Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bugüne kadar Fenerbahçe hakkında ne yazdıysam çıktı. Buradan 10-30 sayfa geriye gidip tek tek okusun herkes. Ben objektif,realist yorumlar yapıyorum hiçbir oyun planı yok ne geçiş,ne set hücumu sadece caner'in ortalarına ve bireysel oyunculara bakıyor dedim. Tisserand,lemos ikisi de kötü stoperler yanlış transfer dedim gelmeden oyuncuyu kötülüyorsun dediler. Haksız yere hakkımı yediler. Günahları boynuna. Burada çok haksız yere vuruldum ve kırıldım. Umarım gerçekleri artık daha iyi görüyordur bu fanatik arkadaşlar. Beni haksız yere linç ettiniz ama oyun anlamında hiçbir şey değişmedi takımınızda.

    cok buyuk yorumcusun bu isi cok yi biliyorsun bence harcaniyorsun HF futbol konusunda, tanidigimiz varsa seni muhakkak degerlendirmelerini saglayalim... Ya arkadasim bilerek yapiyorsun ben anliyorum senide artik sus yahu, sen koyu bir Galatasaraylisin ve yorumla kendi takiminin macini bu kadar zor mu susmak? Surekli fenerbahce macinda burdasin ve yorumda bulunuyorsun ama.ben dikkat ediyorum seni hicbor Galatasaray macinda goremiyoruz? Senden ricam lutfen artik Fenerbahce maclarinda gorus bildirme ciddi anlamda irrite ediyorsun.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • cok buyuk yorumcusun bu isi cok yi biliyorsun bence harcaniyorsun HF futbol konusunda, tanidigimiz varsa seni muhakkak degerlendirmelerini saglayalim... Ya arkadasim bilerek yapiyorsun ben anliyorum senide artik sus yahu, sen koyu bir Galatasaraylisin ve yorumla kendi takiminin macini bu kadar zor mu susmak? Surekli fenerbahce macinda burdasin ve yorumda bulunuyorsun ama.ben dikkat ediyorum seni hicbor Galatasaray macinda goremiyoruz? Senden ricam lutfen artik Fenerbahce maclarinda gorus bildirme ciddi anlamda irrite ediyorsun.

    zaten kardes koyu gs liler hep fenerbahce maclarinda cikiyolar ortaya.abicim diyorum kendi takiminla ilgilen basarilariyla mutlu ol ama hep bi gicik etmenin pesindeler.ne kadar gsli taniyosam bunu yapiyolar.

  • Ne 3 haftası hocam 3 saniye durmaması lazım

    bencede durmaması lazım fakat fenerbahçe yönetimi önceki teknik direktörlerde yaptığı hatanın aynısını yapacak, belki düzelir mantığıyla ya 2 ya 3 haftaya kovulur.

  • Narsil Hocam haklısın da artık sadece Fener'liler değil herkes baydı aynı muhabbetten.Fener maçında yazmayalım diyoruz her hafta yine aynı tepki oluşuyor.Keşke bu isteği ve arzuyu model ve veri paylaşımlarında da görsek:)--

  • Problem , erol bulut değil , domates , salatalık alır gibi transfer yapan yönetimdedir.


    Tabiki erol bulut’un da kurgu problemleri var ama şu kadroya bakın. Defans berbat ,orta saha ite kaka , forvet ite kaka.


    Kimse ali koç’ un fenerbahçeliliğini sorgulayamaz ama yöneticiliğini ciddi anlamda sorgulamalı.

    Einmal editiert, zuletzt von karasah ()

  • zaten kardes koyu gs liler hep fenerbahce maclarinda cikiyolar ortaya.abicim diyorum kendi takiminla ilgilen basarilariyla mutlu ol ama hep bi gicik etmenin pesindeler.ne kadar gsli taniyosam bunu yapiyolar.

    ne kadar gsli taniyosam bunu yapiyolar

    ne kadar fblı taniyosam bunu yapiyolar

    ne kadar bjkli taniyosam bunu yapiyolar

    ne kadar tsli taniyosam bunu yapiyolar

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Diyelim ki erol bulut kötü .


    Emre ile volkan ne yapıyorlar ?


    Yanlış başta yapıldı.


    Yanlış transfer politikası

    Yanlış teknik ekip kurulumu.


    Profosyenel olmak lazım. Emre ve volkan sözleşmelerinin bittiği gün , sadece taraftar olmalı idiler.


    Gelen teknik ekip ,kendi kadrosu ve kararları ile yol almalıydı.