Istanbulda kar yagisi ogleden sonra etkisini dahada artiracak. yagmura donme yok.

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
- BaFRaLI55
- Closed
-
-
dısardan geliyorum 17 cm ölçtüm konumumda
-
Istanbulda kar yagisi ogleden sonra etkisini dahada artiracak. yagmura donme yok.
Sanırım avrupanın batısına kütle uğramayacak.. Kar 2 cm erimiş ama fırtına var.
-
Yanlışın var yükseklerde -1 ila 0 kıyılarda 1 ila 2 arası.
Umarım öyledir ama şurda ki haritadan bakıyorum öyle demiyor ne yazık ki.
-
MGM saatlik tahminin güncellemiş. saat 6 ya kadar kar daha sonra kky ve yağmur demiş
-
-
Hocam sen ne diyorsun bismillah
-
Hocam vermişsin coşkuyu
-
Yogun kar devam ediyor. 20cm yi geçtik gibi.
-
Çok iyi bi haber hocam 25 cm devam
-
Silivri -3 derece :O Ama kar yağmıyor
-
-
hocammm
-
Biz böyle 40 ı deviricez gibi
-
Haydaa
-
Bağcılar kar a devam özellikle bir arabanın üzerinde çok oynadım oda hafif tutuyor tekrardan 😁 Deliler gibi seviniyorum.😂😂🤣🤣
Guzel kardesim,biraz deliyiz zaten hepimiz,esimde gecenin 3 unde,10 dk dir gokyuzune bakiyon,delimisin dedi.O sirada bulutlari kesiyodum,gokyuzu kirmizi renge burununce kar super yagiyo.Benim 44 yillik kar tahmin sistemim🤣🤣🤣🤣Kisaca cok ta normal degiliz yani
-
ver coşkuyu kolonlar inlesin
-