Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Her şey ortada işte fatıh hocam cezayı gerektirecek ne cümle kullanmış merak ediyorum.Bu arada cezada güzel ayarlanmış fener maçını da kapsayacak şekilde verilmiş.Federasyon şimdi de yabancı sınırına el atacaktır en yakın zamanda fazla sürmez.

  • Bir Galatasaraylı olarak konuşmasından ceza almasını normal buluyorum ancak bu 4 maç mı olmalı yada 19:05 de mi olmalı bunların hepsinin bir oyun art niyet barındırdığını düşünüyorum.


    Türk futbolunun neden gelişemediğine açık bir örnek daha biz birbirimizle uğraştıkça bir arpa boyu yol kaydedemiyoruz.

  • futbol ileri gidecek dedikce daha da geriye gidiyoruz. 19.05 de cezayi aciklayan kisiler ve bu talimati verenler derhal istifa etmelidir. bu aciklanan ceza ve aciklanma saati terimin sozlerinin hakliligini kanitlar nitelikte. 20.30 baskan aciklama yapacak bi 6 ayda o ceza alir simdi.

  • Her Ne Kadar Fatih Terimin Egosu Kimi Zamanlar Abidik Gubidik Söylemleri Olsada Aldığı Bu Cezayı Onaylamıyorum Çünkü Etik Değil Bu Cezanın Gelmesini Gerektiricek Ciddî Kötü Bir Söylem Yok... Ama Burada Yorum Yapan Bazi Arkadaslara Bakıyorum Hemen Meselenin Arkasında Fenerbahçe Varmış Gibi İmalı İmalı Konuşuyorlar Heralde Bu Arkadaşlar 3 Temmuz 2011 Sözde Şike Süreci Özde Alçak Fetö Kumpasını Unuttular Heralde Yine Bu Arkadaşlar Aziz Yıldırımı Dolayısı ile Fenerbahçemizi Yargılayan O Alçak Hain Fetö cü ve Aynı Zamanda Galatasaray Kongresi Üyesi Olan Savcıyı Unuttular Evet Unuttular Bu Yaşanan Aci Olaylardan Dolayı Şampiyonluk Kadromuzun Nasıl Dağıldığını İmkb de Kaybedilen Milyonlarca Euro yu Çekilen Eziyeti Kahrolan ve Yıkılan Hayalleri O Yüzden Bazı arkadaşlara Tavsiyem Boş yapmayın!!!

    Einmal editiert, zuletzt von eKo_34 ()

  • Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum Fatih Terim'in cezası baya ağır olmuş 1 maç olsa kimse bişey demez.4 maç çok abartılı.

  • Bugün gerçekten muslera volkan’a başarılar diliyor ben de Galatasaraylı olarak tebrik ediyorum futbol bu şekilde dostane bi şekilde devam ederse güzel bir örnek daha hafta sonu ki derbi de Emre sosa tartışması vardı saha da maç bitti Emre gitti sarıldı sosa ya anlattı saha içinde rakip olduklarını saha da olan saha da kalır.Ne kadar Emre geçmişte ki olaylardan bir itici gelse de maç sonu hareketi takdire layıkdı.Futbolun içinde ki bazı kişiler karışıklıktan,fanatizm den namalıyor Türk futbolunu gelişmesine en büyük engellerin başında geliyor bugün bunları bir kez daha gördük.Bunlardan Türk futbolunun biran önce arındırılması gerekiyor.

    Einmal editiert, zuletzt von Furkan7878 ()

  • Özet görüntülerle bütün haftayı kapatan kanallar için bu konu imdada yetişti.Saatlerdir A sporda neden 19.05 diye konuşuyorlar sanırım(Arada 2 saatlik film izledim) Ne kadar boş beleş bir konuda ne konuşmuş olabilirler bilmiyorum.Yahu yarı finale çıkmış Sultanlarımız var. Voleyboldan anlayan 2 kişi bul geçen maçları gelecek yarı final maçını konuş...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Ahmet Kutucu çok özel bir yetenek, harika oynuyor. Alman yetkililer A milli takıma çıkmadan kendisini devşirmek istiyormuş, şu ara görüşme halindelermiş. Ne yapıp edip kendisini kazanmamız lazım..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Ahmet Kutucu çok özel bir yetenek, harika oynuyor. Alman yetkililer A milli takıma çıkmadan kendisini devşirmek istiyormuş, şu ara görüşme halindelermiş. Ne yapıp edip kendisini kazanmamız lazım..

    Berkay ozcan da insiyatif alan emre nin hareketli hali.ahmed iyi ama ağır hocam biraz.tabi ingilizlerin fiziki gücüde bunda etkili

  • Hocam birde asıl mevkiisi santrafor olunca kanatta biraz sırıttı. Yinede hiç fena değil.

    Burak sakatken andora maçında oynatmalıydık. En azından son 10 dakika falan süre verip A takıma alınmalıydı. Şimdi almanlara kaptırırsak kerim demirbay gibi kötü olacak. Şenol hoca alışmış hazırlara hiç gurbetçi topçulara ulaşmıyor. Sonra yabancı sınırlaması diyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Burak sakatken andora maçında oynatmalıydık. En azından son 10 dakika falan süre verip A takıma alınmalıydı. Şimdi almanlara kaptırırsak kerim demirbay gibi kötü olacak. Şenol hoca alışmış hazırlara hiç gurbetçi topçulara ulaşmıyor. Sonra yabancı sınırlaması diyor.

    Umut bozok da hiç alınmadı.yada bi sıkıntı var onda.halil dervişoğlu kesinlikle bu maçta kadroya alınmalıydı ahmet de olabilir ama halil gerçekten birçok özelliği olan bir oyuncu belki andorra ya fark atınca girebilirdi.bizim en büyük sıkıntımız santrafor ve sol bek

  • 2 dakikada geriye düştük. Takım mala bağladı ne yazık ki

    Inhiltereyle aramaizda büyük bi fizik kondisyon farkı var bizim takımlar bunu gormeli.az zor antrénman oldu mirin kırın ederler adamları bi gorsunler. Ha fizik gücün yok pari biraz pas oyunu oyna oda yok