Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Selçuk Şahin'in Şampiyonlar ligi kadrosunda olmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok..Taylan ne güne duruyordu..?!

  • Selçuk Şahin'in Şampiyonlar ligi kadrosunda olmasının hiçbir mantıklı açıklaması yok..Taylan ne güne duruyordu..?!

    katılıyorum hocam zamanında Fenerliler de anlam veremezdi bu duruma ama Aykut hoca hep kadroya alır ve son dakika oyuna sokardı onu:)

  • Fatih Terim hiçbir şey demeden 4 maç ceza yedi. Ceza açıklanma saati 19.05 ve evde ki Türkiye'nin en büyük maçı Galatasaray - Fenerbahçe maçını kaçırıyor. Gerçekten bu artık profesyonel organize kötülük. TFF bir kulübe resmen savaş başlattı. Üstelik fatih hoca basın toplantısında konuşursam ceza alıyorum ben fazla konuşmak istemiyorum dedi. Bir şey demeden 4 maç. Silahla vururum diyen kulüp başkanı 11 gün mahrumiyet yemişti.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Utanmaz herifler, hasetlikten kudurmuş zatlar 4 maç vermiş. Adam hiçbir şey demedi, konuşsa demek 15'ten aşağı vermeyecekler..


    Silahim olsa hakemi vururdum dese 11 günle kurtarırdı oysaki(!)...

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Nihat Özdemir gördüğüm kadarıyla federasyon başkanı olduğunu unutup fenerasyon başkanı olduğunu zannetmiş. Eski kulübü lehine duygusal davranmayı bırakıp Fatih terim hocanın cezasını kaldırması yada en fazla 2 maç olacak şekilde vermesi lazım. Yoksa işin sonunda çok kötü kaos ortamı oluşur.

  • Fatih Terim'in maç sonu konuşması temiz değil ancak cezası 4 maç mı tartışılır.Cezanın saat 19.05'te açıklanması ise doğru bir şey değil ancak aşırı tepki verilcek bir olay da değil bence.

  • Mesnetsiz yorumlardan uzak duralim arkadaslar.Fatih Terimin konusmasi oyle masumhane filan degildi ancak 4 mac alacak birseyde soylemedi. Ben biraz soyle anladim TFF diyor ki aba altindan sopa oyle degil boyle gosterilir..Nacizhane bu cezanin en cabuk sekilde kaldirilmasi gerekir..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Şu federasyonun başına düzgün bir adam geçmez mi arkadaş. Yok Haluk Ulusoy Yok Yıldırım Demirören Yok Nihat Özdemir. Bunlar bırakın federasyon başkanı olmayı amatör küme takımlarına başkan olacak adamlar değiller.

  • Fatih Terim'e 4 maç ceza Fatih Terim'e;


    19.05'te açıklanması ise Galatasaray'a mesajdır.


    TFF kişiyle husumetten öte geçip bir kulübü karşısına almıştır. Sen sözde tarafsız bir kurumsun, nasıl olurda kişiler üzerinde külübe mesaj verirsin.


    Fatih Terim geçici, Galatasaray kalıcıdır.


    19.05'te hiçte öyle hafife alınacak bir hadise değildir. Niyet belli edilmiştir. Bundan sonra yapılacak her hatanın, hata olduğu asla ispatlanamaz ve her defasında tarafsızlık sorgulanacaktır. Art niyedini bildiğin birine asla güvenemezsin zira...

    Bara döda fiskar följer strömmen...