Nerede kaldı o #osenebusene ler.
yüz milyon dolarlık modeller ve belki meteoroloji bilimi çöp olma noktasına gelmiş
Bazıları topluma gönüllü hizmet eden insanların bir sloganına takılmış
Nerede kaldı o #osenebusene ler.
yüz milyon dolarlık modeller ve belki meteoroloji bilimi çöp olma noktasına gelmiş
mesajın sonrasını okumadın heralde.
mesajın sonrasını okumadın heralde.
sana değil ki sözüm
Bazıları dedim
Ha bir de kibirle kenarda pusuda yatan tipler var
Sistem sönünce kahraman olacağını sanan tipler
Afedersin,44 yeterli degilmis 43 olmasi gerekiyormus kardesim herhalde.1 _Farkindaysaniz ,kendim,bilimsel olmayan bir yorum yaptim,bunuda belirtttim.2-O yazi sinerjiye donuk bir yaziydi,bunu anlamaniz lazimdi.3_Yazimi elestirirken alayci bir tavirla yazmistiniz,daha pozitif bir elestiri yapabilirdiniz 4-Yazinizi sizde olumsuz buldunuzki,son bolume ekleme yaparak degistirdiniz 5_ Siz tabiki meteoroloji konusunda benden cok daha ustunsunuz farkindayim.6 _Umarim gelen sistem iyi gelir,sizde mutlu olursunuz ,bende. 7- Hala tezimin arkasindayim,iyi aksamlar(Herkesten ozur diliyorum,ozelden yazmadim hic bu formda,bilmiyorum yani)
Bir seyler yine değişebilir durun bakalım .,.son 4 gunde 2 kere gelmiyomus gibi yaptı 2 kerede geliyorum dedi. .ben anlamıyorum ama bu modellerde gorunuen her neyse sizi uzen bir kez daha değişebilir.Bu sene %80 geliyormus gibi yapıp %20 ile kaca sistemler silsilesi var .
23-26 arası kar olacak...
23-26 arası kar olacak...
umarım
İnşAllah gece güncellemesi harika gelirde şu insanlar mutlu olur.
gfs zorlu ecmwf deplasmanına gidiyor.Favori ecmwf Saat 00:30
Kar var arkadaşlar, il geneli yoğun kar alabilir birkaç saatliğine fakat örtü işini geçelim.
SiberianTiger hocam son durum nedir, iyileşme bekliyor musunuz?
Kar var arkadaşlar, il geneli yoğun kar alabilir birkaç saatliğine fakat örtü işini geçelim.
Su ortu isini gecmeseydik ,iyiydi be hocam
zaten subatın sonundayız arkadaslar. bu gelecek gibi yapıp gelmeyen sistem aslında belkide normal bir seydir. yani bu tarihte istanbula boyle bir sistemin inmemesi normaldir ve de o sistem bu normale gore işliyodur . aynı kışın nasıl karpuz olmazsa .subat sonu gibi bir tarihte istanbulda boyle günler süen karlı bomba bir sistemde olmaz oldugu icindir. doganın kuralalrı geregi sistem yukardan guzel geliyor gibi gorunur , bir sekilde azor mazor mevsimsel etkenler falan filan , o sistemi istanbula indirmez doğa.
Azda örtü olsa onada razıyız ama .
beklentim zaten cok değil . subat sonu . ne olabilirki en fazla .
Bünyamin sürmeli canlı yayında yükseklerde azda olsa örtü ihtimali var dedi ama oda 48 saat kalmış iken kesin konuşmadı gibi geldi değişebilir tarzı konuştu
Pazar sizce kar gorebilecekmiyiz hocam