Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • buakşam takımımızı beğendim savunmamız neredeyse sıfır hatayla oynadı ileri ucada bitirici bir forvet yetiştirebilirsek mükemmel bir takım olur yinede helal olsun çocuklara şu fransızlara fransız kalmadık😊😊

  • Hakandaki sorun şu, bak bugün ayağında gereksiz top tuttuğunu gördünmü? ben görmedim ama her maç böyle oynamıyor ve ayağında top tuttuğu zaman çoğunlukla top kaybı yapıyor. Bugün kü gibi oynayacağını bilsem gözüm kapalı her maç oynatırım ama ortalaması bunun altında hep buara..

    Doğru abi, zaten eleştirilecek yanı bol ama sadece o mu? Forvetleri saymazsak Ozan Tufan, İrfan, Mahmut, Okay hatta Yusuf çok mu farklı durumda, onu demek istedim. Twitter'da çok acımasız yorumlar vardı. Adamın bugün açtığı ortayı açabilecek sayılı adam var Dünya'da.


    Misal bizim Belhanda olsa 100 tane denese atamaz oraya, öndirek hep.. ^^

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Hakikaten şu takıma bir forvet ayarlayabilsek müthiş bir jenerasyon oldu. Vedat Muriqi çok iyi olurdu, kabul etmemiş ne yazıkki. Ahmed Kutucu'yu ne yapıp edip bizde oynamasına ikna etmemiz gerek...

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • modelci benim yazdığım bir yorum bul getir bakayım üzüldüğüme dair bekliyorum hadi getir .Yazarken dikatli yaz kelimelerini dikatli seç abuk sabuk kelimeler sarf etme .Basketbol dahil her konuda milli takimla ilgili yazılarım ortada benim .Milli takım sevgimi kimse laf söyleyemez .

  • Adamlar gol sevinci sansürlüyorlar, iltifat mı etseydik hocam?

    Fransa ile oynuyorsun adamlar bunu yapar zaten bekleniyordu bu önemli olan seyircilerin davranisiydı bu olumluydu gerisi önemli değil .Sen de gidip begenmissin şu modelcinin yorumunu ya bir şey demiyorum.

  • Doğru abi, zaten eleştirilecek yanı bol ama sadece o mu? Forvetleri saymazsak Ozan Tufan, İrfan, Mahmut, Okay hatta Yusuf çok mu farklı durumda, onu demek istedim. Twitter'da çok acımasız yorumlar vardı. Adamın bugün açtığı ortayı açabilecek sayılı adam var Dünya'da.


    Misal bizim Belhanda olsa 100 tane denese atamaz oraya, öndirek hep.. ^^

    Hiçbiri Milanda oynamıyor ayrıca avrupa ve milli takım tecrübesi çok daha fazla o yüzden basit oynamalı.. Saydığın oyuncular iyi futbolcular ama Yusuf dışındakiler bir yıldız değil oda başka bir anektot.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Az önce saygıdan bahseden arkadaş "şu modelci" tabirini kullanıyor şaka gibi :))) gülünç duruma düşmek bu kadar kolay olmamalı. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Herkes her şeyi görüyor emin olabilirsin. İyi forumlar. Diğer maçta İzlandayı desteklemeyi unutma...

  • Az önce saygıdan bahseden arkadaş "şu modelci" tabirini kullanıyor şaka gibi :))) gülünç duruma düşmek bu kadar kolay olmamalı. Daha fazla uzatmak istemiyorum. Herkes her şeyi görüyor emin olabilirsin. İyi forumlar. Diğer maçta İzlandayı desteklemeyi unutma...

    Sen desteklerin senin işin o .Benim milli takım sevgim belli kimseye kanıtlamaya ihtiyacım yok kendimi boş boş iftiralar atmak senin işin başarılar sana .

  • Fransa ile oynuyorsun adamlar bunu yapar zaten bekleniyordu bu önemli olan seyircilerin davranisiydı bu olumluydu gerisi önemli değil .Sen de gidip begenmissin şu modelcinin yorumunu ya bir şey demiyorum.

    3 gündür ben o asker selamının hayalini kuruyorum hocam. O rejinin ben buraya yazamayacağım şekilde kulaklarını çınlattım. Milli marş ıslıklanması tabiki doğru değil, ama rejinin de yaptığı doğru değil. Eleştiri bir hak, bizde o hakkımızı kullandık. Sizle bir sorunum yok, yorumunuzu beğenmedim o kadar. Hayırlı akşamlar.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)