İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Gerçekten arkadaşlar kaç saatir takip ediyorum, " YOK TATİL NE ZAMAN, KAR ERİDİ GİTTİ, UMUTLANMAYIN " bunu demenin vakti geçti, artık izleme vakti.


    İyi Geceler.

  • Önümüzdeki 36 saat hakkında analiz şu şekildedir!

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Şu tatil bekleyen kardeşlerim biraz elinizi vicdanınıza koyun Doğu Anadolu da kar yerden kalkmıyor en basit örneği Erzurum gıkları çıkmıyor hatta Erzurum uda geçtim diğer illerdeki arkadaşlar bile sizin kadar söylenmiyor ayıp vallahi biz okula gitmek için can atardık şimdikilere bakıyorum okuldan kaçıyorlar. Yazık. Forumumuzda zaten Kar tatili konumuz var tatil olduğunda haberi ordan alırsınız uzatmanın manası yok.

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • Sayfanın her yerinde tatil olacak mı sorusu var içim sıkıldı :/ bu arada dışarıda yağmur efsane yağıyor :hfyeni (18): ah şu yağan yağışı kar olarak alabilseydik X/

  • Tatil mi diyen arkadaşlarım okulu bırakabilirsiniz size faydası olacağını sanmıyorum.

    Ne alaka ben gayet derslerimde başarılı bir öğrenciyim böyle mesajlar atmanıza gerek yok, sanki siz öğrenci olmadınız geçen sene bir kez tatil almadık yalan mı bakın aç gözlü değilim bir kez yapsalar yetiyor.

  • Adminlerin asıl isyanı ; burdaki kullanıcıların beğenmedikleri, yer kaplayan mesajları raporlamak yerine o mesajı atanlarla tartışmaları sonucunda oluşan yorum kirliliği