Güzelim kütle Aydın kıyılarından sonra denize doğru gitti.

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
- Samet
- Closed
-
-
Şu yb gelmeden ever yağışlardan son kez iyice faydalanıp öyle gitseydi bari.
-
11 Nisan - 15.58
Bornova İzmir
Açık
26,5 °C
-
Geçen sene bu sıcaklığı Aydın'da mart ayının ilk günlerinde görmüştüm ama bu sene 30 dereceye ancak nisan ortalarında yaklaşabildik. Bu seneki bahar genelde normaller-normal altı şeklinde geçiyor.
KARPUZLU
14 Nisan - 14.58(Yükseklik: 89m)29,6 -
Aslında pekte öyle sayılmaz, bizden çok daha çetin kış koşullarında geçilen yerler oldu.
-
-
Aslında pekte öyle sayılmaz, bizden çok daha çetin kış koşullarında geçilen yerler oldu.
Kışı yaşamadık zaten bana göre geçen iki kışın bir tık iyisiydi o kadar. Bahardan bahsediyorum, genelde mart ayına girdiğimiz gibi ben Aydın'da 30 dereceyi görürdüm. Bu sene nisan ortasında anca gördüm.
-
Yarın akşam saatleri itibariyle bölgemizde yağış geçişi olacak( İzmir`in güney ve güney-doğu ilçeleri daha çok etkilenecek gibi)
-
Kışı yaşamadık zaten bana göre geçen iki kışın bir tık iyisiydi o kadar. Bahardan bahsediyorum, genelde mart ayına girdiğimiz gibi ben Aydın'da 30 dereceyi görürdüm. Bu sene nisan ortasında anca gördüm.
Tamam, işte bende bahardan bahsediyorum. Bizden çok daha çetin koşullarda geçiren yerler oldu diyorum bahar ayında, özellikle İç Anadolu filan.
-
Aslında bölgemiz öyle o kadarda soğuk bir bahar ayı geçirmedi yani, genelde normallerde geçtiğini söylüyebiliriz, ekstrem bir soğuk hava dalgası etkili olmadı.Bahar ayını öyle çok hafife almayın, bahar ayı, belki şaşılacaksınız ama, sonbahardan daha soğuk geçen bir mevsimmiş, Martta 30 dereceleri görmedik diye bahar ayı soğuk geçti hiç diyemeyiz.
-
Mart ayı bi serin geçti diye,hepten baharın normaller ve altında geçtiğini söylemekte biraz saçma oluyor daha bunun Nisanı var Mayısı var.Bu arada biraz sayfayı meşgul ettim kusura bakmayın biraz mesaj kirliliği oldu.
-
-
-
-
Bu akşam ve gece saatlerinde çok şiddetli yağış olacak herkes tedbirini alsın özellikle İzmir merkez ile güney ilçeler de,oraj da olabilir
-
Akşam saat 20:00 civarında yağış kıyıya ulaşmış olacak.
-
Bu akşam ve gece saatlerinde çok şiddetli yağış olacak herkes tedbirini alsın özellikle İzmir merkez ile güney ilçeler de,oraj da olabilir
Buca da da oraj olurmu abicim
-
What's Happening in the Forum?
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
İç Ege ve Batı Akdeniz Raporlar-Yorumlar 448
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 448
- Views
- 20k
448
-
-
-
-
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar 10k
- Vintersaga
-
- Replies
- 10k
- Views
- 1.1M
10k
-
-
-
-
Ankara Özel Raporlar - Yorumlar 13k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 13k
- Views
- 870k
13k
-
-
-
-
İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar 4.5k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 4.5k
- Views
- 256k
4.5k
-
-
-
-
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar 4.5k
- Samet
-
- Replies
- 4.5k
- Views
- 200k
4.5k
-
-
-
-
İç Anadolu Raporlar - Yorumlar 8.1k
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 8.1k
- Views
- 414k
8.1k
-
En Çok İfade Gönderilenler
-
- Topic
- Replies
- Last Reply
-
-
-
27/28 Ocak Siklonlu Sistem 27
- Storm Chaser
-
- Replies
- 27
- Views
- 5.6k
27
-
-
-
-
İç Ege ve Batı Akdeniz Raporlar-Yorumlar 448
- KarTutkusu03
-
- Replies
- 448
- Views
- 20k
448
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 9 (30.01.2021) Genel Yorumlama 15
- Samet
-
- Replies
- 15
- Views
- 631
15
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 9 (30.01.2021)
- Samet
-
- Replies
- 0
- Views
- 407
-
-
-
-
HF 2021 Kış Ligi Yarışması 8 (23.01.2021) 67
- Samet