Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Geçen sene ben beraberliği tamamen hakeme bağlıyorum.Galatasaray 10 kişi rakibine karşı evet baskılı oynamadı fakat Mehmet Topal'a 2.sarıdan kırmızı kart verilmemesi + Fenerbahçe'nin golü öncesinde Dirar'ın Feghouli'ye yaptığı faul olsun Fenerbahçe yenilmiyor değil hakemler kadıköyde ki maçlarda atmosferden dolayı korkuyorlar.

    Fenerbahce iyi oynamıyor yani , öyle mi ?

  • Fenerbahce iyi oynamıyor yani , öyle mi ?

    Fenerbahçe iyi oynamıyor tabiki de demiyorum fakat geçen sene ki beraberlik tamamen hakeme yazar.Sadece kadıköy de olan maç değil Ali Samiyen de oynanan maçta bile atılan 2.gol Belhanda'nın ayağından mı çıkıyor ? sonrası gol oldu zaten.Tabi o maçta 4-5 bile yerdik orası ayrı konu..

  • Bu arada geçen gün Ahmet Nur Çebi; elektrik faturasını bile ödeyecek para yok demiş, yorumlara baktım rakip takımlar dalga peşinde, üzüldüm. Şimdi olmasa bile rakiplerde de 3-5 yıl içinde benzer tablolar görülebilir, ortak kanayan yaramızla dalga geçiyoruz. Borcu borçla kapatıp faizi büyütüyoruz. Henüz TFF kısıtlamalarının yanı sıra UEFA'nın FFP uygulayacağı takımlar var; en büyük gelirlerin Avrupa'dan geldiğini düşünürsek men cezası falan çok can yakar.


    Mesela GS gayrimenkulunu satmamış olsa durumu perişandı. Şu an borç yükü en az diye konuşulsa bile rakamın büyüklüğü çok fena. İşin özü artık toparlanma vaktidir. Taraftarların görüşleri de dahil olmak üzere yeniden yapılanma şart.

    Ornek fb iki sene oliyir ali koc medya aracılığıyla biraz zaman isteeseydi oynatmayacagi oyunculara para vermeseydi basariya ac hirsli bir td getorseydi gecen seneden bu yana hem avrupa yoli acilirdi hemde biseyler olabilirdi.fb grlen parayı harcadi toplam 41milyon euro geliri var hrmen hemen ayni gider frey zanka tolgay moses kiralama jailson(hadi o neyse) ayew slimani maas ve kralama.bunun gibi giderlr yerine suan oynayan oyuncular ve alt yapifan abdulcrbrail(dirar dan iyidir) oguz kagan guctekin(tolgay yerine) ve bi iki milyina genc oyuncu alsaydi bunfan kat kat iyi olurdu ama gecti bu saatten sonra bjk ve trabzonfa yasnaan surecler bizde de yasanir

  • Dortmund - Psg maçı normal mahalle maçından farkı yok.Hatta mahalle maçları eminim daha zevkli geçer.45 dakika top çevirdiler bu nasıl maç arkadaş.Atletico - Liverpool maçında Atletico sürekli kapanır diye onun yerine bu maçı izliyim dedim izlemez olaydım..:thumbdown:

  • Şampiyonlar ligi star tv den gitti gideli zevki kaçtı. Özellikle liglerin kalitesi arttıkça şampiyonlar liginin önemi de azaldı. Kalite düştü. Katılan takımlar her ne kadar milyon dolarlık futbolcular olsa da bi 2000 Li senelerin o heyecan verici şampiyonlar ligi olamadı malesef

  • DERBİ YARIŞMASI

    Maçın skoru : 10.000hf

    İlk golü kim atar : 10.000hf

    İlk sarı kart kime gösterilir: 5000hf

    İlk kırmızı kart kime gös. : 10.000hf

    Bol şans...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Hocam bu yarışma beşiktaş-trabzonspor içinmi yoksa galatasaray-fenerbahçe mi?