Futbola Dair Her Şey [2022/23]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Korner veya aut Fatih terim ne demişti hakemlerde insan hata yapabilir :)-- Bu arada fener iyi top oynuyor cidden.

    Fatih Terim'i savunmak için demiyorum ama onu bir başkanın açıklaması sonrası basın toplantısında ironi olarak demişti. Ciddi dediği bir şey değildi. Ben hata yapamaz demiyorum. Ama o pozisyona net korner denilmesi çok saçma. Top nazım'a çarpıp çıkıyor. Sanki hakem Fenerbahçe aleyhine kararlar verip duruyor gibi söylüyorlar. Serdar'ın pozisyonda penaltı değil mesela. İki takıma karşı da kötü maç çıkarıyor hakem. VAR'ı kullanmıyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • sura16 hocam o pozisyona açık açık aut diyorsanız objektiflikten bahsetmeyin. Pozisyon tartışılabilir. Varlık bir şey de yok. Hakemin kararı

    Yahu sen net korner diyorsun da ben net aut diyorum ne fark ediyor :) nazım'ın ayağa çarpıyor işte. Her pozisyon hakemin kararı değil mi? Serdar'ın penaltı da hakem kararı? Ben diyorum ki korner değil auttu,serdar penaltı değildi. Hakem iki takıma karşı da kötü maç çıkarıyor ve VAR'ı kullanmıyor. En kötü var kullanan futbol ülkesiyiz.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Cisse'nin kaçırdığı gole bak. Sinan çok iyi asist yapıyordu. İkinci yarı çok daha iyi oynuyor Fenerbahçe. Göztepe bu futbol ile küme adayı. Çok kötüler ya. Gustavo her zaman ki gibi müthiş oynuyor.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Top yön değiştirmiyor.Korner veya değil zaten Var ona bakamaz diye biliyorum.Üslubuna da dikkat et.

    Üsluba dikkat et derken? Ne varmış anlamadım? Varsa yanlış söyle de düzeltelim. Argo mu var? Hakaret mi var? Tehdit mi var? Çok ilginç.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Asist burak. Ali sözleşmesi sona eriyor. Geçen sene hollanda kulüpleri takip ediyordu. Avrupa gider gibi gözüküyor. Yolu açık olsun. Henüz 18 yaşında. Türkiye iyi bir forvet kazanır üzerine düşülürse. Çok beğeniyorum. Vakıfköy'de çok canlı izledim.

    Valla sırf onun için premier ligi bile seyretmiyorum. Civa gibi topçu zaman içinde adını bence çok duyuracak...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Göztepe'nin kazandığı penaltı yanlıştı. Serdar müdahale etmiyor ama Fenerbahçe'nin attığı ikinci gol de haksızdı. Auta korner

    verdi o kornerden gol attı Fenerbahçe. VAR'ın en kötü kullanan futbol ülkesiyiz. Tanzanya falan daha etkili kullanır.

    Kornerler de Var bakmıyor. Geçen sene Gs fb maçında Gs nin 2. Golü aut tu ama korner verdi ve linnes gol attı. Göztepe penaltısı yuhh dedirten cinsten bir karar.

  • Kornerler de Var bakmıyor. Geçen sene Gs fb maçında Gs nin 2. Golü aut tu ama korner verdi ve linnes gol attı. Göztepe penaltısı yuhh dedirten cinsten bir karar.

    Bakmıyor değil aslında Türkiye'de kullanılmıyor. VAR'ı isteyince her pozisyonda kullanıyorlar işlerine gelmiyorlar. Korner autta VAR'a bakılmaz diye talimat yok. Dediğim gibi VAR'ı en kötü kullanan futbol ülkesiyiz. Hakemler zaten çok kötüler bari var daha etkin olsun. Serdar'ın penaltı değil zaten çokça yazdım. İki takım içinde çok kötü maç çıkarıyor hakem.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Bakmıyor değil aslında Türkiye'de kullanılmıyor. VAR'ı isteyince her pozisyonda kullanıyorlar işlerine gelmiyorlar. Korner autta VAR'a bakılmaz diye talimat yok. Dediğim gibi VAR'ı en kötü kullanan futbol ülkesiyiz. Hakemler zaten çok kötüler bari var daha etkin olsun. Serdar'ın penaltı değil zaten çokça yazdım. İki takım içinde çok kötü maç çıkarıyor hakem.

    Eğer Var protokolü değişmedi ise bakılmadığına eminim.

  • Ve bir gol daha tebrikler Ali:hfyeni (25):

    2 gol 1 asisti oldu herhalde. Göztepe Fenerbahçe maçına bakmaktan bakamıyorum. Golleri asistleri Twitter'dan bakıyorum. Bayılıyorum. Çok seviniyorum attıkça. Vakıfköy'de canlı izlerken o ışığı görmüştüm. Çok sevindim. Keşke sözleşmesi olsaydı Bursa'ya para da kazandırırdı.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kaleci İrfan'dan o kadar kurtarıştan sonra bir son dakika golü bekliyordum^^ Fener geçen haftaya göre daha iyidi daha çok pozisyona giriyoruz.Ancak yine de çalışılması gereken şeyler var.Ozan'ı yine çok beğendim.Şahsi fikrim Sangare'yi de Gökhan'dan çok daha iyi buldum.Cisse ise çok gol kaçırıyor hazırlık maçında da böyleydi umarım alışır...

  • Fenerbahçe çok iyi oynadı. Göztepe kalecisi gününde olmasa Fenerbahçe 6-7 atardı. Yalnız hakem çok kötü yönetti maçı. Göztepenin 2. Golünde Sangareye net faul var hakem Var a bile gitmedi. Bu Var ne işe yarıyor Allah aşkına ya.