">
Hayırlısı diyelim
">
Hayırlısı diyelim
Bu sene sağlam bir yılbaşı sistemi vursa çok efsane olur ya . Vallahi o 2015 yılbaşı aklımdan çıkmıyor.
Bu sene sağlam bir yılbaşı sistemi vursa çok efsane olur ya . Vallahi o 2015 yılbaşı aklımdan çıkmıyor.
Unutmak mümkün değil ben heralde o duyguyu ilk kez yaşadım ama unutulmaz bir sistemdi rahat 25-30 cm kar vardı bir daha ne zaman yaşarız Allah bilir.
Bombastik bi Kocaeli diyagramı
Buzzz gibi havalar buzzz
aksam diyagramı
Daha ilk olsi ciddi soğuk hava dalgisında bile boyle R ler yapcaksa bu model takibi bırakalım daha iyi bunedir
gfs nin donecegi zaten bariz belliydi..dun aksam konustuk hep beraber.gfs yi desteyen hic bir veri yoktu..ecm cok daha mantikliydi endekslere gore...cok kurak gidiyiruz.tek problem bu..soguk falan derdim yok.ekimde okdugumu unutmam cunku.
Eğer yağış olmazsa ciddi sorunlar yaşarız. Bildiğim için söylüyorum, Trakya neredeyse tamamı, Gelibolu Yarımadası, Çanakkale, Balıkesir
kısımları yağmura hasret. Ekinler de atıldı tarlalara, Yarabbim yağmuru esirgemesin bu topraklardan.
Hayırlı akşamlar dostlar
Önümüzdeki soğuk sistem gözüküyor yağış konusu tam netlik kazanmış değil biz bir gün kala yağış değişikliği olduğunu biliyoruz vade uzun olduğu için çok takılmanın bir anlamı yok şimdilik soğuk bakımından güzel bir serin atak gelicek gibi duruyor bu serin sistem Kırklareli'nin Demirköy çevrelerinde etkili olması bekleniyor
( aklıma kar yağışı söyler gibi oldum ) soğutmayı orada görebiliriz diye umut ediyorum he şu anlama geliyor bir tek Kırklareli mi soğucak hayır sistem Marmara bölgesi etkili olucak ama bildiğimiz üzere Trakya bölgesinde Kırklareli Yüksekleri her zaman kar yağışı ve soğuk havanın etkili olduğu yerlerden birisidir o yüzden Kırklareli yükseklerini ele aldım herkese hayırlı akşamlar Herşey kısmet bekleyelim görelim
Eğer yağış olmazsa ciddi sorunlar yaşarız. Bildiğim için söylüyorum, Trakya neredeyse tamamı, Gelibolu Yarımadası, Çanakkale, Balıkesir
kısımları yağmura hasret. Ekinler de atıldı tarlalara, Yarabbim yağmuru esirgemesin bu topraklardan.
Atmadık daha abi yağmuru bekliyor koca köy