İstanbul'da Eylül'de bile şehir merkezinde 18-19 dereceleri yakalamak zor oluyor... Bence tarihi bir temmuz gününe şahit oluyoruz.. belki bundan 40-50 sene önceki dönemde ara ara görülen birşey olabilir ama özellikle yakın geçmiş için bir ilk..

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
-
-
Kollar epey üşümüştür keza benim öyle.
-
Dışarda rüzgar altında durulmuyor çok serin
Yağışlar da başlamak üzere.
-
Konuşurken konuşurken takvimsel yazı da ortaladık.. Bundan sonrası da öyle bir hızlı geçer ki bir bakarız ilk yapraklar sararır
-
Avcılar'da yağış başladı.
Bu seneki Temmuz ayı sonbahar tadında geçiyor resmen
.Son yılların en güzel Temmuz ayı olmaya aday sıcaklık açısından.
-
-
sansa bak .. Bu gece tatil icin Antalyaya gidiyorum hava sonbahar gibi
Antalyada hava boyle degildir dimi arkadaslar ?
-
Temmuz’un ortasında yağmurlu ve gündüz gözü soğuk bir havada romantik bir yürüyüş yapmak da nasipte varmış
Hem de mırıldandığım şarkı , Teoman’ın İstanbul’da sonbahar şarkısıysa hava baya üşütüyor demektir
( “ Hele bir de aylardan Temmuz ise bambaşka oluyor” diye mırıldanacak bir hava yok çok şükür 😊)
Gel de şimdi analiz yap
850’de 12 girmesine rağmen, 7 derece girişinden çok daha sıkı sistem oldu bu.
Atmosferi ve sürprizlerini çok seviyoruz
-
Temmuz'un kalan kısmında en azından şimdiki görüntüde max 30-31 derece civarlarında dolanacağız gibi, gayet iyi..
-
Dışarı cıktım geri döndüm hırka aldım. Hırkasız üşüdüm ne güzel bi temmuz
-
Yarın öğleden sonra yağmur kesecek mi Kadıköy'de işlerim var. Ufak baktım kesecek gibi gözüküyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum.
-
-
sansa bak .. Bu gece tatil icin Antalyaya gidiyorum hava sonbahar gibi
Antalyada hava boyle degildir dimi arkadaslar ?
Antalya'nın kış havası bile bugün İstanbul'da yaşanan hava gibi zaten aşağı yukarı
-
Yarın öğleden sonra yağmur kesecek mi Kadıköy'de işlerim var. Ufak baktım kesecek gibi gözüküyor sizin yorumlarınızı da bekliyorum.
Kesilir.
-
Keşke hep böyle serin gitse havalar insan rahatlıyor
-
Kesilir.
Eminiz dimi ? Sonra afallamayayım orada
-
Tahminciler yazın çok sıcak geçeceğini düsünüyordu ama temmuzun ortasına geldik hala çok bunaltan aşırı sıcaklari görmedik çok şükür.Aksine sonbahar havasında akşamları üşüten havalar bizi karşıladi. Bakalaım yazın son kısımları nasıl geçecek...
-