İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Benim foruma katkı sunmasını sağlayabilecek bir önerim var.

    Burada paylaşım yapan üyelerimizim mesajları silinmeden önce oylansın, gerçekten bir kusur olduğu çoğunluğun oyuyla kabul edilirse cezai işlem uygulansın. (Forumdan süreli ya da süresiz uzaklaştırma vb gibi).

    Süreci çok yavaşlatır, şu an forumda çok yoğunluk olmayabilir ama yoğunluk olduğu günlerde o kadar çok çöp mesaj oluyor ki. Bunlar oylamaya açılırsa forumda kaostan başka bir şeye sebep olmaz. Bu tür şeyler yönetimin insiyatifindedir ve onların kararına saygı duymalıyız, konu dışı olan veya tartışma alevlendiren/başlatan mesajların silinmesi doğal, ya da o tür bir mesaja cevap verdiğinizde sizin yorumunuzun da silinmesi normal. Cevap vermek yerine raporlamanız gerekir.

  • Mesajınız şikayet üzerine silindi şikayet sebebine gelince kimse bu forumda yüce Allahın varlığını inkar etmiyor yada ona ters davranış da bulunmuyor bulunsa bile gerekeni zaten yapıyoruz. Sizde şöyle bir sıkıntı var her yazdığınız mesajda kıyısından köşesinden dine bağlama bir şeyler ispatlama çabası var. Mesajlarınızı kontrol ettim neredeyse tamamında bu var. Yakın zamanda benzer davranışlarda bulunan bir üye uyarılara rağmen aynı şeyleri sanki inkar ediliyormuş aksettirmeye çalıştı ve sonunda da siteden uzaklaştırıldı. Size gelecek olursak sizden ricam insanlara yada burada bir düşünceye sanki haşa Allahın varlığını inkar ediyormuş gibi benzer nitelikte şeyler yazmamanız. Bu sitede besmele ile konu açıp besmele ile güncelleme başlatan insanlariz umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Teşekkürler.

  • Benim foruma katkı sunmasını sağlayabilecek bir önerim var.

    Burada paylaşım yapan üyelerimizim mesajları silinmeden önce oylansın, gerçekten bir kusur olduğu çoğunluğun oyuyla kabul edilirse cezai işlem uygulansın. (Forumdan süreli ya da süresiz uzaklaştırma vb gibi).

    Bu öneriye gelince zaman kaybından yada işi oyalamaktan başka bir şeye sebep olmaz. Zaten her mesaji silinen hemen itiraz ettigi için bu tip yola bile gerek kalmiyor. Sadece mesaji silinen kişi birazcık mantıklı düşünürse sorun kalacağını düşünmüyorum. Mantıklı düşünmek de biraz zor ama bekleyeceğiz mecburen.

  • avrupa yolcusu oldumi 10 gun istikrar bozulmaz dansoz olan modeller bi anda adam olurlar taviz vermezler adamliklarindan bize gelirkende dansozu bile geridw birakirlar kivirmada o yuzden ben bu modellerw inanmiyorum ve arrik takip etmiyorum gitsin baskasiyla kafa bulsunlar yatin kaljin hava durumuna bile bakmayin bi sabah karla uysnin mutlu olun