İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ne överim nede gelmedi diye hayıflanırım.Başkaları rüzgara göre meyil alabilir.Bu beni bağlamaz.Sadece biraz daha gerçekçi olunmasından yanayım.

    Gerçekçilikten kastınız “Karayeli, rüzgarı, tüm etkenleri boşver. -5 ile İstanbul kar alamaz.“ diyip sisteme neşter vurmakmıdır? Gerçekçilik anlayışınızı tebrik ederim.

  • Benim sorum basit sabahın 4 nde sistem bitti diyenlere diyeceksiniz hocalara değil.Umut tacirliği yapıyorsunuz diyenlere diyeceksiniz.İyi o zaman bizde bunu yapalım 2 gün kala hatta 1 gün kala şöyle şöyle olacak bitti.Ne farkımız kaldı sağda solda ahkam kesenlerden ne farkımız kaldı şartları bizden çok çok iyi olmasına rağmen bizim kadar cesur olamayanlardan.Adam gece sistem girecek akşam diyorki kar görülebilir yada kky görülebilir zahmet verdik bunu söyletmek için.Hayıflanmak ayrı amacı farklı olanlar ayrı bilmediğiniz şeyler var.Adam gizli adam daha önce atılmış sonra gelmiş yavaş yavaş ortam yapmış bu sabah 10 da da kusmuş kinini açmış ağzını yummuş gözünü kusura bakmayın sapla samanı ayırmayan biz değiliz yeni üyelere haksız davranılıyor diyenler biz o konuda sapla samanı ayırmasak siteye ne yeni üye alınır ne de yeni üye kalır sitede.

    Haklısınız o kişilere karşı tutumunuzu anlıyor ve haklılık payı veriyorum.Konu dışı olan mesajlarımı silmenizi istiyorum.Bilgi kirliliği olmasın.

  • Arkadaşlar dünden beri gözüme 1 gram uyku girmedi bütün gece bekledim bekledim saat 4 te yatim dedim sonra uyuyamadım o kar yağıcak diye kalktım tekrardan yine bekledim ama olmadı şimdi burda kimse üstadlara laf atamaz bu formu beğenmeyen direk çıkabilir bu sistemde kar yağsaydı kimse kimseye bir şey demicekti ama bu nasıl kindir ya yani semih hoca diyebilir bileğe kadar yağıcak veya diğer hocalar diyebilir bunun tutmamasıda olabilir çünkü hava durumlarında 1 gün sonrasının bile tahmini %85 tir.Ama öyle bir boyuta getirdinizki üstadlar kar yağdırıyor sanki bu şehire üstelik hava forumdaki üstadların hepsi çok bilgililer ve yüzde 90 oranda doğru tahmin yaparlar (MGM’den daha iyi) kar yağdığında tebrik etmeyi bildiğiniz kadar kar yağmadındada olsun hocam canın sağolsun demeyi bilseniz ne güzel olur.

  • Gerçekçilikten kastınız “Karayeli, rüzgarı, tüm etkenleri boşver. -5 ile İstanbul kar alamaz.“ diyip sisteme neşter vurmakmıdır? Gerçekçilik anlayışınızı tebrik ederim.

    Gerçeklikten kasıt karayel varsa gelir yoksa gelmez değil.Sadece o değerler Aralık ayında oluşsa anlarım ama Ocak ayında o tarz oluşumların büyütülmemesi taraftarıyım.

  • Neden denk gelmediniz bilmiyorum sizden önce silinmiş olabilir.Neden genel tabir kullanıyorsunuz yeni üye olup yazan yok mu?Var neden bir grubu bu işin içine tamamen sokuyorsunuz.Demek istediğim çok basit ben 3 yıldır ziyaretçiyim 25 aralıkda üye oldum bismillah ilk mesajı bu sistem FOS bu sistemden bir şey çıkmaz.Bu adam kime neye hizmet ediyor?Ben söyleyeyim geçen akşam yine rakamları açıkladım her sene olduğu gibi kuduran tipler harekete geçti geçen sene ana avrat küfür ediyorlardı bu sene biraz gelişme var işi hakarete indirgemişler.Bu siteyi çekemeyen güruhlar,nefes israfları bunu her zaman yapıyor yapacak da sizin anlamadığınız nokta sanki bunu bütün yeni üyelere yapılıyormuş gibi aksettirmeniz benim itirazım buna.Allahtan 3 gün önce üyelik alımını kapattık.Bu konuyu neye çevireceklerdi acaba.Son söylediğinize gelince yapsak DİKTATÖR oluruz yapmasak böyle ithamlara maruz kalırız ama biz yine de diktatör olacağız galiba bazı kişilere göre.

    Hocam inanın boşuna dil döküyorsunuz..Sizlerde gri yorum yapsaniz bazi tv deki hocalar gibi kral olursunuz.Ama siz riskleri alarak yaptiginiz beyaz siyah yorumlardam dolayi üzüldügünüzle kaliyorsunuz.

  • Samet hocam sizede bir önerim var karar sizin kararınız tabikide bu İstanbul katagorisinr aynı model görüntülemede olduğu gibi yetkili kişiler girsin bilgiler çok karışıyor saçma sapan tartışma konusu oluyor benim sizden ricam Karalama Defteri-İstanbul diye bir sayfa açmanız orda herkes istediğini yazsın tabiki sizin takdiriniz.

  • Gerçeklikten kasıt karayel varsa gelir yoksa gelmez değil.Sadece o değerler Aralık ayında oluşsa anlarım ama Ocak ayında o tarz oluşumların büyütülmemesi taraftarıyım.

    Buda sizin düşenceniz saygı duyarım. Sizden ricam 850 de -5 Karayel ile gelecek sistemleri görmeyin. Min. -10, -12 hedefiniz olsun. Umutlarınız kırılmasın.

  • Yani pesss...Burası bir site ve bu sitede 15 gün önceden değerli usta tahminciler bir tahmin yapmış.O tarihte gördükleri efsane sisteme ,yok abi ne alaka kar mar yağmaz erir biter o sistem deseler mi tatmin olacaksınız.Efsane görünüyorsa gayet tabi efsane geliyor diyecekler.Sanki hocalarımız verdikleri tarih yaklaşınca Ab patlatıp sistemi kaçırmışlar gibi çamur atıyorsunuz.Bu sitede akışa uygunluk budur.15 gün önceden bu günün havasına atıf yapılır.%99 u dedikleri tarihte buraya gelir.Ama kar yağmaz başlarsınız taşlamaya.Ondan öncede abicim abicim okul tatil olur mu ,şurda kaç cm olur diyede utanmadan yazabiliyorsunuz ama.Bakın bünyaminde,diğerleri de zaten 3 gün kala sistemi anlatmaya başlıyorlar ki orada bile yanıldıkları çoktur.Biz 15 sonrasının sinerjisini şimdiden yaşamayı seviyoruz .Buna da mı çomak sokmaya çalışıyorsunuz pesss.

  • Gerçekçilikten kastınız “Karayeli, rüzgarı, tüm etkenleri boşver. -5 ile İstanbul kar alamaz.“ diyip sisteme neşter vurmakmıdır? Gerçekçilik anlayışınızı tebrik ederim.

    Gerçekçilik görünen köyün kılavuz istememesidir.bir şeyler kötü görünüyorsa sanki her şey yolundaymış gibi beklentilerin devam ettirilmemesidir. Görünen o ki burada duygusal yorumlardan uzak duranlar pek istenmiyor. Karın yağmamasına en çok sinirlenen benim ama bu gerçekleri görmeme engel değil. Son iki yıldır aynı olaylar var istanbul için. Tüm sistemler ya kayboluyır ya da azalarak geliyor. Bu kadar basit. Fanatizme gerek yok