Teşekkürler!!!!

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Esas bizler teşekkür ederiz.kıymetli hocalarımıza adminlerimize moderatörlerimize ve sitede görevli tüm arkadaşlarımıza... bizlere birşeyler öğrettiğiniz için, bu işe daha çok heveslendirdiğiniz için.SAĞOLUN VAROLUN....

  • Havaforum ne zaman yıllık ziyaretçi sayısını açıklasa hemen ardından sistematik "troll" saldırısına uğruyor gerek forumdan gerek facebook ve twitter sayfamızdan.Arkasında kim veya kimlerin olduğunu az çok tahmin edebiliyoruz yönetim olarak.Her sene olduğundan artık klasikleşti bu durum.Anladık arkadaşlar sizde HAVAFORUM kadar takip edilmek istiyorsunuz ancak bunu Havaforum'a saldırarak yapamazsınız :) Biz HF olarak büyük bir aileyiz.Bu tür egoist ve "çamur at izi kalsın" davranışları ile insanları kendinize bağlayamazsınız.

  • 2016 nın son akşamıydı. Meteoroloji ile alakalı MGM den farklı ve güvenilir bir haber kaynağı ararken karşıma çıktı EFSANE SEMİH İyi ki de çıkmış. Meteoroloji alanındaki çok büyük bir boşluğun HAVAFORUM sayesinde dolduğunu hep beraber takip ediyoruz artık. Bu güzel aileyi izlemeye ve hep beraber bilgilenmeye devam. ALLAH utandırmasın.Emek ve zaman harcayanlara saygılar.

  • bize bu güzel ortamı hazırlayan bunun için emek harcayan tüm hf site yönetimine ayrıca kendi işleri arasında vakit ayırıp bizi bilgilendiren tüm hocalarımıza teşekkürler.

    Einmal editiert, zuletzt von Hakan_y ()