Hayır Berkay4535 yazmış Haktan hocam
İşte arada kaldığım buydu haklısınız Berkay4535
arkadaşımızada gönderiyorum.
Hayır Berkay4535 yazmış Haktan hocam
Ah pardon son sayfanın İlk yazanı demek.
Hocam şimdi 1000 .sayfaya yazan ilk ben değilim,ben bu sayfaya ilk mesaj atan kişiyim
Eski sayfaya nerden bakabiliriz bu arada 😁
Hayırlısı
Hocam şimdi 1000 .sayfaya yazan ilk ben değilim,ben bu sayfaya ilk mesaj atan kişiyim
ilk mesaj 10000 hf
Yenisini Görmek Dileği ile godzilla izmir yağhaneler
Tamamdır.
iPhone öğleden sonra buca için 3 dereceyi gördüğü anda kar koymuş. Kemalpaşa için 4 derecede kar vermeye başlamış
Karayel candır
Haktan hocam sizi görmek güzel 👋
Teşekkürler
Haktan hoca geldiyse yarın sürprizlere açıktır her türlü. Biladerinho etkisinden de kurtulduk 24 saatten fazla geçti. Bile bile onu etiketlemiyorum. Valla görür gelirse yarın sabah Özdereye denize gideriz kar yerine 😁
yeni uyandım ve şu saat itibariyle yağışın henüz başlamamış oldugunu gördüm yağışın geç gelmesi bizim için + olabilirmi soğuk ve yağış arasında mesafe kısaldı mı windy yarın için bir çok farklı modelde kar göteriyo yarın için. (Asyanın bozkırlarına göçüp gidicem bu gidişle kar ruhuma işlemiş )
Bir kaç tane Facebook sayfası var İzmir ile ilgili bir tanesine şöyle bir baktım isim filan vermek istemiyorum ,itibar etmeyin .