Marmara ve Batı Karadeniz Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sistem Tamamen Hayal Kırıklığı Tekirdağ Merkez adına sadece çatılar beyazladı yerler tutmadı o kadar uyarılar yaptı mgm boşuna gerçekten bu kadar kötü beklemiyordum.

  • Maalesef aynı şey Çanakkale Biga içinde geçerli yerler hafif beyazlamıştı sonra kar durdu eridi gitti,şuan sadece bulutlu bir hava var:(

  • Gece tekrar yagis giriyor ova yine bicaksirti lakin yuksekler kar almaya devam....bu arada soguk maalesef 850 h de gosterdigi gibi cok sokulamadi bursanin batisi sov yaparken dogusu seyretti

  • Biliyordum böyle bir şey olacağını insan bir kere hissetimi oluyor abi kimse yok efsane yok kutup demesin artık gelmeyince gelmiyor işte.Her sistem kar alan yerler dışında benim gibi deniz kum güneş sefası yapanlar pazar günü gelecek sistem için boşuna umutlanmasın üzüleceksek şimdiden üzülelim.Piknik yapmak isteyen Kocaeli'ye gelebilir.

    Neden mi kar ? Çünkü üzerimde ki bütün negatif enerjiyi tek seferde pozitif enerjiye çevirebilme özelliğine sahip.

  • Kirklareli merkez şaşırtmadı gene bi kalktim karin zerresi yok. Güneşli bir hava ben bu sehirle ilgili kar beklentilerimi en aza indiriyorum. bu kadar sansssiz sehir görmedim cidden tatilde inşallah Düzce de iyi kar görürüm

  • Bir hafta önce bu sistemin 500hpa deperleri ne de güzeldi. DEK ile gömülecektik. AB istedik üstümüzden geçti soğukları kırpa kırpa perişan etti. Bulunduğum konum adına özlenen kar yağışı direkten döndü diyebilirim. Şuanda yağışın şiddetlendiği anlarda kky görüyoruz. 200 mt yukarıda örtü oluşmuş durumda dağların eteklerine kadar inmiş durumda kar sınırı.

  • yalova merkezde yarim metre kar yadi dermisim..kendimi hic kaptirmadim zaten hic bir tahmine..bari havada 2 3 kar tanesi gorebilseydim:)kar topu oynamak bir kenara..tahmin sonucta.kimse kahin degil.

  • yalova merkezde yarim metre kar yadi dermisim..kendimi hic kaptirmadim zaten hic bir tahmine..bari havada 2 3 kar tanesi gorebilseydim:)kar topu oynamak bir kenara..tahmin sonucta.kimse kahin degil.

    Pazartesi-Salı'yı beklersen, kar topu değil kardan adam yapabilirsin bence.

  • O zaman konumun ile ilgili kimseye soru da sormayacaksın. Üstü kapalı bir şekilde burada ki yorumculara boş adamlarsınız diyorsun.

    Benim agzimdan oyle bise ciktimi.simdi bu soyleyen sensin birader.sanami soracam.kime soru sormayacami mubarek gun kalbini kirmayayim.haddini bil.ok

  • Anlamadığım birşey var herkes günah keçisi arıyor. forumun yarısından fazlası az çok model yorumlamayı biliyor. 5 gün öncesinden sıcaklığın sorun olacağı belliydi. Güzelim soğuklar törpülendi bir alçak yüzünden. Bu gece deli gibi DEK üretecekti karadeniz... Son 3 gündür forumda ses seda yok herkes olacakların farkında idi. kimse boş yapmasın ben görmedim son 3 gün içinde ne metre hazırlayanı ne ateş açanı. 1 hafta önce her güncelleme ayrı bir güzel veriyordu bu tarihleri şimdi dışarıda cıvık bir hava.

  • sabah saat 7 de yalova bursa arası seyahatim oldu. süpürgelik mevkiinde her zamanki gibi şov vardı.

    8 e doğru bursaya girişte de güzel kar yağdı

    9:30 gibi dönüşte kar tamamen yağmura dönmüştü

    orhangazi yalova arası güneyköy tarafında yine yoğun yağış vardı ama yalovaya indikçe tekrar yağmur

    sıcaklıklar yeterince inmiyor

    salıyı beklemekten başka yapacak bir şey yok

  • zaten yapacak bir sey yok.yagsada yagmasada hayat dwvam ediyor.sanirim biraz fazla duygusal yaklasiyoruz tahmin yaparken.cunku en azindan havada gorurum dedim..olmadi.yapcak bir sey yok:)

  • supurgeligin havasi ap ayridir vakum gibi yagisi soğuğu ceker ustune tipisi cok meshurdur yalova tarafina gelen araclarin izgaralarinda yapismis kar birikintisi gormek normaldir ^^