HF 2018 Yaz Ligi Yarışması 18 (FİNAL)(20.10.2018)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Samet hocam sezon boyunca bölge seçimi il seçimi puan tablosu vs tüm emek isteyen işlerde sorumluluğunuzun üstesinden fazlasiyla geldiğiniz için teşekkür ediyorum.Sizin nezdinizde tüm yöneticilere emeği geçenlere katılanlara kocaman bir :hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25):

  • İyisiyle kötüsüyle bir yaz ligini daha tamamladık; başta adminimiz Samet olmak üzere tüm yönetim ekibimize sağladıkları platform, sayfa düzeni ve yarışmayı sağladıkları için teşekkürlerimi sunarım. Daha sonra birinci olan HaKaN-EFE abiyi; ikinci olan Raskolnikov hocam ve üçüncü olan waybe hocamı gönülden tebrik ederim. Ve tabii ki her hafta muhabbetleriyle ve tahminleriyle bizlere yarışma heyecanı katan tüm üyelere teşekkür ederim. :hfyeni (25)::hfyeni (25):


    Gerçekten güzel anılar biriken bir lig daha oldu; bir sonraki ligde görüşmek üzere..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Yarışmada dereceye girenleri tebrik eder emeği geçen herkeze teşekkür ederim

    Heyecanlı bir yarışma oldu katılımın yüksek olmasıda bu heyecanı arttırdı

    Kış ligi daha da heyecanlı olacaktır

  • Yarışmayı düzenleyen, emek veren ve yarışmaya dahil olarak renk katan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. İlk 3e girerek ödül kazanan arkadaşları da tekrar tebrik ediyorum.

    Bu kadar sıfır çektikten sonra kendimi 11. sırada görebildiğim için biraz şaşırsamda mutlu oldum açıkçası.hiç beklemiyordum :)

    Kış liginde görüşmek üzere :)

  • Birde kış ligi öncesi şunu söylemek istiyorum; eğer bu hafta en düşük sıcaklık 17.6 değilde 17.4 olsaydı 3. olacaktım fakat şu an 6. oldum. Yanlış anlaşılmasın, bunları şu yüzden yazıyorum, kaybedilen her puanın çok önemli olduğu ve rekabetinde zirve yaptığı bir yarışmadan bahsediyoruz. Özellikle kış liginde katılımın artmasıyla rekabetin artmasını diliyorum. :thumbup:

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • @Vintersaga çok teşekkürler hocam içten tebriğiniz için, sizde yarışmalar boyunca sürekli aktiftiniz ve eğlenceli mesajlar attınız teşekkürler.


    @Seyyah hocama da teşekkürler aynı şekilde mesajları beğenerek, mesaj yazarak aktif oldu.


    @fehmi28 hocam da aynı şekilde hepinize tekrar çok teşekkürler.

  • Kış ligi öncesi naçizane bir öneride bulunmak isterim sizlere; yönetim ve üyeler nasıl karşılar bilemiyorum ama yurtdışından 1-2 şehri yarışmaya dahil etsek nasıl olur acaba ? :)


    Örneğin; https://www.metoffice.gov.uk/p…her/observation/gcpvj0v07 bu linkten İngiltere Meteoroloji servisiyle Londra'ya dair en yüksek ve en düşük sıcaklıklara ulaşabiliyoruz. Bunun gibi verilerine ulaşabildiğimiz(burada üyelerden yardım almak isterim) şehirleri lige dahil edebiliriz diye düşündüm. Tabi tek kötü yanı sanırım yarışma anında sıcaklıklara ulaşmak zor; ancak sonuçları görebiliyoruz.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Çok güzel çekişmeli ve heyecanlı bir lig oldu. Yarışmada 2. olmam da bu işin kaymağı oldu. çok küçük detaylar ilk 3ü belirledi. Her hafta 0.1 0.2 farkli degerler gerceklesse su an siralama bambaska olurdu. Bu yarışmayı güzel ve özel yapan detay da bu bence. Basta yarismaya emek veren havaforum yönetimindeki dostlara, her hafta tahminleriyle yarışmaya renk katan katilimcilara teşekkür ediyorum. 1. ve 3. olan arkadaşları da yürekten tebrik ediyorum. Tebrik eden herkese de tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Başta dereceye girenler olmak üzere herkesi tebrik ederim.Ayrıca yarışmayı düzenleyen yönetime de teşekkürler.Hakkaten ümit kesmemek çok önemli bir ara tahminlerde perşembe cuma günleri bile yazdığım oldu fakat son haftalar bir anda ilk 3 heyecanı oldu.Gerçekten güzel ve heyecanlıydı tekrardan herkese teşekkürler

  • Son haftalarda katılıp arap atı misali üst az bişey sıra atlayarak ilerlemeye çalıştık bu yaz. İşten güçten dolayı kaçırdım hep =(. Dereceye giren arkadaşların hepsini tebrik ederim. Yarışmanın yapılması ve takibi gibi konularda emeği geçen tüm admin arkadaşlara da ayrıca teşekkürler, elinize sağlık.

  • Puan tablosundaki tüm üyelere puanlar gönderilmiştir.İlk 3'e giren üyelerimizden Ad,Soyad,Adres ve telefon bilgilerini özel mesaj yoluyla bekliyoruz.