İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Anladık arkadaş ya her 3 mesajdan birinde senin silivrin var en iyi yerdesin kar açısından daha ne istiyon Kadıköy’de olmak da vardı

    Bozuntu yapmaya gerek yok ama katılıyorum size.

    En iyi yerde değilim hocam kurak burası heryerde soğuk sınırda güzel bir sistem olsa herkes keyfini çıkarıyordu forumda bile işi yoktu :)

    Ne güzel rakımın var öp başına koy bu konuda şanslısın , geçen sene de farklı nickle aynı davranışları yapıyordun sanki , kuraklık açısından birşey diyemem... :saint:

  • aralık ayındaki bu sistemler sıcaklık rekorundan kıl payı kurtulmuş olduk bu arada önümüzdeki 2 hafta havalar 10 derecenin üstünü görmeyecek her taraf baya soğuyacak umarım bu aldığımız -7-8 lerle biraz olsun kar görürürz ara ara 6-7 ocağa odaklanmak lazım şimdi belki -10-12 alma potansiyelimiz var

  • Arkadaşlar rica edeceğim, sürekli sürekli ciddi bir hadise olmadıkça anlık durum atmayın. Bugün içinde öyle bir durum beklenmiyor. Son günlerde sürekli Silivri, Başakşehir, Fatih vs. mesajları görüyoruz, bıktırdı biraz. İnsanlar sağlıklı bilgi alamıyor. 2 gündür 100 küsur sayfa atladık galiba ama içerik dolu değil.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Arkadaslar, sayfanin yarisindan fazlasi gereksiz mesajla dolmaya basladi, kky yada yagmur aliyorsuniz goren ortu yapan kar var sanacak, bundan sonra bu tur mesajlara izin verilmeyecek, yeri ve zamani geldiginde hep beraber ortuluk sistemler icin yazacagiz ama bu kadar vasat bir sistemde bile her dakika durum belirten mesajlar sacmaliktan baska bir sey olmuyor..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hocam haklısınız katılıyorum ama galiba bazıları 2 yıldır düzgün kar göremediğinden( ki geçen sene gayet güzel kar aldı başakşehir tarafları) artık ne zaman kar görse yazmak paylaşmak istiyor ben de esenyurtta oturuyorum ve kar görüyorum ama bi kez yazıyorum geçiyorum mesaj kirliliği yapılmaması konusunda hemfikirim ben de. İyi forumlar :)

  • Sayın kar sever abilerim kardeşlerim üstadlarım moderatörler doğru söylüyor. Benden nacizane bir tavsiye mümkün oldukça kafa karıştıran yorumlar atmayın. Üstadlarımızın yorumlarını cidden bulmakta zorlanıyorum ki çoğu kişide hemfikirdir bunda hepinize saygılar sevgiler inşallah metrelerce kar görmek nasip olur amin.

  • Yeni konu açsanız öyleyse. İstanbul Anlık Durumlar başlığı altında..

    Ya da anlık durum yerine 10 dakika öncesini yazalım 😃

    Aslında öyle bir konu vardı fakat çoğu kişi kullanmamakta ısrarcıydı ve buraya yazıyordu yine. Bu nedenle kapatıldı. Bizim şu anda ki amacımız yazmamanız değil, sadece herşeyin bir ölçüsü ve gerekliliği var. Bizde bunu rica ettik sadece.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Aslında öyle bir konu vardı fakat çoğu kişi kullanmamakta ısrarcıydı ve buraya yazıyordu yine. Bu nedenle kapatıldı. Bizim şu anda ki amacımız yazmamanız değil, sadece herşeyin bir ölçüsü ve gerekliliği var. Bizde bunu rica ettik sadece.

    haklısınız hocam arada yazılır ama 15 dkda bir yazınca insanlar cidden can sıkıyor o kadar sayfa okuyorsun böyle mesajlar okuyunca harcadığın zamana üzülüyorsun

  • Şuan Karadeniz üzerinde deniz etkisi olarak bantlar oluşmuş durumda. Ama yağışın cinsi olarak yağmur yada kky olabilir. Çünkü şuan ki hava sıcaklığı ancak buna izin veriyor. Belki anlık gurepeal geçişlerede olabilir.


    db754bb18759ff64dac9ed2.jpg