İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • tabikide o adamlarda tahmin ypıyor diyolar ya adı üstünde tahmin büyütmeyin diye adamlar bu sistemden bi cacık olmaz diyince mesajları siliniyor ama başkaları ateş ederken bişey olmuyor madem bu iş tahmin işi mesajları silenler o adamlardan özür dilicekmi?hiç sanmıyorum ben hatta bak görürsünüz kar yağmadı diye daha çok saldırılcak sanki kar yağmasını onlar engellemiş gibi

    Bu forumda verili ve destekli olarak tahmin yapan kimseniz mesaji silinmez..Biri çıkıp bu sistemden bi cacik olmaz derse onunki tabiki silinir veri göstermesi gerekir..

  • Hocam o saatlerde yagisin hafiflieyecgini dusunduk ama dek mi etkili olucak? Siklon mu kuvvetlenicek?

    şuan düşünülen ve tahmin edilenden farklı bir senaryo var zaten. bu saatten sonra tipi başlasa örtü olsa şaşırmam. wildleo1907 üstad helal sana bu riskli saatte bile örtü olacak dedin. Fena bir fırtına var. Geçte olsa gelecek inş.

  • küfür hakaret yok saygısızlık var. Neyse uzatmayalım umarım gerekli yaptırım uygulanır iyi forumlar. Anlık olarak üsküdar tek tuk kar yağışlı ama dusen kar cıvık şekilde

  • Ne oldu hakaret mi var küfür

    mü var ?

    ya kardeş yaklaşık 8-10 sayfadır her önüne gelene sallıyorsun. Yaklaşık bir aydır bu haftayı bekliyoruz. Hocaların yapmış olduğu ''TAHMİN''ler neticesinde bu kadar heyecanlanıp beklenti içine girmemiz gayet normal. Adı üstünde TAHMİN, MGM ve AKOM 5-6 gün boyunca yoğun kar yağışı verip uyarı yaptı keza haber bültenleri de öyle. Aynı şekilde bu mercilere de bu şekilde serzenişte bulunabiliyor musun? Burada insanlara laf söyleyip dalga geçer gibi yanıtlar verme lütfen. Eleştiri yapman çok doğal, ama bunu da bazı şeyleri göz önüne alarak saygı çerçevesinde yap lütfen.

  • Bu forumda verili ve destekli olarak tahmin yapan kimseniz mesaji silinmez..Biri çıkıp bu sistemden bi cacik olmaz derse onunki tabiki silinir veri göstermesi gerekir..

    tamam işte ne güzel bende size diyorum ki ateş edenler neye dayanarak ateş ediyodu?yanlış anlamayın beni ben ne ordayım ne burdayım ama tarafsız bi gözle bakınca haksızlık görüyorum

  • Siklonlu sistemleri ne gfs nede ecmwf çözebiliyor, bu kadar yüksek teknoloji bilgisayarları bile 24 saate gelene kadar çözemezken, kalkıp insanoğlunun tahmin etmesi çok güç, modellere senelerdir güvenmem sadece 6 Ocak 2017 sisteminde istikrarlı vermişti.

    Snow Depht / Beylidüzü

    Kara Aşık Olmak Delilik Değil bir Sevdadır...

    hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333

  • Moderatörler sayfayı kapatılacakmış gibi hissediyorum. Böyle devam arkadaşlar. :hfyeni (25):

    Hayat bir uykudur ölünce uyanır insan. Sen erken davran ölmeden önce uyan.. Mevlana

  • Efsane Semih Ustamı 5 seneden fazladır tanırım adamın ham maddesidir olabilir insan yanılır evliya mı sonuçta bu adam kendine göre tahminini yapıyor bu adama sahip çıkmamız lazım hiç değilse fikir söylüyor bizlere bundan maddi çıkarda sağlamıyor istese hiç bişey de demeyebilirdi adamın söyleme zorunluluğu yok onu demeye çalışıyorum az daha sağduyulu olmamız gerekli.

  • Bu neyin kafası anlamıyorum. Bu forumda elinden geleni yapıp bilgilerini tahminlerini ( dikkat çekiyorum tahminlerini ) bizle paylaşan emek veren insanlara haksızlık etmeyin. Kar yagmayacagini mi tahmin ettiniz tmm olabilir diyelim ki sizin tahmininin tuttu ama bu insanlara hesap sorma hakkını vermez ki size. İnsanlar yanıltabilir , sistem beklenilen gibi gelmeye olur zaten bunları hepimizin göze alması gerek. Yoksa burada kimse kimseye art niyetle umut satmiyor.