Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • yazılanları okudum evet, benimde bir kaç sözüm olacak. Anadolu kulüplerinin şampiyon olması muradımız, diyorsunuz ki şampiyonlar liginde ne yapacaklar o konuda da haklısınız ! fakat gelecek paralar ile alınacak futbolcu olduğu durum değişir, alt yapıya önem verilmenin özellikle şart olması muazzam bir kaçınılmazdır. Ajax örneği bütçesi sivas kadar fakat alt yapı önceliği ile hiç duyulmayan futbolcuları duydu dünya..

  • kimse hiç bir şey de haklı değil.


    Her sene istanbul takımları Avrupaya gidip napıyor ? Sanki iki sene senede bir uefa ya da cl kupasını kazanıyorlar. En büyük başarımız cl de 10 sene önce çeyrek finale çıkan fb 20 sene önce uefa kupası ve süper kupayı alan gs ve bir kaç sene önce gruptan lider çıkıp liverpoolu eleyen bjk.


    Başka ne başarımız var Allasen.



    Bırakın sivas gitsin o zevki tatsın. Her sene zaten sıfır çekiyoruz bir sene de sivas sıfır çeksin nolmuş . istanbul takımları kadar kredisi yok mu ?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • sıkıntı şu her sene farklı gitmesi sivas gidiyorsa hep gitmeli ama oyle olmuyor gelecek sene bi bakarsın sivas orta sıralara oynuyor suan başakşehir hariç istikrarı sağlayan yok.3 buyuklerin yine ihtimali var ama diğerleri değişken olursa ihtimali bile olmaz.bursa ve akhisar bunun en büyük örneği.

  • Sadık Çiftpınar sezonu kapatmış tam da form tutmuştu yazık oldu

    bence fb çıkmaza girdi alt yapıda bitik dvre arsı zach satacktı oda gidik elde kaldı oynmayan jaılson ama onu da satmaz kadro gereği bakalım ne yapacak işte bu drumlarda genc futbolcu devreye girer ama yok.büyük ihtimalle gusatvo o bölgeye gececek ama tam olarak o bölgenin adamı değil o oraya gecince orta saha yol gecen hanına dönüyor

  • iddia oynamam haram ama denizliye sağlam basardım . rakiplerin puan kaybettiği hafta da puan kaybederek beni şaşırtmayan takım

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Başakşehir ilk yarı tek başına üst yapacağı maçı 1-1 bitiriyor şaka gibi.

    Maçı izlediysen kaçan pozisyonlar var şaka gibi pozisyonlar çok rahat üst bekliyodum ama gelmedi bir türlü tek golden yattı kupon

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Bu haftaki skandal maçlar ilk değil sonda olmayacak malum demirören grup iddiaya da el attığı için çok kez böyle maçlar olacak resmen tüm Avrupa futbolunda maçlar ayarlanıyor tartışmaya açığım.

  • maç skorlarını doğru tahmin edenlere puanları gönderilmiştir. Gözümüzden kaçan olduysa bana özelden ulaşabilir.


    iyi forumlar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN