Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Falcao için şans topu.Dışarıya hatta kaleye paralel giden top gol olmuş^^

    Top girişi şans olabilir ama Falcao golü istedi. Orta sahaya gelip, pas aldı. Ömer ile verkaç yaptı ve buluştuğu topla vuruşu yaptı. Muazzam kalite. Harika santrafor. Ömer sol 8 iç olarak harika oynuyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Yakında Falcao bir kesim tarafından dünyanın en iyi santraforu ilan edilir:):)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yakında Falcao bir kesim tarafından dünyanın en iyi santraforu ilan edilir:):)

    Ondan önce muriqi edildi. Şimdi Falcao edilir. Yarın burak edilir. Bunları yapanlar troller. Ama Falcao aktif olarak dünyada sayılı santraforlarındandır eski formu, oyunu olmasa bile.Orta sahaya gelip, top alıyor. Oynuyor oynatıyor, atıyor attırıyor. Sırtı dönük oynuyor. First touch'ı da çok iyi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kötü oyun. Çok şükür kazandık. Kötü oyunun sebebi şudur. Oyunculardan feghouli, luyindama, belhanda, seri Afrika kupasında mücadele etti. Üstüne kamp yediler. Şimdi milli ara oldu ve maç oynayıp geldiler. Çoğu 1-2 antreman ile çıktı. Takımda kondisyon sıkıntısı ve saha yerleşim, organizasyon sıkıntısı var. İleri üçlü ve orta üçlü bazıları yeni ve ilk defa oynadılar. Bu uyumsuzluk ve yorgunluğun geçmesi için üst üste maçlar oynamak lazım. Takım toparlayacaktır. Andone ve seri ile daha iyi oluruz. Kaybettiğimiz tempoyu getirecek isim Andone. Bugün babel ve feghouli çok yorgundu. Beklere yardım etmediler. Bekler yalnız kaldı. Takım üst üste maçlar oynamaya başlayınca kendine gelecektir. Falcao ilk maçına göre çok beğendim. Ömer sahanın en iyi ismiydi.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Milli maç dönüşleri sıkıntılıdır her zaman ben bugün alınan 3 puanı önemsiyorum ihtiyacımız vardı. Ancak oyun olarak kötüydük.Oyuncuların birbirlerine alışması biraz zaman alacak.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Bu hafta tahmin yarışmasını geç açıyorum;


    G.Gaziantep-Beşiktaş

    M.Başakşehir-Sivasspor

    Trabzonspor-Gençlerbirliği

    A.Alanyaspor-Fenerbahçe


    Her maç için doğru skor tahmin ödülü 3000 HF dir. Maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersiz olacaktır, bol şanslar..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ligin ilk haftaları sancılı bir periyottur. Bu süre zarfında 1-0 kazanılan maçlar özellikle şampiyonluk iddiasındaki takımlar için 3 puan değilde 5 puan kazanmış hükmündedir

  • Ondan önce muriqi edildi. Şimdi Falcao edilir. Yarın burak edilir. Bunları yapanlar troller. Ama Falcao aktif olarak dünyada sayılı santraforlarındandır eski formu, oyunu olmasa bile.Orta sahaya gelip, top alıyor. Oynuyor oynatıyor, atıyor attırıyor. Sırtı dönük oynuyor. First touch'ı da çok iyi.

    Muriqi ile ne alaka anlayamadım, Falcao nun kötü oyuncu olmadığını herkes biliyorda öyle dünyanın sayılı forvetlerinden filan değil açıkçası,bundan 6-7 yıl evvel evet öyleydi ancak şuan değil. Oynuyor oynatıyor atıyor attırıyor derken ilk maçında mı yaptı bunları? maç 1-0 bitti ama?


    Birazcık at gözlüğüyle değilde olanı olduğu gibi yorumlarsak herşey daha iyi anlaşılacak

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Valla Muriç o ingiltere maçı sonrası fiyatını 25-30 milyon euro yapmıştır.Hele Fener seneye ş.liginde boy gösterirse fener tarihinin tarihi transferi olabilir.Ama yaz döneminde atletico dortmund premier lig takımlarından biri fırsat verir mi bilmem.

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Muriqi ile ne alaka anlayamadım, Falcao nun kötü oyuncu olmadığını herkes biliyorda öyle dünyanın sayılı forvetlerinden filan değil açıkçası,bundan 6-7 yıl evvel evet öyleydi ancak şuan değil. Oynuyor oynatıyor atıyor attırıyor derken ilk maçında mı yaptı bunları? maç 1-0 bitti ama?


    Birazcık at gözlüğüyle değilde olanı olduğu gibi yorumlarsak herşey daha iyi anlaşılacak

    Oynadı, oynattı ve attı. Takım geneli kötü olmasak attırırdı. Halen aktif olarak dünyanın en iyi santraforlarından. Bugün maçı izlememişsiniz. Attığı golde orta sahaya gelde topu aldı ver kaç yaptı ve golünü attı. First touchları sayesinde ilk yarı sayesinde rakip kaleye yığıldık. Sırtı dönük oynarak fauller aldı. Avrupa'da bir insana sorun Falcao için halen dünyanın en iyi santraforlarından derler. Kimi ilk 10 kimi ilk 15 yazar. Eski formu yok kesinlikle buda çok normal. Yaşı gereği. Amma velakin bugün arttırması dışında her şey yaptı dediğim. Hatta karşı karşıya atmadı babel'e pas vermeye çalıştı babel yetişemedi. Attırmışta olacaktı. Muriqi konusunda beğendiğimi her zaman söyledim. Harika ve genç oyuncu. Amma velakin taraftar şimdiden 35 m, 50 m yazıyor. Asıl abartı budur. Oyuncu iyi performans sergiliyor ama durum bu.


    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()