Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Fatih Terim 11/12 sezonundan başka top oynatmadı. Son 2 sezonda zaten dönen olayları biliyoruz ama bence istifa etmesin daha çok kaybedicek zaten

  • Yapma Samet abi Alanya maçını biliyoruz Muğdatı biliyoruz Rize maçını biliyoruz Beşiktaş maçını Başaksehir maçını Alanya maçını daha böyle onlarca direk sonuca etki eden maç var

  • Yapma Samet abi Alanya maçını biliyoruz Muğdatı biliyoruz Rize maçını biliyoruz Beşiktaş maçını Başaksehir maçını Alanya maçını daha böyle onlarca direk sonuca etki eden maç var

    Ohooo klasik rakip takım taraftarı klasik laflar ben konuyu kapatıyorum işi gücü ortaya çıkan şampiyonluğa çamur atmak olanlarla tartışmam diyaloğa bile girmem.Sizinle tartışacak hiç bir yanı yok.Ben kendi teknik direktörüm hakkında duygumu düşüncemi dile getirdim o kadar.

  • Galatasaray taraftarı olmayan birininde Fatih Terim'i Galatasaraylı biriymiş gibi eleştirmesi ayrı bir ironi:/

    Bende bunu diyorum işte ben kendi teknik direktörüm hakkında düşüncemi söyledim sadece.Bende kredisinin olduğunu söyledim hatası var mı var ama kredisi de var.Lig bitmedi liderin 5 puan gerisindeyiz.

  • Bende bunu diyorum işte ben kendi teknik direktörüm hakkında düşüncemi söyledim sadece.Bende kredisinin olduğunu söyledim hatası var mı var ama kredisi de var.Lig bitmedi liderin 5 puan gerisindeyiz.

    Hocam ben sadece Abdullah avcıyı bilirim. Onun dışındakiler beni bağlamaz. Galatasaray taraftarı fatih terimi eleştiriyormuş. Eleştirisin beni alakadar etmez. Ne çok iyi antrenör derim nede Galatasaraya zarar veriyor gönderilmesi lazım derim. Aynı şekilde bir Fenerbahçeli yada Galatasaraylı Beşiktaş'ın hocasını yada oyuncusunu eleştiremez. Öyle olursa bu iş kendi önündeki çuvaldızı görmüyor ama başkasının önündeki iğneye laf yapıyor olur.

  • Bu gece rahat uyuyacağım inşAllah. Teşekkürler rebocho, teşekkürler atiba, teşekkürler gökhan gönül, teşekkürler umut nayir.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • Fatih hocanın oynattığı oyunu sevmesem de istifasını gerektirecek bir durum da yok.Bir hayali vardı ancak kurduğu kadrodaki oyuncuların performansları yeterli seviyeye gelmedi.Üstüne eski kadrodaki yıldızların da performansı düştü.Hoca da bunu dile getiriyor ocak ayını işaret ederek.26 kasım Brugge maçını alırsak avrupa vizyonu aşkına özellikle kiralıkların performası düşmez.Ara transferde Nagatamo Mariano 3e 5e bakmadan gider.Belhanda -Feghouli ikilisi de değerini bulursa gider.Gelecek olanlar iyi çıkarsa lige de avrupaya da asılırlar...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Başakşehir Trabzonspor güzel bir maç oldu, açık oynadılar ve çok pozisyon kaçtı..


    Isveç'te de şampiyonluğu ilgilendiren süper bir maç vardı. Malmo-AIK maçının kazananı 2-0'la Malmo oldu ve seyir zevki yüksek bir maçtı. Son hafta şampiyonluk adına pek heyecanlı olacak. Bu sene sürpriz bir Djurgarden atağı oldu ve liderler. AIK'da bu sene yine hüsran..


    Neden süper lig izlenmemesi gerektiğine dair bir maç izlemiş daha oldum. :(

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Geçtiğimiz haftasonu oynanan maçlarda skoru doğru tahmin edenlere ödülleri gönderilmiştir. Varsa gözden kaçan bana özelden yazabilir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ziraat kupasında güzel maçlar oluyor. Gün boyu maç vardı.


    En son Fenerbahçe maçında da bizim Tarsus'ta ki kiralık oyuncumuz Ali Yavuz'u çok beğendim, top ayağına yakışıyor ve fiziği yerinde. Seneye umarım bizde şans bulabilir.


    Şu anda da Liverpool-Arsenal maçı var. Yarım saate United-Chelsea maçı da başlayacak.


    Tam bir futbol ziyafeti..

    Bara döda fiskar följer strömmen...