Gfs Afyon'a 3 gün sonraya 40 cm kar vermiş.Gerceklesmez ama görmek güzel
Benim gördüğüm 3 gün sonraya değil. Sistem sonundaki salınımla beraber. 3 gün sonra da alıcaz da bu kadar değil
Gfs Afyon'a 3 gün sonraya 40 cm kar vermiş.Gerceklesmez ama görmek güzel
Benim gördüğüm 3 gün sonraya değil. Sistem sonundaki salınımla beraber. 3 gün sonra da alıcaz da bu kadar değil
84 h ile 96 h arası 40 cm vermis olarak gözüküyor hocam ama ecmwf desteklememis değiştirir gece ve ya sabah.
Süreç düşündüğüm gibi ilerliyor şuan . İlk ic kesimler ve rakımı yüksek yerler güzel kar alacak . Daha sonra etki alanı artmış bir sistemle karasal polar atak
icelandicLow # bize bir şeyler düşer mi bu sistemden hocam ?
Çok uzun vade ve gfs güvenilmez ama ...
mart başı , güzel bir veda olur .
icelandicLow # bize bir şeyler düşer mi bu sistemden hocam ?
Denizli 800 rakım üstü kar alacaktır . Uşak Kütahya Afyon da öyle . Afyon bu sefer kar miktarı olarak daha şanslı
(ECMWF) 22/02/2020 Tarihinde Beklenen 24 Saatlik Toplam Yağış ve Toplam Kar Yağışı Tahmini
Toplam Yağış
Toplam Kar Yağışı
Uşak 'ın bu zamana kadar en düşük ve en yüksek ölçülen sıcaklıklar neler bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
Uşak 'ın bu zamana kadar en düşük ve en yüksek ölçülen sıcaklıklar neler bilen arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?
En yüksek 40,2 derece en düşük - 19,9 derece hocam.
Hocam bu mgm de var ama yıl 1939 kalmış diğer iller 1928-1929 ama Uşak 1939 daha oncesi var mı diye sormuştum.
Bölgemizi neler bekliyor yarın?
Çok güzel kar yağıyor
daha kütahya da kar yağışı başlamadı maalsef
afyon sinanpaşada yağıyor yoğun şekilde afyon-antalya karayolu civarlarında.