İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaslar sistemi takibe devam, yasanan tartismayla ilgili dusuncesi olan varsa bana ozelden yazsin konuyu isgal etmeyelim,herkese tesekkur ederim,iyi takipler..


    Buarada cayirovadan tuzlaya geciste saglam yagis ve ruzgar var..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Arkadaşlar üniversiteler valilikten ayrı çalışan kurumlar diz boyu kar olmadığı sürece üniversitelerden kar tatili beklemeyin.Çok fazla tatile de odaklanmayın hele bir kar başlasın zaten önlem amaçlı tatil edilme ihtimali yüksek ama tekrarlıyorum üniversiteler hiçbir zanan kolay kolay tatil edilmez.

    Haklısınız mesela bazı üniversiteler çok katı bu konuda özellikle Yıldız Teknik 4 sene kış geçirmemize rağmen 1 defa vermemişti kar tatili ama biliyorsunuz ki burası İstanbul trafik felan dert belki bir ihtimal tatil edebilirler.

  • Burada ki arkadaşlarla bugün çok güzel hoş sohbetimiz oldu bende o yüzden buradan kendimi biraz tanıtmak isterim 1-2 dknızı çalacağım bu mesajım hava ile alakalı olmayacağı için şimdiden herkesten özür dilerim.


    Ben aslen İzmit'li olan bir kardeşinizim. Uzun yıllar İstanbul'da ikamet ettim. Şuan üniversiteden dolayı Tokat'ta yaşıyorum. Konumumda bu yüzden Tokat yazıyor. Bazı arkadaşlarımızın sandığı gibi hava ile merakım yeni değil. Yaklaşık 8-9 yıldır kendi çapımda bir şeyler öğrenmeye ve öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Daha önce çeşitli hava durumu sitelerinde görevler aldım. HavaForum.Com'u ilk açıldığından beri biliyorum. Fakat başka yerlerde olduğum için buraya gelmedim. Şuan sadece HavaForum.Com'da yazıyorum. Buraya gelirken Samet Bey ile Kerem Bey ile de konuştum. Kerem Bey, benim eski hocalarımdandır. Kendisini uzun yıllardır hava platformlarından tanırım.


    Başka sormak istediğiniz, aklınıza takılan bir şey olursa özel mesaj yolu ile bana ulaşabilirsiniz. Siteyi bu konuşmalar ile meşgul etmeyelim.


    Bu yorumumu okuyan/okumayan herkese teşekkür ederim,


    Saygılarımla..


    Ömer AKÇAY

  • Yeri burası değil Hocam, konu dışına yazabilirsiniz.

  • Her birimizin takip ettiği onlarca veri var

    Hepsini herkes paylaşsa burası çorba olur

    En kritik değerli ve kayda değer görünen , hatta mizahi bile olsa tek tük paylaşımlar olabilir ve normaldir

    Ama yetkili olmayan birinin her beş dakikada bir yeni mesaj paylaşması günde 300 mesaj eder nerdeyse ve bu durumda burada nizamı sağlamak zor olur ,