İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Amacı üzüm yemek değilde bağcıyı dövmek olanlar! Sizden ricam pılınızı pırtınızı toplayıp lütfen bir daha gelmemek üzere forumdan uzaklaşın. Onun dışında iyi niyetli olup öz eleştiride bulanan arkadaşlar. Sizlerde biliyorum haklısınız ama malum meteoroloji her babayiğidin becerebileği bir bilim dalı değil ve meteorolojide tahmin ile kesin birbirinden ayrı ifadelerdir. Bir yetkili çıkıp ta 20cm kar bekliyorum dediğinde 20 cm kar kesin yağacak diye anlarsınız haliyle beklentiniz yüksek olur ve beklentiniz boşa çıkınca sitem edip catacak yer ararsınız. Son olarakta hocalarımızdan ricam tahmin yaparken içiniz rahat olsun o sistem bizim kesin gelecek gibi yorumları değilde, Allah'ın izniyle bir aksilik olmazsa işler ters gitmezse o sistemi alırız gibi yorumlar yapmaya gayret gösterirlerse hem daha uygun olur hemde ilk fırsatta kendilerine laf çakmak için fırsat kollayan mesajımın başında belirttiğim kesimin dilini düşmekten sakınmış olurlar. Bundan sonraki hedefimiz 7-9 Ocak. Herşeyin hayırlısı görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Herkese hayırlı cumalar hayırlı forumlar:)

  • son derece antidemokratik yorumlar okuyorum.. ya arkadaşlar, başarıyı üstlenmek kadar başarısızlığı da üstlenmek erdemdir. bizim sevdamız hava ise tabii ki bu forumu takip edeceğiz. ama milletin hayalleriyle de oynamasına ben bir daha çok okur olarak karşı çıkarım, artık her sistemde ''efsane, müthiş, ateşşşş'' şeklinde yorumlar görmekten bıktım. bu forumu daha güzel bir forum yapmak varken sizleri olumlu yönde eleştirenlere git başka yere diyorsunuz.. üslubunuz kırıcı ve tutarsızca.

  • Naçizane birşey sorucam. Merak ediyorum bunu ehil işi bilen bir kişi yanıtlarsa memnun olurum. İstanbulda fırtına düzeyinde rüzgar bekleniyordu. Ancak şu an gayet hafif bir rüzgar var. Karı falan geçtim rüzgar tahmini niye tutmadı.

  • Naçizane birşey sorucam. Merak ediyorum bunu ehil işi bilen bir kişi yanıtlarsa memnun olurum. İstanbulda fırtına düzeyinde rüzgar bekleniyordu. Ancak şu an gayet hafif bir rüzgar var. Karı falan geçtim rüzgar tahmini niye tutmadı.

    Gece yarısı 3-7 arasında oldu hocam

  • google hava durmuda bildi bugün karla karışık ve yağmur gosteriyordu ısrarla ısrarını hiç bozmadı istanbul geneli...karayel bence umulduğu gibide gelmedi oyle çok bir fırtınamsı hava yok...

  • Yaklaşık 1 saattir mesaj silmekle kişileri atmakla uğraşıyorum.Şimdi bunu görenler diktatör yönetim başladı derler desinler demeye de devam edecekler.Adam üye olduğundan beri 30 mesaj atmış 25 i sistemin olumsuz anında eleştiri altında yapılmış laf sokma mesajı sonra mesajı siliniyor başlıyor yaygaraya.O mesajı da beğenenlere bakıyorum onların mesajlarına bakıyorum ya konudan yasaklanmış ya önceden atılmış YİNE üyelik almış gelmiş.Dünyayı söylüyor ama kopamıyor sonra da UKALA UKALA ben ne yaptım senin bir şey yapmana gerek yok bu sitedeki varlığın zarar zaten.

    Fazla uzatmayacağım eleştiri ayağına HAKARET edenler atılmaya devam edilecek.Bu arada şu site şunu dedi bu site bunu dedi şu kazandı şu kaybetti bunu diyenlerde aynı şekilde.Adam sabahın dördünde sistem bitti yazmış bunu beğenenler var şaka gibi beğenenler.Sonra neden diye sormayalım lütfen.

  • etkili kar olmasa sonuçta hocalar bi tahmin yaptı bana göre tuttuda. TAHMİN yapılır gerisini Allah bilir. Tüm hocaları cani gönülden tebrik ediyorum. Günler öncsinden yaşadık bu heycanı. teşekkürler HF ailesi..