Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Site düzelene kadara kasmaya devam edecek arkadaşlar.Bu süreçte size tavsiyem daha çok pc den girmeniz yoksa mobilde tam işkence oluyor.Tam düzelme bu gece yarısını hatta yarın sabahı bulabilir.Bu ayarda gidersek Gfs biz olmayınca zaten azlağ vermeye kalkıyor bir süre kapalı mı kalsak acaba8o


  • "İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şen, Avustralya'daki yangınların ardından havaya karışan partiküler maddenin Güneş'ten gelen enerjiyi engelleyerek Dünya'da bu yıl ve gelecek yıl, hava sıcaklıklarını düşürebileceğini söyledi."


    GEÇMİŞTE DE BENZER OLAYLAR YAŞANDI

    Prof. Dr. Orhan Şen, benzeri olayların geçmişte volkanik patlamalardan sonra da gözlemlendiğini, 1914-1915 yıllarında Endonezya'da, 1800'lü yıllarda Malezya'daki yanardağ patlamalarından sonra "yazsız" bir yıl geçirildiğini anlattı.


    ALAYINA İSYAN OLSUN,BURSAMIZA YEMİN OLSUN,

    AMATÖRE DÜŞSEN BİLE ,TERKEDENLER KAHPE OLSUN 🐊

    Einmal editiert, zuletzt von Sedat ()

  • Dostlar sitedeki düzenlemelerin sonlanması ve % 100 faaliyete girmesi sabahı bulabilir .

    sosyal medyadan yüzlerce mesaj aldık , ilginiz sevginiz nedeniyle hepinize çok çok teşekkür ediyoruz ... hepiniz cansınız <3

    Özledik vallahi dört gözle bekliyoruz artık

  • Valla forum artık yaşamımın bir parçası olmuş onu derinden anladım, foruma giremeyince kendimi öyle bir rahatsız hissettim ki tuhaf bir enerji :)

    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  • modeme reset attım hızlandı site

    Merhaba ben Onurcan Aydın 27 yaşındayım fiziksel engelliyim açık lise mezunuyum yılardır hava forumda model takibi yapıyorum.

  • Yanardağ patlaması ile orman yangını aynı etkiyi yapmaz. Birinde sülfürdioksit çok daha fazla diğerinde CO2. Sülfürdioksit direk güneş ışınını engelliyor.

  • Samet patron hani bizim yıllik ikramiyeler? Dava acarim sirket ikramiyeleri odemiyor diye. İşçi mahkemesine giderim.:)

    #PatronYılbasiikramiyesiniode

    Dur hocam site bi kendine gelsin hepsini ilan ettim zaten onları da göndereceğim.Tek amortiler var onları da halledeceğim önce siteyi eski formuna sokalım.