İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İnsanlar çok büyük beklenti içine girdiler. Yok bilege kadar, yok -12 -14'ler giriyor yok gfs kraldir, ecmwf yola gelecek. Sonuç?

    daha ilk cümleniz hatalı

    -12 leri 7/9 dönemi için konuştuk ve ençok da ben konuştum

    Olmazsa beni alıntılayıp eleştirirsin

    Bu ilk dalga -9 bile konuşulmadı

  • Arkadaşlar ben yeni üyeyim ama TROLL değilim.


    Sabah 5 de kalktım yattım 6:30 da kalktım, mevkim kayaşehir adminlerden ricamdır.


    Konuyu takip edip gece 5 ile 8 arası kim başakşehir kayaşehir hadımköy bayrampaşa tarafında kar yağıyor kar yağmış tipi var lapa lapa yağıyor.


    Bunları kim yazdı ise ya ceza sistemini devreye sokun ya da atın forumdan gitsin böyle birşey yok tahminler tutmaya bilir sonuçta tutacak diye birşey yok benim amacım konuya girip bilgi almak madem bunları yazanlar bizi TROLL lüyor bu TROLL leri acil bir şekilde forumdan uzaklaştırın.

    İnsanlar tahminlerinde yanılabilir doktor bile bir kanser hastasına 1 ay ömrün var deyip senelerce yaşayanlara şahidiz.

    Burada güvendiğiniz kişilerin yorumlarına bakın kimseninde kafasının tası atmasın bu kadar basit

  • Daha kaç kere soracaksın ? Forumda tahminci hocalarımızı hiç okumuyor musun ? Tahminler yapıldı, Şuanda sistemin başındayken kimseye sallayıp tutamazsın da 2 sistemde bittikten sonra 9-10 Ocakta gelirsin. Tahmin tutmamışsa saygı çerçevesinde eleştirini yaparsın, tahmin tutmuşsa tebrik edersin. Bu kadar basit.

    Sen neden bahsediyorsun benim o yazdığım mesajdaki eleştiri bir kaç post üstte beylikdüzünde esenyurtta tipi var diyenler içindi.Konuyu çarpıtıyorsun,ben hoca falan eleştirmedim.Soru sordum cevap verme o zaman zoruna gidiyorsa

  • Dunyanin en guzel tabiat olayi icin,tartisma yasayan insanlari goruyorum, harikasiniz,bence ozelden yazin boyle seyleri,birde tahminci arkadaslara kizmayin,memnun olmayan kendi ogrenip ,kendi yapsin tahminini,emege saygi lutfenn

  • Amacı her fırsatta sistem kötü gidince ortaya çıkıp karalama kampanyası düzenleyen şahıslara sesleniyorum! Havaforum sizinle büyümedi sizinle de küçülmez beğenmiyorsanız derhal takibi bırakın! Boş boş konuşup insanları galeyana getirip kaos ortamı yaratmak burada gecesini gündüzüne katıp birşeyler paylaşan insanlara saygısızlık yapmaya hakkınız yok.

  • 100 bin haklı. Trolcüler yüzünden insanlar ümitlendi ümitlenince hani nerde kar tribine girdiler bu seferde

  • İstanbul saf kar alması için şart soğuğun - 12 - 14 izotermi girecek ki kafamız rahat olucak, siklonik sistem karın ağrısı malesef, 850 hpa da yukarı seviye soğuğunu yakalayamazsak İstanbul adına işimiz zor.

    Snow Depht / Beylidüzü

    Kara Aşık Olmak Delilik Değil bir Sevdadır...

    hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333hava-yagmusrs23333323333

  • Burası had bildirme, yalakalık ile suçlama yeri değil buraya kim üye olmuşsa buna bende dahil saygı çerçevesinde bu aileye saygı duymak zorundayız, gün bitmemişken sistemi ve tahmin sunan kişileri eleştirmek karalamak doğru ve dürüstçe bir durum değil o yüzden sizlerden ricam kimse kimseyi kırmasın foruma da burada bir şeyler öğrenen kişilere de ayıp olmasın.

  • Ben kendi adıma yanıldığım için sizlerden özür dilerim. Benim tahminim en azından cıvıkta olsa 1 cm lik bir örtü bekliyordum.


    Bunu beklerken de dikey hareketliliğin kuvvetli olduğunu görerek ve karayele güvenerek yaptım tahminimi.



    Ben bu tahminde başarısız oldum. Fakat dün de dedim meteorolojide her zaman bir yanılma payı vardır. Hele ki siklonlu sistemlerde bu daha çoktur. Yine de bunlar benim tahminimin başarısız olduğunu değiştirmiyor.

  • Eline koluna yüreğine sağlık herşey bizim için takmayın kafaniza adı üstünde tahmin

  • canın sağolsun bi dahakine inşallah hocam