15-28 Şubat Arası Dönem

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Merhaba,Yaklaşık 2 senedir takip ediyorum sizi,bu tür yaklaşımlarınız insanlarda heyecan uyandırıyor,actiginiz konularda o kar gelecek,muhakkak göreceğiz gibi kelimeler kesinlik ifade ediyor,biz sizin gorduklerinizi görmüyoruz,buradakilerin büyük kısmı benim çocuğum yaşında,dolayısı ile cümleleri kurarken biraz daha dikkatli seçelim,hep bir beklenti içerisindeler,bu onlarin ic dunyasinida etkiliyor (kendi çocuklarımdan)biliyorum iyi forumlar

    Kis bitti. Bunu yazmak 2 saniyemi aliyor. Kis bitti diyip isin icinden cikarim. kafamda rahat olur. niye kendimi kasiyorum? demekki bir bildigim var. Yuzde 100 mu degil. Bunca yil burda olanlar yarinin bile yuzde 100 tahmin edilemeyecegini biliyorlar.


    Beklentim 22 subattan sonra. tam tarihi bilmiyorum ama 24 25 bir ihtimal. once avrupaya sonra bize demistik. Avrupa ya akan bir soguma var az yada cok. sonra ibre bize donecek.

  • Avrupa-Iskandinavya bolgesine yb oturacak. Onun tasiyacagi soguklar son sansimizi belirleyecek. Soguma olacak. Ne derece olacak haftaiçi biraz daha netlesecek.

  • bu sene sistemler bize inat gelmedi ama artık koca karı lafları vardır ocak şubatta mkar olmazsa mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır inşallah bu sene karsız geçirmeyiz....

  • Dünya değişiyor, geçmişte hiç alışık olmadıgımız extreme boyutta hava hadiseleri yaşıyoruz.
    Ender rastlanan durum olsada küresel iklim değişikligi nedeniyle Mart ayında İstanbul merkezde bile 15-20 Cm kar görsek şaşırmamak gerekir.
    Geçen yazın gerçekleşen dolu fırtınası artık dünyanın eskisi kadar normal olmadıgınıı bize fazlasıyla gösterdi. Daha gerçeklesen birçok uçuk hadiseler var.