İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Demek ki neymiş? Her fikre saygılı olmak gerekliymiş. Hepmiz kar yağmasını istiyoruz. Ama sadece bir değişkene bağlı değil coğrafyamızda kar yağması. Bir çok değişken aynı anda devreye girecek ki olacak. Burada bazı insanlara troll vs diye yaftalama yapıldı bu çok yanlış oldu. Hatta bir ara havadelisi eleştirildi ama çok ağır eleştirildi. Bu tarz şeylere gerek yok bence. Bir birimizi kırmayalım. Umarım sistemin devamında p.tesi ve salı şehrimiz kar alır(örtülük) ve uzun süren özlemimiz sona erer.

  • Mesajların maşallahı var, tamamını okuyabileni tebrik etmek lazım:) Diğer ilçelerde durumlar nedir takip edemedim ama Taşdelen Kky, arada saf kara çeviriyor.

  • Yazmayim diyorum ama yazilmayacak gibi degil. Modeller iki gun once efsana gosteriyordu suan baska bir sistem yasiyoruz. Eger biraz birseyler ogrenmek istiyorsan burdaki tahminci arkadaslara sorunu duzelt ve bu sistemin son dakikalara kadar nasil degistigini sor eminim cevap alirsin. Bir girmis okula gitmeme hayali ile digeri girmis ise gitmeme hayali ile boyle bir platformda bizlerde ne ogreniriz diye bakiyiruz. Sizde bu kafalar varken bu ulkeye tabi kar yagmaz. Buda bir sistem eger bu yasanan hava olaylarina merakli isen bundan bile cikaracak dersleri gorur hayatin boyunca kullanirsin. Yoksa facabokk vs. Yerlerde zaten hava tahmini yapiliyor git onlari takip et okulami

    Gitmicem işemi gitmiceksin ordan bak. Seviyeyi koruyun arkadaslar yapmayin birakin bizde bu konularda bir kac birseyler ogreniyoruz zehir etmeyin.

  • Adı üzerinde "hava tahmin"...,


    Bu kadar büyük beklentilere girip gerçekleşmeyince sitem etmek yanlış bence. Burada bugünle alakalı bir çok tahminde bulunuldu. Şu ana kadar, "çok fazla yağış olmayacak " diyenler doğru tahmin etmiş oldular. Sabah yoğun yağış olacak diyenler ise yanıldılar.


    Bizi bilgilendirmek için saatlerini harcayan bu kişilerin emeklerine saygı duyalım ve gerçekleşse de gerçekleşmese de yanlarında olup destekleyelim. Gerçekleştiğinde nasıl alkışlıyorsak gerçekleşmese de alkışlayalım.



    Tek tek yazmayayım isimleri birisini unuturum üzülürüm.


    Burada emek veren tüm üstadların emeklerine sağlık. Sağolun varolun.


    :hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25):