bu senede umarım kış sezonunda,buraya yorum yazma kısıtlaması getirilir..yoksa kıs doneminde çok zorluk çekeriz..
Merak etmeyin o konuda sıkıntı olmayacak.Kurala uymayana o kural uygulanacak.
bu senede umarım kış sezonunda,buraya yorum yazma kısıtlaması getirilir..yoksa kıs doneminde çok zorluk çekeriz..
Merak etmeyin o konuda sıkıntı olmayacak.Kurala uymayana o kural uygulanacak.
Bir hava sayfasında duydum yazdım paylaştım aşalayıcı sekilde cevap vermeniz çok kırdı
Bir hava sayfasında duydum yazdım paylaştım aşalayıcı sekilde cevap vermeniz çok kırdı
Size değil onu yazana yazdım ben yorumumu.Twitterda kimin yazdığını biliyorum.Şuan yaptıkları şey tamamen ilgi çekmek çünkü kırbaçın yaptığı etkiyi biliyorlar.Kesinlikle bir oluşum yok şuan modellerde.Yinede affola.
Kullandığım dil "siz" ve size sadece öneride bulunuyorum ve aynı zamanda cevap veriyorum.Bizim beklentimiz yok.Sizden ricam gördüğünüz yerde sorarmısınız diyorum ve sonunda da iyi akşamlar diyorum ve böylece size aşağılayıcı dilde cevap veriyorum.Kusura bakmayın hata bende özür dilerim mesajımı siliyorum.Tekrardan özür dilerim.
Alıngan olmayın lütfen.Rica ediyorum var cümle içinde.Hissettiğiniz duygu tahmini yapana yönelik...
Samet hocam bu konu eylule kadar olan kisimda yeni konu gece 12 den sonra gece guncellemesi ile acilcak mi?
Evet yeni konu birazdan açılacak.
Rahatsızlık verdiysem kusuruma bakmayın estafirullah samet hocam hata sizde demedim bana daha uygun bir dille anlatmanız daha makul olurdu neyse verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum iyi geceler.
Yeni ay yeni konu uzun zaman sonra yeni sayfamıza geçiyoruz.