offfff ne yağıyor be. efsane efsane. Ateş edecem yine
Hocam çaputtan yoğun tipiye geçtik biz de. Ben de size uyuyorum ve bugün 54578744567. Kez ateş ediyorum
offfff ne yağıyor be. efsane efsane. Ateş edecem yine
Hocam çaputtan yoğun tipiye geçtik biz de. Ben de size uyuyorum ve bugün 54578744567. Kez ateş ediyorum
Bu sene formunda olan HAFİF kar yağışı ile örtü yapan Ege'ye gelsin zafer inanlarindir o sene bu sene
![]()
Domaniç'te de yoğun tipi var hocam. hem de çok yoğun
Eğer Mgm yarın kalkıp 10-15 cm kar kalınlığı girerse cimere şikayet edeceğim. Yeter artık 30 cm ye dayandı hep hakkımız yeniliyor. Geçen sistemde 25 cm vardı 7 cm girdiler
Bu sene formunda olan HAFİF kar yağışı ile örtü yapan Ege'ye gelsin zafer inanlarindir o sene bu sene
Denizliyide bu sene sağ gösterip sol vurduğu için teşekkür ederiz
Avrupa Ülkelerinde , ben 2 sene İngiltere’de kaldım, bir gün okul tatil olduğunu görmedim. Orada’da Kar vardı, Arkadaşlar Eğitimin bir parçasıda bu tür şeylerle mücadeledir”.
Afyon için tatil bekleyen öğrenci arkadaşlarımız varsa bilgisine.Valinin 4 gün önceki konusmasi.Türunun son örneği bir vali daha
Hocalar az sonra dehşet fotoğraflar geliyor hazır olun
Görüş mesafesi 10 metre şu anda dahası yok
Elektrikler yoktu,hat gitti,tam 3 bucuk saattir elektrik bekliyordum yeni geldi,hala tipi var, Ulubey den gelemedi akrabalarım, bu kesinlikle 15 20 cm degil
Arkadaşlar Denizli'de 4 kere kar yağdı 2 si örtü yaptı . Şöyle düşünüyorum . Şampiyonlar Ligi'nde olan uşak Kütahya Afyon arasında kendimizi çok çok iyi görüyoruz oysaki bizim ligimiz farklı kıyı Ege dalında düşünüyorum . Ondan dolayı bir tatminsizlik oluyor sizde . Ben bundan sonra kar yağmasa bile şükür ederim böyle harika bir kış yaşadığım için . Ve aklımda kalan yoğun kar yağışıyla bu seneye veda ederim . Ama tabiki öyle birşey olmayacak daha sistem kovalamaya devam . Denizli şehrini ateş etmeye davet ediyorum
2015'te ki valinin canını yiyim.Tatili verirdi.9 nisanda ve 16 şubatta da tatil olmalıydı onun haricinde verdi.Benim okul tatil.Ben ilkokul ve lisedeyken Uşak Kütahya'dan genelde hep fazla kar tatili yapardık.Şimdiki nesil şanssız.
Afyonda da tatil olmuş
icelandicLow # abi Denizli ateş edecek heves bırakmadı ki be ama sırf senin için ateş ederim