Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bu arada ben şu anki futbolla 3 büyüklerden Alanya deplasmanından galibiyet çıkaracak bir takım olduğunu düşünmüyorum. Erol Bulut taş gibi takım yapmış.


    Alanya'nın yardımcı hocası Özgür Zengin'de lisede beden eğitimi hocamdı. :) Çok güleryüzlü biriydi, o dönem Kartalspor'u çalıştırıyordu hatta. Başarılı biriydi, yolu daha da açık olur umarım.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Şu camia olarak büyük istanbul takımları sürekli mağdur duruma düşüyor nedense .Orada burada yeni yeni öğrendiği kuralları sanki çok iyi biliyormuş gibi birde ,kuralcı olmuyorlarmı aynı durum alanya lehine olsa fb liler oyna devam der , diğer gs,bjk istanbul klüp takım taraftarlarıda kural hatası var diye yazar dururdu büyük çoğunluğu .Gerçekçi olun biraz yıllardır maçlara gidiyorum hiç bir sorun olmuyor maçlarda ama her sene şu istanbul takımları maçları olunca hep bir olay tartışma oluyor uzay futbolu filanmı oynuyorlar diye düşünüyorum bazen :)


    Zaten kural hatası var Tff gerekini yapar bütün alt lig maçlarını iptal eder bu maçla birlikte sadece bu maçı iptal etmekle işin içinden çıkamaz eğer tarafsız ise aynı hataların 10 katı o maçlarda oluyor çünkü .

    2 Mal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()

  • http://www.uzmantv.com/tac-hangi-durumlarda-el-degistirir

    Taç yanlış yerden kullanılmak istenirse hakem uyarır yanlış yerden kullanmaya ısrar edilip atılırsa taç atışı tekrarı rakip takım tarafından yapılır.Burada sanırım hakem uyaramadan atış yapıldığı için hakem oyunu durdurup yerini belirliyor.Uyardığı halde atışta ısrar durumu yok.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

    Einmal editiert, zuletzt von 4 Şubat ()

  • http://www.uzmantv.com/tac-hangi-durumlarda-el-degistirir

    Taç yanlış yerden kullanılmak istenirse hakem uyarır yanlış yerden kullanmaya ısrar edilip atılırsa taç atışı tekrarı rakip takım tarafından yapılır.Burada sanırım hakem uyaramadan atış yapıldığı için hakem oyunu durdurup yerini belirliyor.Uyardığı halde atışta ısrar durumu yok.

    Hocam yalnışınızı düzelteyim tacı atmadan israr ederse ve atarsa ama bu durumda taç yalnış yerden oyuna sokuluyor ve top oyunda taç atışı rakibe geçmesi gerekir ilk yarıda İsla aynı duruma düştü hakem uyardı topun çıktığı erden kullanıldı ama top oyunda değildi.

  • Fenerbahçeli kardeşlerimde şu durum oluşmuş zaten kötü oynadık yenildik ama skor 0-1 taç atışı kullanılıyor hakem yeri yalnış diye rakibe vereceğine tekrar ettiriyor 2.yarı durum 1-1 kaleci topu Jailsona veriyor ama Cisse ceza sahasında hakem oyunu durdurup rakibin ceza alanını terk etmesini ister tekrar Aut atışı ile oyunu başlatır ama devam ettiriyor rakip baskı yapıyor top rakipten hala ceza alanında olan Cisse'nin önüne düşüyor ve gol bu rakip için avantajdır Jailson Zankaya Cisse var diye topu atamamış baskı yemiş buda kural hatasıdır maç tekrar edilir yok öyle zaten kötüydük falan yalnış taca kadar rakibin atağı yok dakika 43

  • hakem uyardı

    Ben de onu yazdım zaten hakem uyarmaya fırsat bulamadan atış yapılıyor görüntülerde de hakem akabinde oyunu durdurup eliyle atılacağı yeri gösteriyor.Burada hızlı kullanmadan dolayı(ama uyaramıyor) rakip takıma dezavantaj oluşabilecek durumu engellemek istediği için oyunu durduruyor gibi geldi bana..Ama otorite olduğum konu olmadığı için ısrarım yok...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Ben de onu yazdım zaten hakem uyarmaya fırsat bulamadan atış yapılıyor görüntülerde de hakem akabinde oyunu durdurup eliyle atılacağı yeri gösteriyor.Burada hızlı kullanmadan dolayı(ama uyaramıyor) rakip takıma dezavantaj oluşabilecek durumu engellemek istediği için oyunu durduruyor gibi geldi bana..Ama otorite olduğum konu olmadığı için ısrarım yok...

    Taç atışları uyarmaya gerek görülmedikçe hakemin düdüğü ile başlamaz avantaj için rakip hızlı başlatır buda avantaj olduğu için yalnış yerden kullanma durumunda taç el değiştirir .

  • Buradan kural hatası kararı çıkmaz

    Alanya çatır çatır oynadı bizimkilerde ikram etti bu kadar net kadro baştan aşağı yanlıştı ersun hocanın ilk vukuatı da değil çek dirarı sağa koy gustavoyu sola stopere koy serdarı ozan jailson yap orta göbeği bitti gitti:D

  • Geçen hafta oynanan maçların skorlarını doğru bilenlere ödülleri gönderilmiştir..Hafta sonu gelmeden hemen minik bir avrupa macerası yapalım:)


    Club Brugge-Galatasaray

    Getafe-Trabzonspor

    AS Roma-Başakşehir

    Sloven Bratislava-Beşiktaş


    Skorları bilenlere 4000 HF puan, bol şanslar:)


    Not: Maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersizdir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Brugge 3-1 Galatasaray

    Getafe 2-0 Trabzon

    Roma 4-1 Başakşehir

    Bratislava 2-1 Beşiktaş

    Biraz karamsar bir skor tahmini oldu ama tüm takımlarımızın işi zor maalesef ?(

  • Club Brugge 1-2 Galatasaray

    Getafe 1-2 Trabzonspor

    AS Roma 1-1 Başakşehir

    Sloven Bratislava 1-3 Beşiktaş

    Havanın değiştiğini haber veren genç uzuvlar değildir, bunu önce yaşlı kemikler sezerler.

  • Her ne kadar yarışmayı ben düzenlesemde tahmin yapmak istedim:)


    Club Brugge 2-2 Galatasaray

    Getafe 3-1 Trabzonspor

    AS Roma 4-0 Başakşehir

    Sloven Bratislava 1-2 Beşiktaş

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Cüneyt Çakır’daki İngiliz hayranlığını anlamıyorum. Genelde İngiliz takımlarının maçını yönetiyor ve dikkat ediyorum İngilizleri hoş edecek düdükler çalıyor maçın en kritik anlarında. Bu akşam da neredeyse Valencia’ya golü yediriyordu.

    Kafkaslar'dan gelen soğuk hava dalgası...