Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 1-0 aslında kötü bir skor ama olsun kazanmak önemliydi Cengiz Abdulkadir gibi oyuncular bize lazım kanattan hızlı top taşıyan,Gokhan Tore yi niye kadroya almadi pek anlamadım?:/

  • Bu arada suskun seyirci, formsuzluğunu resmi maçlarda 2 galibiyeti olan Andorra'ya karşı koyduk mu tezahüratıyla taçlandırdı..


    Oley tezahüratını söylemiyorum bile...

    Bu yüzden fikstür İstanbul'da açıklanınca kalan maçların doğru bulmamıştım.Özellikle İzlanda maçı geri tepebilecek bir maç.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Evet arkadaşlar bencede milli takım maçları bundan sonra istanbulda olmaz umarim.Neredeyse hiç desteklemediler konyada bursada diger illerdeki taraftara bakiyorum gercekten çok fark var.Ayrıca maç içerisinde butun kulup taraftarlarinin birlik olmasi gerekirken bir grup besiktasli taraftar besiktas tezahurati yapmasi gercekten sinir bozucu.İstanbul taraftari milli maclari haketmiyor !

  • Bence kadro yanlış arkadaş andoraya karşı oynuyorsun direk forvet özellikli 1 futbolcuyla çıkıyorsun o futbolcuda kendi takımıyla maça çıkmıyor her ne kadar gol atmış olsada ozan değişikliğide yanlış birde sadece bu maç için demiyorum hakan çalhanoğlu her ne kadar kalitesi belli olsada milli takımda olmuyor işin özeti umarım ders çıkarırız herşeye rağmen en onemlisi 3 puan. Şimdi hesap ortadayken kendi ayağımıza sıkmadan fransa hariç bütün maçları kazansak hedefe ulaşıyoruz ipler kendi elimizdeyken bırakmayalım

  • Şenol hocanın taktik anlamında sıkıntısı var. Ne oynattığını bilmiyor. Orta saha da 3 adamı solak çıkardı. Şut atmadan etkisiz kaldık. Kanatsız oynuyor kanatsız oynuyorsan forveti çiftleyeceksin çiftlemedi. 90 dakika paso orta açtı takım Türkiye'nin en iyi orta açanı deniz türüç oyuna almadı. Cengiz, Abdülkadir yok kanat eksiği var emre mor'u almıyor. Takımda sol bek sıkıntısı var. Ömer Bayram, umut meraş'tan daha iyi bir oyuncu. Santrafor ümit milli'de oynucağına A takımda hiç sırıtmadan Ahmed Kutucu oynardı. Hem adamı Almanya ihtimali ortadan kalkardı. 4-2-3-1 başladı oyuna 2 isim solak ortada kanatlar biri Santrafor güven biri orta saha yusuf. Zaten tek kale oynuyoruz ikinci yarı üçlü dönmesi lazım son 15 dakika falan döndü.Şenol hocanın kendine gelmesi lazım. Andorra gibi takımlar averaj takımları. Kalecileri rezaletti. En az 3-4 tane gol atmalıydık.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

    Einmal editiert, zuletzt von sura16 ()

  • yGJbY9.png


    Fatih hoca'nın bahsettiği organize kötülük olayı işte buydu.Bazıları hemen fatih hoca yanlış konuştu falan dedi ama yanlış konuşmadı.Hele buraya atmak gereği duymuyorum olay çıkmasın diye ama dün gece nihat özdemir tuttuğu takım için sarf ettiği sözler var.Tff tarafsız bir kurum olmalı.Taylan olayına gelirsek yanlış hiçbir şey yoktur.FFP olayına takılmamak için bunu psg-neymar city-rodri transferlerinde yaptı.Oyuncu alacaklarına karşı fesh eder bonservisini alır imza parası verilir oda kulübe yatırır.Biz serdar aziz ile sözleşmeyi alacaklarına karşı fesh ettik sonrasına fenerbahçe'ye gitti mesela.Bu sene herkes Galatasaray'a cephe almış haklıda haksızda olsa büyük algı yapılıyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞