HF 2018 Yaz Ligi Yarışması 18 (FİNAL)(20.10.2018)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Emek veren herkeze teşekkürler.Yine bir heyecanın arkadaşlık ortamının sonuna geldik.Herşeyden önce burası bir AİLE topluluğu.Burada sevgi saygı dostluk yardımlaşma var.Tüm yarışmacıları tebrik ediyorum.Dereceye giren arkadaşlarıda ayrıca alkışlıyorum.Bir hatamız olduysa affola.Admin ve yönetici arkadaşlarada bu sabırlı çalışmalarından dolayı haklarını helal etsinler.

  • Başta yarışmayı kazanan arkadaşlar olmak üzere herkesi tebrik eder,yarışma organizasyonunda büyük emeği geçen Havaforum adminlerimize teşekkür ediyorum...

  • Yarışmayı dereceyle bitiren üyelerimize tebrikler,güzel bir hediye kazandılar. Bende nacizhane son 2 hafta katılmasam da keyifli bir yarışma geçirdim.

    Aslan payı ise tabi ki de yarışmayı düzenleyen, puanlamayı ve sıralamayı yapan, bizi ters köşe istasyonlarla terleten Samet admine:)


    Kış liginde görüşmek üzere:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • 2 haftadır sabah ve akşamdan sıfır çekerek 8. bitirdim.halbu ki ilk 10 çok çekişmeli, herkes dip dibeydi. ilk oyunumda 27. idim şimdi ise 8, kışın ise hedefim hayırlısı ile ilk 3 :)) çok zevkli yarışmalar oldu. sıcak yaz aylarının güzel ve hızlı geçmesini sağlayan eğlenceli zamanlar oldu.yarışmaya katılan ve düzenleyen herkese teşekkürler. kış liginde görüşmek üzere :thumbup:

  • 82.olmak benim için çok önemliydi :D
    Bu yarışmalara ilk hafta katılıp sonra unutuyorum derece yapanları tebrik ederim

  • Uzun soluklu bir yarışmanın daha sonuna geldik..Yarışmada ilk 3'e girenleri tebrik ederim.. Ayrıca kaliteli istasyonlar ile bizi çuvallatan Samet hocama teşekkür ediyorum bu yarışmada emeği büyük..:)


    Kış Liginde görüşmek üzere..:evil:8)

  • Bu yarışmayı düzenleyerek ortaya bir emek koyan Samet admine,her hafta tahminlerde bulunarak bu emeğe değer katan sevgili HAVAFORUM üyelerine sonsuz teşekkürler.Derece yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Ayrıca kendimide tebrik ediyorum. Her hafta uç değerlerde tahmin yaparak macera aramam sonucunda 15. olabildim. :hfyeni (25)::hfyeni (25)::hfyeni (25): Hepimizi alkışlıyorum.

  • Puanlar için teşekkür ederim Samet hocam. Harika bir lig oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hedefim kış liginde daha üst sıralar. Puan ortalamam 18.8 inşallah kış liginde 20+ puan ortalaması için yarışacağım. Strateji değiştirmeye karar verdim. Anladım ki 15 puan bonusu için erken tahmin yapıp riske girmeye gerek yok. Garanti tahminler yapıp 25 puan ortalaması tuttursam ilk 3 için ciddi şansım olabilir.;)

  • 16.sırada olmak benim için çok iyi, hedefim ilk 10 idi ama hayırlısı. Kısmet kış ligi 😉. İsim vermemin anlamı yok herkes biliyor emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙏

    Kış liginde ilk 10 dayım 😂😂

    "Görüşmek üzere" değil zaten buradayım 😉

  • Yarışmalara katılan tüm üyelerin eline emeğine sağlık dereceye giren arkadaşları tebrik ederim,giremeyen bizim gibi arkadaşlarında dahada yükselmesi ümidiyle inşallah 😊 yaz ligi yarışmaları ve diğer herşeyi organize eden yönetici arkadaşlara da teşekkürler, gerçekten bu forumu harika bi şekilde yonetiyosunuz vede her anlamda hocaların ve bilgi sahibi üyelerin sayesinde her gün yeni bişeyler öğreniyoruz. Hava forum her anlamda gelişimini günden güne daha da ileri seviyeye daha da profesyonelleserek devam ettiriyo. Kısaca burda olmak ve özellikle kış- kar ve aslında hava sevdalısı olarak bu forumu takip etmek birşeyler öğrenmek çok güzel. Tekrardan emeği olanların ellerine sağlık. Herkese iyi forumlar.

  • Yarışmada başarılı olan arkadaşları tebrik ediyorum. Ödülleriniz kısa zaman içerisinde sizinle irtibat kurularak kargolanacaktır.

  • Yaz Ligi yarışmasından kazandığım hava istasyonu bugün elime ulaştı. Fırsat bulunca fotoğrafta atmak isterim.


    Samet ve Aytac yönetici arkadaşlar başta olmak üzere tüm yönetici arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum.