasaydı Galatasaray ne 4 sene üst üste şampiyon olabilirdi ne de Avrupa kupasını alabilirdi. Bence kilit ve en önemli adam Hagi idi.


    Bu kupayı ülkemize bir Türk takımı bir daha getirebilir zor değil, yeter ki iyi bir takım kurulsun ve iyi yönetilsin. Fenerbahçe buna çok yaklaştı ama yarı finalde elenmişti. Bence ülkemiz adına UEFA kupası alınabilir bir hedeftir, Futbol çok değişti ve her gün değişiyor, ülkemizde önemli adımların atılması çok şeyi iyi anlamda değiştirebilir son yıllarda kulüp bazında aldığımız olumsuz sonuçlarda tersine dönebilir. Bunun için hem mental hemde yönetim olarak bazı şeyleri değiştirmemiz lazımdır.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • bundesliga izleyen var mı ? iki gündür izliyorum seyircisiz zevki olmuyor ama özlemişiz. Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun. Başkan inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Boşuna yaygara yaptılar mecbur başlayacaktı. Başlama sebebi yayıncı kuruluş lig oynanmaz ise yayın ücretini ödemeyiz demesi. Kulüpler batık durumda. Pandemi sonucunda feci gelir kayıpları var. Yayın gelirleri bir nebze maaşları falan ödemeye yarar. Eğer kulüplere devlet tarafından ödenseydi ücret ligler oynanmazdı. Oda mümkün değil devlet hangi birine yetişsin. Almanya'da ki gibi sporcular kampa girmeli. Tesislerde kalmalı. Böylece vaka sayısı en aza indirilir. Bundesliga'da çok iyi kurallar var.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞