İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Narsil hocam olsun geciksin oraji herturlü yazind veya ilkbaharda görüyoz ama kar'ı veya soğuku son yillarda pek goremiyoz.:)

    öyle de bu zamanlarda özellikle mart ayını ılık geçiriyorsan tarım için gelecek soğuk hiç iyi değil, zaten gelecek olan istanbula tırt, havada 2 kar tanesi göreceğim diye millet aşından işinden olmasın, he bunu biz ayarlamıyoruz rabbim ne verirse başımız üstüne, ancak gelmesin diye niyaz ederim..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Ecmf 240 Sinoptik çok güçlü gelmiş devamıda enteresan işler oluşabilir tabi değişim olacak takip adayı ...

    takip edilir edilmesinede 240 h maşallah 10 gün demek, bu sene hangi 240h düzgün geldi acaba hatta son 48 saatte bile değişti, o yüzden ben hala takip etmem:) önümüzdeki kışa artık:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Samet, ben o mesajımda kimseyi irdelemedim. Zaten ortadaki yanlışlığı düzeltmek istedim ve harita okuma nasıl olur, bunu bilmeyen kişilere aktarmak istedim. Siz ise bana saygısızca cevap vermişsiniz. Ukalaca yazmışım diye. Yahu arkadaşım, ben senin olaya müdahil olduğunu bile bilmiyordum ki. O yazının neresinde art niyet var, Allah aşkına ya :) Güldürmeyin beni. Orada işin içinde mizah varsa bilemem diye ayrıca yazmışım. Ben yazıyı yazarken bile ortaya yazdım. Hiç kimse namlunun ucunda yoktu. Ama afedersinizde sazan gibi atlayan siz olmuşsunuz. Benim sizinle ne derdim olabilir ki, tanımam etmem. Sadece sanal ortamda hobimi uyguluyorum. Dün gece yardırmışta yardırmışsınız daha şimdi gördüm.


    Siz ciddi ciddi paranoayak olmuşsunuz. Hadi diyelim ki ben eleştirdim ne olacak. Yapılmasın mı ? Yok yani her ne denilse şakşakçılık mı yapalım. Kusura bakmayın ama ben o noktada değilim, karakterim el vermez.


    Benim kimse ile alıp veremediğim yok. Benimle uğraşmayın. Ha çok istemiyorsanız beni bir daha yazmam, umrumda değil. Kaybedecek birşeyim de yok nasılsa.

    Olaya durup dururken atlayıp hiç bir şey yokken sazanlanan bu durumda ben değil siz oluyorsunuz. Ukalalik yapışkan bir sey olduğu için yazip yazmamaniz önemli değil siz bu özelliği karakterinizden atmak istemediginiz sürece ben ne desem boş. Sizin bir şeye karar vermenize gerek yok ben de hata ukala kişilerle muhatap olup cevap veriyorum. Siz ukala ukala takılmaya devam edebilirsiniz.

  • takip edilir edilmesinede 240 h maşallah 10 gün demek, bu sene hangi 240h düzgün geldi acaba hatta son 48 saatte bile değişti, o yüzden ben hala takip etmem:) önümüzdeki kışa artık:)

    Takip derken işi gücü bırakıp değil ucundan göz 👁 değdirerek 😉

  • Istanbul gune guzel basliyor, mavi gokyuzu ilik bir gun bizi bekliyor,artik sadece tuzlada degil heryerde hava guzel:))

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN